Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1976
To věřím. Hele, nevím co dál poradit, jestli je lépe nezjišťovat, pokusit se udělat čáru a začít nanovo…pokud ho chceš udržet, tak asi tak, ale musí to být sakra těžké. Každopádně by sis měla nechat čas na rozmyšlení, nechát to ustát, ať rozmýšlíš s chladnou hlavou a ne emocema. A potom jednat - hlavně podle sebe - jestli se k Tobě choval pěkně, byl opora, spolehlivý a toto byl úlet, Ty ho máš ráda a Ty chceš s ním být (ne kvůli dětem, ne kvůli okolí…), prostě kvůli sobě.
Potom bych asi zkusila dát šanci. Nicméně mám-li být upřímná, tak hezky se to píše, ale teda jestli bych já zachovala chladnou hlavu, to teda nevím.
Já to zatím takhle nechám a uvidim. já jsem pro tlustou čáru, rozhodně, ale jak se s tim jen vypořádat, neudělat ze sebe stíhačku, kontrolorku a gestapačku v jedné osobě
nehroutit se a nepanikařit když na poprvé hned nezvedne telefon…to je sakra oříšek
mít tak to blikátko co měli man in black, blikla bych na sebu a žila dál v klidné blažené nevědomosti, samozřejmě až po tom co by už byl zas hodnej partner ![]()
@1976 píše:
Já to zatím takhle nechám a uvidim. já jsem pro tlustou čáru, rozhodně, ale jak se s tim jen vypořádat, neudělat ze sebe stíhačku, kontrolorku a gestapačku v jedné osoběnehroutit se a nepanikařit když na poprvé hned nezvedne telefon…to je sakra oříšek
mít tak to blikátko co měli man in black, blikla bych na sebu a žila dál v klidné blažené nevědomosti, samozřejmě až po tom co by už byl zas hodnej partner
absolutne chapu jak se citis, my uz to mame doma vcelku v pohode. Milujeme se casto, delam mu casto i oral, to mu hodne chybelo a on je maximalne spokojeny. Ja taky…jenze ten cervicek, o kterym jsi psala…hajzl, uz aby tam nebyl. ja ta gestapacka jsem, koukla jsem mu do mailu a vsechno projela, ale tu jistotu proste potrebuju k tomu, abych mu zacala zase verit. Drzim palecky at to zvladnete
Anonymni Vali
@1976 - to je fajn, že se snaží, je vidět, že mu na vás záleží. Je to ale běh na dlouhou trať. Podle toho co píšeš, tak „frajerka“ je obyčejná rajda, ta tě ohrozit nemůže, a zřejmě taky „sbírá zážitky“.
Tady bych to hrála i na „strach ať se nenakazím“, aby si uvědomil, jak tebe i dítě může svoji lehkomyslností ohrozit.
A jinak bych ho požádala, pokud teda stojí o získání mojí důvěry, o volný přístup k telefonu a jeho registracím na netu
nebo je ještě jiná možnost jak nabýt důvěru?
taky by mě to zajímalo.
Fajn je, že už máte nějaký život za sebou, trošku ho znáš. Mě se to stalo po roce vztahu, kdy jsem se prakticky neměla vůbec ale vůbec o co opřít.
![]()
J.
Čau holky, tak jsem zase v práci. včera jsem měla volno a musím říct, že bylo dobře. byl milej, společně jsme vyzvedli dcerku ze školky, byli se projít a protože malá odjížděla s babičkou na prázdniny, měli jsme celý večer pro sebe. ošklivé věci jsem rozebírat nechtěla. zkoukli jsme film a před usnutím jsme se pomilovali.
já vim…asi brzo co
ale já už na to měla chut a taky jsem ho chtěla pro sebe
dokázat mu, že já jsem ta co to s ním umí a né žádná náhražka z liberce
taky jsem se rozhodla, že přitažlivá pro něj mužu bejt i těhotná. tak jsem si objednala spoustu krásnejch věcí, šáhla jsem tak do mých ůspor na zlé časy, asl ty ted jsou ne
a budu ho škádlit v hezkym prádélku.
at má chut na mě a řádí doma.
@1976 píše: Čau holky, tak jsem zase v práci. včera jsem měla volno a musím říct, že bylo dobře. byl milej, společně jsme vyzvedli dcerku ze školky, byli se projít a protože malá odjížděla s babičkou na prázdniny, měli jsme celý večer pro sebe. ošklivé věci jsem rozebírat nechtěla. zkoukli jsme film a před usnutím jsme se pomilovali.já vim…asi brzo co
ale já už na to měla chut a taky jsem ho chtěla pro sebe
dokázat mu, že já jsem ta co to s ním umí a né žádná náhražka z liberce
taky jsem se rozhodla, že přitažlivá pro něj mužu bejt i těhotná. tak jsem si objednala spoustu krásnejch věcí, šáhla jsem tak do mých ůspor na zlé časy, asl ty ted jsou ne
a budu ho škádlit v hezkym prádélku.
at má chut na mě a řádí doma.
bezvadny
udelalas to jako ja a sex je taky krasnej
Vali
Já vim, že to muže některý z vás připadat zbytečně rychle, ale bylo mi v jeho náručí fakt krásně. snažil se bejt dokonalej milenec, a byl, aspon jsem si to užila. musim teda říct, že jsem se taky sakra snažila, abych byla dobrá. stejně je to hrozný. on se někde sprostě zpustí a já se ho pak snažim udělat ještě líp než vona
ty chlapy se maj
tak snad bude už doma zase harmonie a klid, ale chyba kdo si myslí že nebudu ve střehu. beze mě si hošánek dojde tak na 2 k nám do hospy, já mu dám centrum a bárečky a cuchty co tam vysedávaj
kontrola všech informací je už dohodnutá. holky jsem ráda, že jste mi tady pomáhali to řešit. fakt mi to strašně pomohlo
ted už si ho ohlídám
bude pěkně fungovat, jinak mu balim kufry a maže k mamince
![]()
@1976 - držím palce, ať je to jeho poslední prohřešek
a ať vám to klape ![]()
J.
Dobrý večer,
je to asi 3 dny, co jsem se dozvěděla o nevěře. S přítelem (snoubencem) jsme spolu 7 let a poslední dva roky jsme si už nedávali pozor z důvodu, že bychom si klidně pořídili děťátko. Jenže jsem nemohla nějak otěhotnět a tak jsme podlehli pocitu, že je jeden z nás zřejmě neplodný a zvykli si na to, že budeme když tak jen spolu bez dítěte. Jednoho dne však na nás padla šílená vášeň
a dala vzniknout miminku - úplný zázrak! Nemohli jsme tomu uvěřit a měli radost. Bohužel jsem pak úplnou náhodou šla do postele kolem jeho telefonu, kde svítilo dámské jméno a sms.. Bože.. nemohla jsem si pomoci a klikla na to. Málem jsem se zkácela.. Ptala se ho, zda by u ní nepřespal.. Byla to historie zpráv.. Neměla jsem na to žaludek to číst. Uhodila jsem na něj a on mi po dlouhém výslechu konečně přiznal, že se s ní jednou asi před čtvrt rokem vyspal. Zhroutilo se mi v tu chvíli vše. Byli jsme dokonalý pár-smáli jsme se všemu, všechno jsme stejně mysleli, dělali.. A pak udělal tohle. Tvrdil, že to bylo opravdu jen jednou, že je to hrozný idiot, že se opil jako blázen na jejich firemním večírku a tak to dopadlo, že na té ubytovně ho prý svedla. Bylo mu prý z něho hrozně zle a nedokázal mi to říct sám od sebe, protože se bál, že mě ztratí, že jsem láska jeho života. Slibuje teď že už se to nikdy nestane, že mu na ní nezáleží a že si mě chce pořád vzít a mít se mnou naše děťátko. Řekla jsem mu, že pokud chce zůstat se mnou, zařídí, aby mu už nikdy nepsala a neviděl se s ní, že mě to jinak hrozně bolí. Jenže ve mě teď zasel hrozné pochyby. Dítě určitě chci-i kdyby to mezi námi nedopadlo. Ví to jen moje mamka a ta se bojí, aby to neudělal zase, ale že na druhou stranu ho má prý ráda a věří, že i když je to šílená chyba co dopustil, byl přecejen opilý a věří mu, že to snad znovu neudělá. Teď on chodí kolem mě jak tělo bez duše. Říká mi, že je mu ze sebe zle a že mi nikdy nechtěl ublížit. Ona mu prý psala proto, že po něm pořád touží, ale on jí nechce. Řekl mi, že to s ní skončí.. Mám mu věřit? Jak poznám, že je konec? Děkuji za vaše názory… ![]()
P. S.: těhotná jsem asi měsíc a jeho nevěra se přihodila před 3 měsíci. Vím to i proto, že přesně vím, kdy ten večírek byl.
Příspěvek upraven 02.12.15 v 20:18
@TeriiTerii Byla bych ve strehu. Vadily by mi ty reci, ze ona ho svedla.On u toho nebyl? Je nesvepravny?
Nechapu-ty chces dite, i kdyby to mezi vami nedopadlo? Nema to dite pravo byt pocato do milujiciho vztahu?
Příspěvek upraven 02.12.15 v 20:19
@TeriiTerii
Zkus mu věřit, je to něco úplně jiného, než kdyby zahýbal nějakou dobu, střízliv (byť to není omluva),vědomě, měl 2 paralelní vztahy…
A taky je hodně důležité, jak se chová - zda se kaje a je mu to líto, anebo dělá, jakoby o nic nešlo. A takhle on se nechová, tak mu dej šanci - přimlouvám se. ![]()
Ale musíš nejdřív odpustit v sobě, a to chápu, že nějak. dobu potrvá, ovšem čekáte mimčo, musíš být v klidu. Drž se. Myslím, že Vy dva to zvládnete.
@Chocoloco2 píše:
@TeriiTerii Byla bych ve strehu a rozhodne hned dite nepocala.Vadily by mi ty reci, ze ona ho svedla.On u toho nebyl? Je nesvepravny?
Nechapu-ty chces dite, i kdyby to mezi vami nedopadlo? Nema to dite pravo byt pocato do milujiciho vztahu?
Tak to rozhodně.
Ale oni už to dítko čekají, nebo jsem to pochopila špatně?
píše „tak jsme podlehli pocitu, že je jeden z nás zřejmě neplodný a zvykli si na to, že budeme když tak jen spolu bez dítěte. Jednoho dne však na nás padla šílená vášeň
a dala vzniknout miminku – úplný zázrak!“
Já počala až po té jeho nevěře.. To víš, že jsem chvilku přemýšlela, že to dám pryč, aby dítě netrpělo.. Ale uvědomila jsem si, že ho miluji i přes to, co udělal, i když ho nenávidím i miluji zároveň. Ve střehu určitě budu. Pokud to udělá znovu, má u mě konec.. My se milujeme, ale udělal tohle. Prý zklamal sám sebe a nechápe dodnes, jak to mohl dopustit, i když byl totalně na šrot. - dle jeho slov. Víš, já jsem přesvědčená, že za střízliva by k tomu nikdy nedošlo.
@Žirafa 69 Uz je tam edit
.
Takze ditko na ceste, v tom pripade ma cenu udelat tlustou caru a zacit psat novy list. Minimalne za ten pokud kvuli diteti to stoji
.