Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mandarinka104 píše: Více
Kdyby byla submisivní, tak to dělá dobrovolně. To ponížené chování u ní asi dobrovlné není.
@leopanda píše: Více
jestli u toho rozhovoru krajel cibuli, tak ty slzy mohou znamenat i neco jineho
@Fukitol píše: Více
možná mu jen něco spadlo do oka nebo alergická reakce na odhalení nevěrníka ![]()
@leopanda píše: Více
To samozrejme ne, myslel jsem to obecne. Ze i muzi umi plakat nezjistne.
@Andelskej_Satan píše: Více
jasně že jo, ale v tomto kontextu to působí spíš jako hra na city partnerky…obecně nerozporuji slzy a projev lítosti a smutku u nikoho, kdo to má v normálních situacích, kdy se to nedá vyložit jako citové vydírání. A tenhle chlap je s největší pravděpodobností receidivista a lhář.
Proč by se člověk…chlap nemohl změnit? Nic jako poučení se z chyb? Ale jasně, pokud to po odhalení udělá znovu, vyhodila bych ho. Jasně, že bez odhalení by nebrečel. Bylo by divně, kdyby si jen tak seděl doma a brečel si a zakladatelka vuebc netušila proč. Nepočítal s tím, že se to provalí, možná by bez provalení chodil dál. Teď je ale situace, že se na to přišlo. Jemu konečně došlo, co tím po*tal a o co by mohl přijít a přišla lítost nad tou situaci. V tenhle moment, pokud zakladatelks vůbec uvažuje o pokračování vztahu, bych dala ultimátum, začne se chovat líp a už ho to nikdy nenápadne ani ve snu, pokud by to tak bylo, já bych druhou šanci dala. Jsou spolu 9 let, z toho 4 manželé, plánují rodinu. Myslím, že to úplně vztah bez citu nebude, jen prostě zapomněli na vztahu pracovat, hlavně on. Jak jsem říkala, já bych šanci dala, pokud se hned nechcete rozvádět.
Ne, s takovým mužem bych určitě nebyla. Muž chovající se jako prašivej pes bez sebekontroly si zaslouží, aby s ním bylo jednáno jako se psem. Vykopnout a ať si pláče nad sebou, když si svého popíska neumí udržet v kalhotách… věř mi, že brečí jen kvůli sobě, jakou si přidělal práci a jaký má prů. er. ![]()
Děkuji všem za komentáře i když málo přispívám tak čtu všechny postřehy a z každého si něco beru. Ne všechno se čte lehce. Budu ráda za další příspěvky do diskuze a hlavně za případné osobní zkušenosti. Zatím nemám sílu tady probírat detaily našeho života a stále nevím jak celou situaci pojmout.
Můj ex měl tuto zálibu také. Bohužel jsem se o tom dozvěděla až po svatbě a dítěti. Nevím, jestli to byly priváty, nebo i šlapky z ulice, každopádně toho využíval před naším vztahem a nepřestal ani ve vztahu. Pochopila jsem, že je to pro něj něco, co od vztahu odděluje a nemíní se toho vzdát, měl to úplně posunuté. Když jsem to zjistila, tak jsem s ním skončila. Ještě pár let trvalo, než došlo k rozvodu, ale měl pak další paralelní vztahy, mě to už nezajímalo. Teď jsem ráda, že je to za mnou. Uvažovat vůbec o tom, že si do tohoto pořídím dítě, tak to bych musela být padlá na hlavu. Já jsem krátce poté, co jsem na to přišla, zjistila, že jsem těhotná (doma batole) a i když to pro mě bylo příšerné, šla jsem na potrat. Zejména proto, že jsem druhé neplánovala a on si schválně nedal pozor. Ale fakt NE! Proč si dobrovolně v životě nechávat vadný kus? Myslíš, že poradna něco změní, nebo to, že brečí?!
@Lissima píše: Více
Ono je tohle hrozné. Jede do práce, někde nabere štětuli, ta mu přeblafne a manželka neví nic. Jsem si nabrnkla jednoho polobadboye a bez auta! Ten za šlapkama nechodil, ale byl to epileptik. On je každý chleba o dvou kůrkách, nebo jak se to říká. ![]()
@NaNicemNezalezi píše: Více… a kolik žen si takhle přivydělává prostitucí a jejich polovičky o tom neví a o nic nejde, pracují v leže a teple, jak píšu, o nic nejde, akorát o pár peněz navíc do rodinného rozpočtu, pokud se tedy ta dotyčná podělí
@Anonymní píše: Více
O to je to ještě horší
Snažíte se o dítě a on si mezitím odskočí na privát? Pokud chceš mít s tímhle děti… ![]()
@Anonymní píše: Více
A jak se situace doma posunula? Snaží se? Bojuje? (jinak než slovy)? Nebo jsi to už rozsekla?
OK, celým tvým výplodu chybí podstatná věc - ses jste spolu měli? Ono je hezky chtít věrnýho chlapa, ale očividně jste mládí (když nemáte dítě) a pokud vaše frekvence kukani je malá nebo žádná, tak to chlapi dost často řeší jinak (morální otázku nechávám stranou).