Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gladys to mě je jesný, že jsem ta nejhorší na světě. taky jsem napsala i jí, kdo jsem a co mi dělá, to pro případ, že by o mě neveděla. popřála jsem jí at se jí to vrátí, at si tim peklem projde taky
neodepsala.pak jsem to vymazala já bych jí určitě volala že je to svině. taky jsem se nechtěla ponižovat, napsala jsem, že ted mu muže služebnou a hospodyni dělat zas ona.
Bože a kdo mě obejme, pohladí. najednou je člověk tak sám. malou mám u tchýně tak ani k ní si přilehnout nemužu. to bude noc hruzy.co si jako mám vzít na spaní ve 24tt
a mám ho odstrčit, když se bude lísat. nebo mám rovnou spát v dětskym ![]()
@Jasněnkaa píše:
samá chyba! děláš mu pomyšlení a pořád připomínáš, takhle to chceš mít napořád?
Nemyslim tim porad jako kazdy den, ale treba pri hadde…uz jsme si z toho delali i srandu ale dnes se tonzawe komplet otevrelo. Ja to umim prejit ale za par dni, ne ten den. Preci mu to neprojde jakoby nic, co by mu pak branilo to delat znovu a znovu? Chci byt lepsi nez ty jeho milenky, jde mu vylozene o sex, takze:-Ddyz s nim za trest nebudu spat, tak si dojde jinam. Ale zase mu za trest sednout na klin a udelat mu pekny divadylko?
nevim jak to udelat
@Anonymní píše:
Nemyslim tim porad jako kazdy den, ale treba pri hadde…uz jsme si z toho delali i srandu ale dnes se tonzawe komplet otevrelo. Ja to umim prejit ale za par dni, ne ten den. Preci mu to neprojde jakoby nic, co by mu pak branilo to delat znovu a znovu? Chci byt lepsi nez ty jeho milenky, jde mu vylozene o sex, takze:-Ddyz s nim za trest nebudu spat, tak si dojde jinam. Ale zase mu za trest sednout na klin a udelat mu pekny divadylko?nevim jak to udelat
A navic on me drzi v sachu odchodem, vi ze jsem v situaci kdy bych to momentalne nezvladala a on to vi a rekne mi, ze jestli mi tohle ublizuje tak odejde…zmetek
@Anonymní píše:
A navic on me drzi v sachu odchodem, vi ze jsem v situaci kdy bych to momentalne nezvladala a on to vi a rekne mi, ze jestli mi tohle ublizuje tak odejde…zmetek
No ty máš doma taky pěknýho blba.to je výkvět dámy, to jsme to dopracovali.to nejsou slušný chlapy. kdyby byli aspoň chytrý a nenechali se tak idiotsky načapat. je to ubohost, fakt.
@1976 píše:
No ty máš doma taky pěknýho blba.to je výkvět dámy, to jsme to dopracovali.to nejsou slušný chlapy. nic vic.yby byli aspoň chytrý a nenechali se tak idiotsky načapat. je to ubohost, fakt.
Ale pritm nam je spolu fakt hezky, prisla jsem na to nahodou a neprijde mi ze by toho extra litoval, protoze to byl jen sex, nic vic, myslim ze si ani neuvedomuje ze udelal neco spatne. Je to i ve vychove, jeho rodice jsou taky pekny kvitka a zijou heslem Zijes dnes a jen jednou a zitra tu byt uz nemusime, tak si uzivej zivota…je mi z nich na zvraceni
@1976 píše:
Bože a kdo mě obejme, pohladí. najednou je člověk tak sám. malou mám u tchýně tak ani k ní si přilehnout nemužu. to bude noc hruzy.co si jako mám vzít na spaní ve 24tta mám ho odstrčit, když se bude lísat. nebo mám rovnou spát v dětskym
na spaní? horký mlíko s medem…
a zase to co se ti snažím celou dobu říct..udělej co cítíš..když budeš mít pocit že potřebuješ aby tě on držel v náručí tak to udělej jestli chceš spát v dětským udělej to..začni ale konečně myslet na to co chceš..co opravdu cítíš..jen se pokus dnes nic neřešit a vyspat se
@jdukolem píše:
na spaní? horký mlíko s medem…
a zase to co se ti snažím celou dobu říct..udělej co cítíš..když budeš mít pocit že potřebuješ aby tě on držel v náručí tak to udělej jestli chceš spát v dětským udělej to..začni ale konečně myslet na to co chceš..co opravdu cítíš..jen se pokus dnes nic neřešit a vyspat se
maš pravdu. pujdu spát. jsem hotová. když to budu řešit bude si říkat, že má šanci to vyžehlit. nechám ho vycukat. bojimse že přijedu domu a ten hajzl bude v klidu spat protože jak píše anonym se taky vyjadřoval něco jako že když to není o citech tak se to jako nehrotí.
kreten ![]()
@1976 píše:
maš pravdu. pujdu spát. jsem hotová. když to budu řešit bude si říkat, že má šanci to vyžehlit. nechám ho vycukat. bojimse že přijedu domu a ten hajzl bude v klidu spat protože jak píše anonym se taky vyjadřoval něco jako že když to není o citech tak se to jako nehrotí.kreten
No jo, jenže v tu nejhorší chvíli já jsem zrovna chtěla oboje - aby mě objímal celou noc a mohla mít zase iluzi lásky jako dřív, a zároveň být od něj daleko, ani ho nevidět.
Pamatuji si, že jsem „po tom“ vždy po půlnoci nemhla spát, on si vedle mě vesele oddychoval, a já měla chuť ho zmlátit. Tolik zlosti ve mě bylo. Chudák to moje miminko.
J.
@Anonymní píše:
No jo, jenže v tu nejhorší chvíli já jsem zrovna chtěla oboje - aby mě objímal celou noc a mohla mít zase iluzi lásky jako dřív, a zároveň být od něj daleko, ani ho nevidět.
Pamatuji si, že jsem „po tom“ vždy po půlnoci nemhla spát, on si vedle mě vesele oddychoval, a já měla chuť ho zmlátit. Tolik zlosti ve mě bylo. Chudák to moje miminko.
J.
jo to znám dobře.. člověk prostě musí uvážit co mu ublíží míň no..
@1976 píše:
Bože a kdo mě obejme, pohladí. najednou je člověk tak sám. malou mám u tchýně tak ani k ní si přilehnout nemužu. to bude noc hruzy.co si jako mám vzít na spaní ve 24tta mám ho odstrčit, když se bude lísat. nebo mám rovnou spát v dětskym
mě nedošlo, že jsi těhotná, promiň
ale spát běž každopádně, potřebuješ si odpočnout. Asi bych šla do dětskýho, aby věděl že se něco děje.
Včera v noci jak jsem to zjistila byl vožralej, schodil nohou pulitr se štávou co si dava kdyby měl žízeň, polil si telefon, já mu to otírala no a ja jsem měla podezření a najednou jeho tel v ruce nešlo odolat.pak jsem ho budila, mlel vožralecky, že jako není problém a že se nic nestalo, že jsem se pomátla a pak si klídku hajal dadal.ty maj ale žaludky, hnusáci.
@1976 píše:
Včera v noci jak jsem to zjistila byl vožralej, schodil nohou pulitr se štávou co si dava kdyby měl žízeň, polil si telefon, já mu to otírala no a ja jsem měla podezření a najednou jeho tel v ruce nešlo odolat.pak jsem ho budila, mlel vožralecky, že jako není problém a že se nic nestalo, že jsem se pomátla a pak si klídku hajal dadal.ty maj ale žaludky, hnusáci.
hm taky jsem jen vypínala budík na jeho mobilu aby mě nevzbudil v pět ráno protože on byl opilej- slavil s kámošem narozky a proklikla jsem se kam jsem neměla -měl novej mobil a já to s ním neuměla a pak to nešlo nedočíst… njn na h…
naprosto souhlasím..až přijdeš domů nic neřeš a pořádně se vyspi..na tohle je času dost až budeš při síle a uvažovat trochu racionálně..ted bys - unavená a bolavá řekla třeba něco co bys jindy tak říct nechtěla