Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Všechnoznám
13.12.24 20:05
@leopanda píše: Více

Tak samozřejmě, že on z toho radost měl a na holku prděl. Proč by ho to proboha v tomhletom kontraktu mělo zajímat, to nechápu. Ještě řešit pocity šlapky. To by pak prostituce dost ztrácela svoje přednosti.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 20:06

Tohleto všechno, zakladatelko, poukazuje na to, jak ubohé je s ním zůstat, opakuji, KDYŽ NEMÁTE DĚTI. (I s těmi dětmi je to na pováženou.)

• Citovat
  • Upravit
106240
13.12.24 23:24
@Všechnoznám píše: Více

to mas pravdu, slapka je vyhodnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.12.24 07:10

Přesně tak! Není důvod, proč zůstat s chlapem co chodí za šlapkami, když nemají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.12.24 07:30

Promin, ale na to, ze pises, ze jsi ho nikdy predtim nelustrovala, tak jsi to napoprve zvladla jak absolutni profesional. Tady mi trochu neco nestimuje. :think: Nejses nahodou nesnesitelna stihacka, ktere uz ma tvuj mily plne zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
14.12.24 07:30

Ke všemu, co tady zaznělo, bych jenom dodala, že pokud vztah skřípe už před dětma, tak se zcela jistě s dětma rozpadne. Nebylo by lepší mít děti s někým, s kým je aspoň minimální šance, že to vydrží? Dítě není zázračný lék vztahu. Naopak. Dítě ten vztah sakra prověří.
Zakladatelko, utíkej. Možná se bude chvíli snažit, ale nevěřím, že už nikdy neselže. Snad se rozhodneš tak, že nebudeš litovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.12.24 07:42
@Psssssst píše: Více

S tím naprosto souhlasím. Bohužel hodně ženských to chápe naopak a když vztah nefunguje, snaží se ho upevnit miminkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 08:01
@Fee-bee píše: Více

Jakože ti přijde profesionální že po jeho přiznání nevěry prohledám šuplíky a projdu starý telefony? Protože kdybych to dělala pravidelně určitě by byly jen tak nezaheslovaný v nočním stolku

• Citovat
  • Upravit
2102
14.12.24 15:47
@Fee-bee píše: Více

Co je profesionálního na vygooglení telefonního čísla z historie volání a pročtení mejlů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
14.12.24 17:39
@syslomil píše: Více

Asi myslela, že hledala v nepoužívaných telefonech. To by mne třeba fakt nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
2102
14.12.24 18:04

Na druhou stranu jestliže měla podezření, tak kde jinde hledat důkazy, když ne v telefonu. A když věděla, že tam ty telefony jsou (a funkční, když je používají o dovolené), proč to nezkusit. Kdyby chtěl něco kamuflovat, telefon používaný jednou za rok je na to ideální. A třeba právě takhle uvažoval, že ji to určitě nenapadne :lol:

Příspěvek upraven 14.12.24 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 18:06

Mě to taky hned nenapadlo… byla to vlastně hrozně velká náhoda. Ani mě nenapadlo že by mohl jezdit na privát. Jak jsem nevěřila tý historce s neznámou tak jsem chtěla proklepnout e-mail a fb. A když jsem narazila na ty telefony tak tím že dřív byly jeho mě napadlo že by tam mohly být uložený přihlašovací údaje na sociální sítě nebo na e-mail od kterého jsou sociální sítě už jen krůček.

• Citovat
  • Upravit
983
14.12.24 18:19
@Anonymní píše: Více

Druhé vidíme skrze sebe. Když jsem nevěrná couřička, podezírám chlapy z nevěry. Když jsem věrná ženuška, nenapadne mě nevěra, ani když ji mám téměř před očima. Zkušenosti hrají roli, ale jen v tom, jak moc budeme opatrní, obezřetní, ne v tom podezírání. Takové zjištění musí být nepříjemné, je to zrada a těžko se s tím vyrovnává, ale ta zkušenost může být dobrá. Ne jenom proto, že příště už ty varovné signály rozeznáme lépe, ale že i absenci varovných signálů uvidíme. Dokud zkušenost nebyla, neuvědomujeme si ani první, ani druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2102
15.12.24 09:54
@NaNicemNezalezi píše: Více

Takže když tu ženy píší, že se chlap změnil, schovává se s telefonem na záchodě, je často někde pryč, nezajímá se o ni… a ony se ptají, jestli nemůže mít ženskou, jsou to couřičky? 8o 8o Věrná neznamená blbá a slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
15.12.24 10:48
@syslomil píše: Více

Nebo věrný neznamená blbý a spokojený. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí