Nevěra privát

Anonymní
11.12.24 12:31

Nevěra privát

Ahoj, prosím o zachování anonymity protože jde o pro mě velmi citlivé téma.

S manželem jsme nedávno oslavili deváté výročí (9let spolu cca 4 roky od svatby)

Předevčírem přišla velká rána. Manžel se mi přiznal, že mi byl na podzim nevěrný. Původní historka byla, že se opil (v té době jsme neměli nejlepší období) a na baru sbalil nějakou cizí holku a skončil s ní v autě. Protože nereagoval na moje doplňující otázky tak když odjel do práce projela jsem doma šuplata a v jeho stolku objevila dva staré telefony které sem tam používáme třeba když jedeme do zahraničí a kupujeme místní simiarty na hotspot.

Po zapnutí telefonů jsem nic zvláštního nenašla. Žádný apky, žádný zprávy, žádná historie prohlížeče. Až jsem klikla na historii volání a byly tam tři hovory na cizí číslo. Zkusila jsem se prozvonit a v telefonu předplacená simka.

Projela jsem číslo googlem a našla inzerát na privát. Pak jsem se podívala do aplikace e-mailu a našla jsem registraci na amaterech. Dostala jsem se do účtu a bylo jasno.

Manžel se mi tedy včera přiznal, že byl v říjnu na privátu, během rozhovoru jsem se dozvěděla, že byl na privátu i v minulosti. Tvrdí že dohromady třikrát ale ten počet mu nevěřím.

Vůbec nevím jak s tím mám dál naložit. Jsem zdrcená, zklamaná. Vždycky jsem mu 100% věřila, nikdy jsem nepátrala jestli je tam kde mi řekl, nikdy jsem ho nehlídala, nikdy jsem mu neprojela telefon.

Poslední zhruba tři roky máme krizi která spočívá v tom, že mám pocit že mi nevěnuje dostatek pozornosti a lásky a že je na mě často protivný. Tyhle naše problémy nejsou pro něj žádné tajemství a vždycky jsem se o tom s nim snažila mluvit. Přesto jsem si vždycky myslela, že mě má rád a že je to prostě jen takovej studenej psí čumák kterej mi neumí dát najevo city tolik kolik bych potřebovala (blbý dětství, náročná práce)

Máte s něčím takovým někdo zkušenosti? Žádný rozhodnutí jsem zatím neudělala a nechci se rozhodovat zbrkle. Přemýšlím nad variantou rozvodu i nad tím že bych to zkusila odpustit.

Příspěvek upraven 11.12.24 v 14:16

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12593
11.12.24 12:35
@Anonymní píše: Více

Tak jestli mate deti, tak bych asi zustala. Jestli ne tak end.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 12:36

@lilith1 děti ještě nemáme šle je to delší dobu ve fázi snahy je mít. :(

• Citovat
  • Upravit
526
11.12.24 12:40

Trochu se bojím, že je to ten druh chlapa, pro kterého bude těžké se tohodle vzdávat. Otázka je, proč tom chodí/chodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.12.24 12:42

Je mi to líto, ale v tom vztahu bych nezůstávala. Jste spolu 9 let a z toho máte 3 roky krizi, že se ti nevěnuje a je protivný? Nevím, proč bych v tomto zůstávala, pokud nemáte společné děti. Po tomto zjištění už bych si ho nedokázala nikdy vážit a rozhodně bych ani nepřemýšlela nad tím, že si s ním dítě pořídím. Evidentně to dělal a dělat jen tak nepřestane, zvlášť ne, když bude mít doma unavenou a péčí o dítě zaměstnanou ženu. Drž se, nebude to lehké po 9 letech, ale tady skutečně nevidím absolutně žádnou cestu, navíc když on se evidentně dvakrát nepřetrhne, aby si tě udržel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.12.24 12:45

Jinak, jestli je to bylo kvůli nedostatku sexu nebo krizi, tak takhle se problémy neřeší, pokud to bylo opakovaně a nejednalo se o jeden zkrat. Nemáš v chlapovi oporu, když si při každé krizi jde odskočit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 12:57

@tgg91 to je právě otázka která mne taky trápí. Řekl mi že v tom říjnu mu chyběl se mnou fyzický kontakt (měli jsme asi tři týdny tichou domácnost), ale ty další dvě návštěvy mi ani neobjasnil kdy byly.

• Citovat
  • Upravit
53190
11.12.24 13:02

Evidentně se ani nesnaží se nějak obhájit a zabojovat o tebe. To je skoro ještě horší, než že si párkrát odběhl. A teď si představ, že bude muset mít útrum třeba 2 měsíce po porodu nebo nedejbože půl roku v rizikovém těhotenství :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 13:03

@unuděná ono takhle je to hrozně zjednodušené, samozřejmě to nejsou tři roky plné temna. Většinu času je to fajn jen mě prostě přijde že mě málokdy pohladí, obejme, políbí nebo mi třeba udělá radost nějakou maličkostí jako je třeba květina byť utržená na zahradě. Prostě jsem ho tak ale brala, že tyhle věci “neumí”, nicméně většinou když měl nějaký období kdy na mě byl protivný tak jsem mu to samozřejmě řekla - podle něj jsem mu vyčetla jak se ke mě chová a co mi chybí. Ve chvílích kdy jsme tohle řešili samozřejmě sex nebyl protože z mojí strany na to nebyla nálada.

Po usmíření se vždy o trochu víc snažil a byl pozornější, jenže mu to nikdy nevydrželo dlouho a zase sklouznul do svého nezájmu o mne a protivnosti a tím se to cyklilo stále dokola.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.24 13:05

@unuděná když se mi přiznal tak plakal, nikdy jsem ho tak neviděla. Říkal že o mě nechce přijít, že se mnou půjde do poradny, že to bylo jen jednou.

Když jsme se včera dostali k těm privátům plakal taky. Ale už to nebylo jednou ale třikrát. Sliboval že mi to vynahradí, že půjde do poradny, že už to nikdy neudělá, že si neumí představit život beze mě.

• Citovat
  • Upravit
53190
11.12.24 13:06

A už vás do nějaké té poradny objednal? Chlapa dělají činy, ne řeči a slzičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.12.24 13:07

Spis je otazka, jestli ty mu budes verit. Neni to lehky. Ale ne nemozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.12.24 13:10

Asi se mu to tam zalíbilo, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 13:12

@unuděná zatím jsme se k tomu nedostali ani jeden, jak říkám, vím to od pondělí takže je to úplně čerstvé. Taky oba chodíme do práce takže do detailů jsme se ještě nedostali :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.24 13:12

@tgg91 v říjnu to byla ta poslední návštěva.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky