Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
983
12.12.24 15:30
@Mandarinka104 píše: Více

Kdyby byla submisivní, tak to dělá dobrovolně. To ponížené chování u ní asi dobrovlné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.12.24 15:30
@leopanda píše: Více

jestli u toho rozhovoru krajel cibuli, tak ty slzy mohou znamenat i neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
12.12.24 15:47
@Fukitol píše: Více

možná mu jen něco spadlo do oka nebo alergická reakce na odhalení nevěrníka :D

• Citovat
  • Upravit
6392
12.12.24 15:48
@leopanda píše: Více

To samozrejme ne, myslel jsem to obecne. Ze i muzi umi plakat nezjistne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
12.12.24 15:56
@Andelskej_Satan píše: Více

jasně že jo, ale v tomto kontextu to působí spíš jako hra na city partnerky…obecně nerozporuji slzy a projev lítosti a smutku u nikoho, kdo to má v normálních situacích, kdy se to nedá vyložit jako citové vydírání. A tenhle chlap je s největší pravděpodobností receidivista a lhář.

• Citovat
  • Upravit
207
12.12.24 16:37

Proč by se člověk…chlap nemohl změnit? Nic jako poučení se z chyb? Ale jasně, pokud to po odhalení udělá znovu, vyhodila bych ho. Jasně, že bez odhalení by nebrečel. Bylo by divně, kdyby si jen tak seděl doma a brečel si a zakladatelka vuebc netušila proč. Nepočítal s tím, že se to provalí, možná by bez provalení chodil dál. Teď je ale situace, že se na to přišlo. Jemu konečně došlo, co tím po*tal a o co by mohl přijít a přišla lítost nad tou situaci. V tenhle moment, pokud zakladatelks vůbec uvažuje o pokračování vztahu, bych dala ultimátum, začne se chovat líp a už ho to nikdy nenápadne ani ve snu, pokud by to tak bylo, já bych druhou šanci dala. Jsou spolu 9 let, z toho 4 manželé, plánují rodinu. Myslím, že to úplně vztah bez citu nebude, jen prostě zapomněli na vztahu pracovat, hlavně on. Jak jsem říkala, já bych šanci dala, pokud se hned nechcete rozvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.24 17:04

Ne, s takovým mužem bych určitě nebyla. Muž chovající se jako prašivej pes bez sebekontroly si zaslouží, aby s ním bylo jednáno jako se psem. Vykopnout a ať si pláče nad sebou, když si svého popíska neumí udržet v kalhotách… věř mi, že brečí jen kvůli sobě, jakou si přidělal práci a jaký má prů. er. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.24 20:08

Děkuji všem za komentáře i když málo přispívám tak čtu všechny postřehy a z každého si něco beru. Ne všechno se čte lehce. Budu ráda za další příspěvky do diskuze a hlavně za případné osobní zkušenosti. Zatím nemám sílu tady probírat detaily našeho života a stále nevím jak celou situaci pojmout.

• Citovat
  • Upravit
1396
12.12.24 20:18

Můj ex měl tuto zálibu také. Bohužel jsem se o tom dozvěděla až po svatbě a dítěti. Nevím, jestli to byly priváty, nebo i šlapky z ulice, každopádně toho využíval před naším vztahem a nepřestal ani ve vztahu. Pochopila jsem, že je to pro něj něco, co od vztahu odděluje a nemíní se toho vzdát, měl to úplně posunuté. Když jsem to zjistila, tak jsem s ním skončila. Ještě pár let trvalo, než došlo k rozvodu, ale měl pak další paralelní vztahy, mě to už nezajímalo. Teď jsem ráda, že je to za mnou. Uvažovat vůbec o tom, že si do tohoto pořídím dítě, tak to bych musela být padlá na hlavu. Já jsem krátce poté, co jsem na to přišla, zjistila, že jsem těhotná (doma batole) a i když to pro mě bylo příšerné, šla jsem na potrat. Zejména proto, že jsem druhé neplánovala a on si schválně nedal pozor. Ale fakt NE! Proč si dobrovolně v životě nechávat vadný kus? Myslíš, že poradna něco změní, nebo to, že brečí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
13.12.24 00:26
@Lissima píše: Více

Ono je tohle hrozné. Jede do práce, někde nabere štětuli, ta mu přeblafne a manželka neví nic. Jsem si nabrnkla jednoho polobadboye a bez auta! Ten za šlapkama nechodil, ale byl to epileptik. On je každý chleba o dvou kůrkách, nebo jak se to říká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.12.24 00:29
@NaNicemNezalezi píše: Více
… a kolik žen si takhle přivydělává prostitucí a jejich polovičky o tom neví a o nic nejde, pracují v leže a teple, jak píšu, o nic nejde, akorát o pár peněz navíc do rodinného rozpočtu, pokud se tedy ta dotyčná podělí
  • Citovat
  • Upravit
983
13.12.24 00:43
@Klopotkova píše: Více

Že já blbá za to neberu prachy. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.12.24 05:11
@Anonymní píše: Více

O to je to ještě horší :poblion: Snažíte se o dítě a on si mezitím odskočí na privát? Pokud chceš mít s tímhle děti… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.24 08:18
@Anonymní píše: Více

A jak se situace doma posunula? Snaží se? Bojuje? (jinak než slovy)? Nebo jsi to už rozsekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
13.12.24 08:31

OK, celým tvým výplodu chybí podstatná věc - ses jste spolu měli? Ono je hezky chtít věrnýho chlapa, ale očividně jste mládí (když nemáte dítě) a pokud vaše frekvence kukani je malá nebo žádná, tak to chlapi dost často řeší jinak (morální otázku nechávám stranou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí