Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6914
13.12.24 11:08
@M_Vladim píše: Více

Jak už tohle jednou okusíš, těžko se toho vzdáváš. Přístupné, jednoduché.. Šoustání bez komplikací a závazků. Evidentně mu zakladatelka nestačí, v tom vztahu něco chybí, něco je špatně. Zázrak se konat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37105
13.12.24 11:20
@Lojzísek píše: Více
:think: Njn. Jenže, má to i rub. Peníze, utajení, výčitky vůči manželce i lítost proč manželka tohle ne-e.. :think: :nevim:
Možná proto se to provalilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
13.12.24 11:27

Po svých zkušenostech bych se na takového chlapíka vykašlala. I kdyby si kýble popela na hlavu sypal. Děti nemají, co ji váže? Za dva, tři roky může mít rodinu úplně s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
13.12.24 11:49

Klopotka původně psala „komu kdy nohy neujely“. Na to já odpověděla, že neznám nikoho, komu by ujely (tzn. existují lidi, kterým se to nikdy nestalo, tudíž nevěra není jev, který potkal každého a máslo mají na hlavě všichni, a proto by si měli odpouštět). Ona pak psala, že každý se tím nechlubí (tudíž to nemohu vědět jistě) a zároveň přiznala, že odpovídá na něco trochu jiného. Na to jsem psala, že ty lidi znám dobře (tzn. lidi, o kterých píšu od samého začátku: které znám dobře a jsem si jistá, že jim nohy nikdy neujely). O těch ostatních se logicky vyjadřovat nemohu, protože je tak neznám. Jinak by komentář nedával smysl. Proč bych psala, že dobře znám ty, kteří ujeli, když od prvního komentáře mi jde o lidi, kteří neujeli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37105
13.12.24 12:44
@syslomil píše: Více

Tak takhle ano. :palec:
P. S.: Kolik procent párů se v ČR rozvádí? Téměř 50% V tom samozřejmě nejsou ti co se rozešli před svatbou, ani ti, kterým „bylo odpuštěno“ a samozřejmě už vůbec ne ti, kterým se daří paralelní akce bez prozrazení. Případně ti, kteří o tom uvažují. 8)
Je to výmluvné bez dalšího komentáře.

Příspěvek upraven 13.12.24 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.24 12:45

A víš, jak vyšly průzkumy, které zjišťovaly, kolik párů po tuším 30, 40 a 50 letech si bylo oboustranně věrných? :lol: Ono se to číslo limitně blíží nule. Takže pořád je tu ještě těch 50% nerozvedených, kde ta nevěra ale většinou dřív nebo později z jedné nebo obou stran proběhne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37105
13.12.24 12:49
@unuděná píše: Více

Editoval jsem, takže ano…
Ale ve statistiikách jsem odpověď na tvou otázku ještě nehledal.
Pokud víš, hoď to sem.
:think: Nicméně myslím, že máš pravdu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.24 12:52

To už asi nenajdu, to byl nějaký výzkum spojený s Plzákem tuším 8) Ale celkem tomu věřím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.12.24 12:55

Zkusila bych to s ním rozebrat. Proč to udělal, co ho k tomu vedlo. Ať to řekne opravdu upřímně. Záleží, co jsi schopná zkousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
13.12.24 13:44

Fakt až tak? Tak to je hustý. No, tak hlavně že tady každá druhá věří, jakýho má doma svatouška, kterej by NIKDY :lol:

Jojo, a proto, že jsou chlapi tak věrný, je tolik společnic.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.12.24 13:47
@Všechnoznám píše: Více

Tak ono to zdaleka už není jen o chlapech-nevěrnících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 13:47
@leopanda píše: Více

Testy na pohlavní nemoci absolvoval, vše je naštěstí negativní. Ještě se musí opakovat HIV protože je prokazatelné až po 3 měsících od rizika. Důvěra je hodně poničená a nevím jestli půjde obnovit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 13:48

Mám dojem, že se teď opravdu snaží. Jediný moje dva požadavky byly testy a poradna. Testy jsou už za nim (byl u dr ještě než mi to řekl) a poradnu má vybranou jen čeká až dostane směny na leden - předpokládám že do Vánoc nás už nikdo nevezme. Doma začal teda neuvěřitelně fungovat a je opravdu vidět že ho to trápí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 13:50
@leopanda píše: Více

O dětech jsme měli jasno oba od začátku, snažíme se od svatby. On by měl být zdravotně v pořádku a já mám nějaký problém. Nemyslím si, že by rodinu nechtěl, naopak mě sám tlačil do vícero vyšetření když já jsem tomu chtěla nechat ještě čas

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 13:50
@syslomil píše: Více

Nikdy, nikdy, nikdy to nemůžeš vědět „natuty“ o nikom jiném, než o sobě. Do mnoha nevěrníků bys to neřekla. Tohle jsou jen řeči a jsou, nezlob se, docela naduté.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky