Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
27.5.13 20:26
@Aragua píše:
Sice vím, že je to staré téma, ale docela by mě zajímalo jak to dopadlo. Já mám podobnou zkušenost, sice né s těhotenstvím, ale s nemocí, ale v podstatě je to stejné. Je to o tom, že partner mě v těžké chvíli kdy sem ho nejvíc potřebovala podrazil a když se tak zamyslím, proč vlastně člověk buduje nějaké partnerství tak je to právě kvůli té vzájemné podpoře i v těžké chvíli. A k čemu je mi vlastně partner, který pří první nepohodě mě hodí přes palubu?

Jelikož udělali před 2 rokama uzavřenou skupinu tak se to asi nedozvíme :,( Jinak co se týká tebe, tak doufám, že seš zdravotně v poho a ten tvuj"partner"už není tvuj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.6.13 19:39

Jsem na tom stejně :?: 24tt a milenka, on si sype popel na hlavu a já se marně snažím přijít na to jak to udělat. odpustit, vymazat, zapomenout :! ale posudte ty
sms on. ahoj janičko, co v patek :?: vemu tě do toho motelu co minule a zase si to užijeme. ona. těšim se, pane splnim vše co žádáš, prosim prosim, tvuj jazyk, udělám vše :cert: jde to zapomenout :?: podotýkám, že já byla v háku do noci, a to jsem 15dní v měsíci. má na to moře času :,( :( :? nevadí mu ani to že už máme 3letou dceru.jsou to chlíváci a pakáž. já to asi vzdávám, udělal to jednou udělá to zas :! miluju ho, ale tohle bych měla furt před očima. jo a klasika, mrcha jsem já protože mu lezu do telefonu. podotýkám, že to bylo prvně za 8let :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.6.13 19:44

@197zažila jsem to samé, je to hnus… :hug: drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.6.13 19:47

A jste od sebe :?: už někoho máš. já se bojim být sama s dvouma dětma a jinýho chlapa si k sobě vůbec neumim představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.6.13 19:51

Ne jsme spolu a máme druhého syna. Musíš najít sílu v sobě jestli dokážeš odpustit nebo ne.Je to hrozně těžký…Budeš to mít hodně dlouho před očima, ale jestli ho miluješ a on uzná, že udělal blbost, zkusila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.13 19:54

@1976 měl milenku v mém těhotenství, přišla jsem na tom chvilku po šestinedělí, hnus, odpustila jsem a ten blbec nebyl schopen milenku kopnout do zadele. Tudíž jsem 1,5r trpěla, mezitím jsem nechtíc otěhotněla potřetí, porodila třetí dítě, pak se ukázali ještě další věci a tak jsme teď skoro půl roku od sebe a ty děti mám místo dvou tři. Ironií osudu je, že jsem ho vykopla v 2 měsících třetího syna, což byl ten samý věk druhého, když jsem to zjistila. Osud mi zkrátka dal možnost opravit svou chybu za stejných podmínek :lol:
Osobně bych už nevěru nikdy neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:09

Já jsem mu přišla na sms v 4.měsíci tt, zrovna jsem se přistěhovala. údajně to byly jen sms, ale to už se těžko věří. Od té doby špatně spím. Všechno se to ve mě bloklo, a bohužel vůči dítěti (mám ten pocit), protože nebýt jeho tak se okamžitě sbalím a jsem fuč. Nejhorší je, že už ani nejsem plná nedůvěry, ale jsem taková umrtvělá v tom vztahu (asi obrana před dalším zraněním).
Ne-věra - pro mě je nejhorší ten podvod, lži, a něco za zády. Fakt nevím, jestli to nekdy překonám. Mě prostě ten člověk zklamal, a těžko mu už tolik otevřu srdce. Už proto, že je něčeho takového schopný. Nedokážu si ho už tolik vážit.
Já těmto chlapům dávám otázku - proč teda nechtějí být sami a užívat si, proč se vážou a slibují. Nikdy jsem nedostala odpověď :lol:
 J.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 20:10

@1976 je to těžký, ale sama musíš vědět jestli to ustojíš a odpustíš. Jestli jsi natolik silná, aby jsi se k tomu už nevracela, pokud ne, tak nemá cenu trápit sebe, děti a jeho.
Někdy se prostě něco po.sere a ty jsi ten opravář, který musí rozhodnout jestli opravit nebo vyhodit :hug:

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 20:11

@chelsea001 a co sex, to ti šlo s ním spát, mě se to hnusí, představa, že se peleší v nákym motelu a pak si šel lehnout v klidu ke mě. já na něj asi nikdy už nevlezu. ta představa jak si to užívaj mě zabije :,( :( :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:14

@1976 - pro mě bylo moc těžké právě to, že jsem těhotná, bylo to moje první těhot. a chtěla jsem si to užít, a zatím tohle..najednou jsem měla pocit, že se nemůžu ani pořádně vybrečet, ani vzít prášek na spaní, ani se opít, utéct, prostě nic. Najednou jsem byla tak strašně nesvobodná.
 J.

• Citovat
  • Upravit
2183
22.6.13 20:15

@1976 ze začátku to byl hnus, měla jsem to před očima a byla jsem jako stroj, podle mě kdybych mu odpírala sex, bylo by to jako bych ho jí naservírovala na zlatým podnosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.6.13 20:16
@Anonymní píše:
Já jsem mu přišla na sms v 4.měsíci tt, zrovna jsem se přistěhovala. údajně to byly jen sms, ale to už se těžko věří. Od té doby špatně spím. Všechno se to ve mě bloklo, a bohužel vůči dítěti (mám ten pocit), protože nebýt jeho tak se okamžitě sbalím a jsem fuč. Nejhorší je, že už ani nejsem plná nedůvěry, ale jsem taková umrtvělá v tom vztahu (asi obrana před dalším zraněním).
Ne-věra - pro mě je nejhorší ten podvod, lži, a něco za zády. Fakt nevím, jestli to nekdy překonám. Mě prostě ten člověk zklamal, a těžko mu už tolik otevřu srdce. Už proto, že je něčeho takového schopný. Nedokážu si ho už tolik vážit.
Já těmto chlapům dávám otázku - proč teda nechtějí být sami a užívat si, proč se vážou a slibují. Nikdy jsem nedostala odpověď :lol:
J.

já nechci trpět za to že on si užíval, to je tak strašně nespravedlivý. myslim, že když ho vykopnu tak se ubrečím a když ne tak se budu užírat kde a skym co dělá když není semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:17

@1976 jo znám a popravdě nezapomeneš na to, pořád to máš v hlavě jen se to po čase naučíš v běžném režimu vytěsnit. Při konfliktu se to stále vrací a vrací a vrací.. :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 20:22

Přesně jak říkáš když mu nedám pujde k ní. ale co to bude za sex, mužu já to rozbalit v posteli s bubnem tak jeka ta pipika :?: má navrch. určitě je ted víc sexi, je nová a neokoukaná, dělá mu co pán poručí. to bych se z toho pobli… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.13 20:22
@1976 píše:
@chelsea001 a co sex, to ti šlo s ním spát, mě se to hnusí, představa, že se peleší v nákym motelu a pak si šel lehnout v klidu ke mě. já na něj asi nikdy už nevlezu. ta představa jak si to užívaj mě zabije :,( :( :!

netýrej se představami, je to zbytečné. Pokud to na tebe padne, musíš mít připravené nějaké téma, nad kterým budeš přemýšlet, pokud jsi čtenář, tak si vem knížku a čti, chce to nějakou fakt strhující, ale člověk na chvíli uteče jinam a psychicky si odpočine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí