Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A s takovým ko. kotem chceš i nadále být a mít s ním děti? Pokud ano, tak nejsi normální.
Kur. evník se nezmění. ![]()
A ty měj nějakou hrdost. ![]()
Nemate deti, kasli na to… sakra moc prace s nejistym vysledkem… a ty nervy…
tenhle s tim neprestane, to je pro nej hobby, a ty si kvuli nekomu takovemu chces znicit vlastni zdravi? (protoze tohle se na tobe podepise, psychicky i fyzicky)
vis to od pondeli, uz mel kupu casu na zehleni, odprosovani, objednavani… chlap kdyz neco chce tak to je ficak…
@lilith1 Nechápu proč se lidi přiznávají k nevěře.
K čemu ti ta informace byla? Teď se budete akorát trápit. Kdyby mlčel, byla by jsi dál spokojená.
Už bych ho nechtěla. Zhnusil by se mi a nejspíš bych se ho štítila. A je otázkou času kdy to zase udělá. Chlapi kterym nevadí prostitutky jsou v mých očích většinou odpad.
Opakovaně a plánovaně tě podvedl. Lituje tak akorát toho, že jsi na to přišla. Proto brečí. Nemáte děti. Gratuluj si a jdi od něj.
@Pitřice píše: Více
Tíží je svědomí. Chtějí odpuštění. Podvědomě to chtějí ukončit.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
pokud děti nemáte a ty jsi už roky neštastná, tak bych hledala jinde. Protože až ty děti příjdou, tak se může stát, že ty budeš na rizikovým, že nebudeš moci mít sex, že po porodu nebudeš mít chut na sex a co pak? Půjde pokaždé na privát?
Mě by asi ten privát vadil i víc jak náhodný sex. Privát plánuje, platí, jde s (pro mě) špinavou ženskou - prostě projetá holka… A ještě za to utrácí peníze?
Nepíšeš že ho miluješ - to bych si asi ujasnila v prvé řadě. Nicméně jak jsem psala, děti situaci změní a je tázkou zda to utneš ted, nebo potom, až budou děti
já už bych totiž neměla takovou důvěru.
A když byla tichá domácnost snažil se? Nebo prostě viděl, že sex nebude a tak šel rovnou na jistotu? ![]()
Já bych mu to odpustila, komu kdy někde neujely nohy.
Já bych v takovém vztahu. Před hodně dlouhou dobou jsem od podobného chlapa dokázala odejít ještě než jsme měli děti. lehké to nebylo, milovala jsem ho, ale žít jsem s ním už nechtěla.
@Klopotkova píše: Více
Já se hlásím, nikdy jsem nikoho nepodvedla
Tipuju, že manžel za 17 let taky věrný.
Nevidim na placi ze strany jejiho muze nic k vydirani…pokud neni profesi herec. Nekteri muzi jsou citlivi vice nekteri mene. Stejne jako u zen.
A vysvětlil ti nějak, proč se k tomu teď najednou přiznal? Co ho k tomu vedlo?
Není to lehké a chápu tě, na druhou stranu si myslím, že fyzická věrnost se hrozně přeceňuje.
Tohle by pro mě bylo na rozvod. Lže ti, vymýšlí si. Ohrožuje tě pohlavími chorobami, když spí s prostitutkami. Má účet na amatérech. Nezdá se ani, že by toho nějak zvlášť litoval. Už 3 roky máte krizi, nevěnuje se ti. Místo toho chodí na privát. Není důvod s ním zůstávat.
@PerličkaM. píše: Více
Neohrožuje. Kdyby měl milenky, byla by větší šance, že by ohrožoval.