Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.13 20:24

@1976 - jo jo, ze mě už taky jednu dobu byla dobrá stíhačka, ale byly to stavy které jsem nezvládala.
Víš co, snaž se vycítit, jak moc mu na tobě záleží, jak moc ho to mrzí. a dej mu to pocítit, že teda totálně jako partner selhal. Podle toho uvidíš co dál.
Je těžké si říkat v takové situaci - mysli na miminko co? :hug:
Jo a sex u nás před tím úžasný a od té doby k mínusu - z mojí strany.
Mám to rozdělené - jako otec je bezva, jako partner prostě má velký vroubek, funguju více na rovině mamka-taťka. Bohužel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 20:37
@1976 píše:
Přesně jak říkáš když mu nedám pujde k ní. ale co to bude za sex, mužu já to rozbalit v posteli s bubnem tak jeka ta pipika :?: má navrch. určitě je ted víc sexi, je nová a neokoukaná, dělá mu co pán poručí. to bych se z toho pobli… :!

dělej co cítíš..nenech se manipulovat svýma představama - nedám mu půjde k ní..když bude chtít půjde za ní i když dáš..nauč se že musíš dělat jen to co sama cítíš -sex jen když sama chceš a ne ze strachu aby on… chápeš?
V této situaci by to byla cesta do pekel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 20:46

Souhlasím s jdukolem
myslím, že spát s ním jen proto aby neodešel znamená, můžeš si ke mě dovolit všechno. Myslím, že je dobré se zaměřit i na svoji hodnotu, a dát mu najevo, jak moc ti ublížil.
Já jsem zaujala postoj - končím! chtěla jsem vidět, jaká bude reakce.
 J.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 20:50
@1976 píše:
Přesně jak říkáš když mu nedám pujde k ní. ale co to bude za sex, mužu já to rozbalit v posteli s bubnem tak jeka ta pipika :?: má navrch. určitě je ted víc sexi, je nová a neokoukaná, dělá mu co pán poručí. to bych se z toho pobli… :!

to je blbost, když mu dáš jen aby neodešel. To to pak budeš dělat do konce života :roll: naopak, teď máš jedinečnou možnost si zjistit jestli o tebe stojí, ale sexem teda rozhodně ne. Klidně bych ho vykopla, tobě se uleví a on buď ukáže že o tebe stojí, nebo ne, a ty budeš vědět na čem jsi.

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 21:08

@Jasněnkaa No tak to jsem to chtěla udělat hned, jenže on nechce odejít, chtěla jsem ho vystrašit at táhne k ní, že vsadil nejvyšší kartu, svojí rodinu, a prohrál, že byt prodáme a šábnem se. holky byla jsem fakt drsná, nebrečela. hned jsem mu vpálila alimenty. řek mi samý neakceptovatelný kraviny, že to byl jen sex ne láska, že si nemohl pomoct, že ho přitahovalo to zakázaný. samý keci.ptal se jestli budu alespoň uvažovat o tom, že zustaneme spolu. řekla jsem, že na to nedokážu odpovědět, že zničil celou rodinu jednim blbim š…m, že jediny proč bych ho vzala na milost jsou děti, ale zaplatim za to krutě zas jen já, zustanu s chlapem co stojí za h… :! koukal, neřek už nic.pak jsme oba už museli ject do práce, ve schránce byl přeplatek na plyn 4tis tak jsem si rejpla at si to necha, že je to tak na 3noci zaplacenej motel.byla jsem drsná, ale uvnitř jsem zlomená, hotová, zničená a mam strach co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 21:12

@1976
každá póza a truc jen „aby viděl“ se brzy pozná.. dělej jen to co opravdu cítíš.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 21:13

@1976 :hug: kočko, uvnitř budeš bolavá, zničená dlouho. Strach bude taky a velký, střídat se to bude s odporem, vzpomeneš si že s ní byl a sevře se ti hrudník, bude ti těžko :hug:
Ale co popisuješ reakci svou a chlapovu, tak bych řekla že šanci máte. Jen si budeš muset ze začátku dávat pozor na pusu, protože ze začátku budeš mít tendence mu to neustále připomínat a otloukat o hlavu, a to je cesta do pekel.
Jak dlouho to víš?

• Citovat
  • Upravit
31594
22.6.13 21:14

@1976 prosím tě kecá, pokud si vůbec něco myslel, tak to, že mu to projde a jaký je to žůžo. A doufej, že šlo fakt jen o sex a nevylejval si srdíčko, to oni rádi porozprávěj milence, jaká je manželka k. áva a jak mu nerozumí a cítí se s ní nešťastný a bláblá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 21:17

@Gladys Ano, přesně..já boužel kdysi tou milenkou byla, bylo mi 19..bych si natřískala s odstupem několika let a s tím, jak už mám také dítě a manžela…
Ale je pravda, že ten dotyčný mi nezapomínal povídat, jak to má s ženou špatný a podobně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 21:17
@1976 píše:
@Jasněnkaa No tak to jsem to chtěla udělat hned, jenže on nechce odejít, chtěla jsem ho vystrašit at táhne k ní, že vsadil nejvyšší kartu, svojí rodinu, a prohrál, že byt prodáme a šábnem se. holky byla jsem fakt drsná, nebrečela. hned jsem mu vpálila alimenty. řek mi samý neakceptovatelný kraviny, že to byl jen sex ne láska, že si nemohl pomoct, že ho přitahovalo to zakázaný. samý keci.ptal se jestli budu alespoň uvažovat o tom, že zustaneme spolu. řekla jsem, že na to nedokážu odpovědět, že zničil celou rodinu jednim blbim š…m, že jediny proč bych ho vzala na milost jsou děti, ale zaplatim za to krutě zas jen já, zustanu s chlapem co stojí za h… :! koukal, neřek už nic.pak jsme oba už museli ject do práce, ve schránce byl přeplatek na plyn 4tis tak jsem si rejpla at si to necha, že je to tak na 3noci zaplacenej motel.byla jsem drsná, ale uvnitř jsem zlomená, hotová, zničená a mam strach co bude.

Bohuzel znam…uplne presne…a dost cerstve. Je to hnusny hnusny ale ja to nejak presla a sex je ted uzasnej - jen dneska jsme tohle tema otevreli zas a je zle…ale rejpu do nej furt aby si to vychutnal a to on jenurazenej, ze hontohle nebavi. A me to asi krva bavi, kdyz pral jiny!! Kdyby byla jedna…chlapi jsou nechutny prasata, ublizej v tom nejcitlivejsim obdobi -tehotenstvi a chtej at na to okamzite zapomenem. Nevim jak to resit, aby za jinou uz nesel. Kdyz ma doma dost sexu, tak to nedela, ale kdyz tonz nejakyho duvodu nejde tak casto, tak…

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 21:20

@Jasněnkaa vim to od 2hod ráno, co jsem se vrátila z práce. už padám na usta, nespala jsem od pátka od 5ti. určitě to budem řešit až dorazim po pulnoci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 21:22
@Anonymní píše:
Bohuzel znam…uplne presne…a dost cerstve. Je to hnusny hnusny ale ja to nejak presla a sex je ted uzasnej - jen dneska jsme tohle tema otevreli zas a je zle…ale rejpu do nej furt aby si to vychutnal a to on jenurazenej, ze hontohle nebavi. A me to asi krva bavi, kdyz pral jiny!! Kdyby byla jedna…chlapi jsou nechutny prasata, ublizej v tom nejcitlivejsim obdobi -tehotenstvi a chtej at na to okamzite zapomenem. Nevim jak to resit, aby za jinou uz nesel. Kdyz ma doma dost sexu, tak to nedela, ale kdyz tonz nejakyho duvodu nejde tak casto, tak…

samá chyba! děláš mu pomyšlení a pořád připomínáš, takhle to chceš mít napořád?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 21:24
@1976 píše:
@Jasněnkaa vim to od 2hod ráno, co jsem se vrátila z práce. už padám na usta, nespala jsem od pátka od 5ti. určitě to budem řešit až dorazim po pulnoci. :roll:

no tak to je čerstvý :hug: až dorazíš dom, lupni si něco na uklidnění, ať usneš a odpočneš si. Nic neřeš, jsi unavená, budeš jen bulet a vyčítat. Odpočiň si.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 21:26
@Jasněnkaa píše:
no tak to je čerstvý :hug: až dorazíš dom, lupni si něco na uklidnění, ať usneš a odpočneš si. Nic neřeš, jsi unavená, budeš jen bulet a vyčítat. Odpočiň si.

naprosto souhlasím..až přijdeš domů nic neřeš a pořádně se vyspi..na tohle je času dost až budeš při síle a uvažovat trochu racionálně..ted bys - unavená a bolavá řekla třeba něco co bys jindy tak říct nechtěla

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 21:29

@Gladys to mě je jesný, že jsem ta nejhorší na světě. taky jsem napsala i jí, kdo jsem a co mi dělá, to pro případ, že by o mě neveděla. popřála jsem jí at se jí to vrátí, at si tim peklem projde taky :! neodepsala.pak jsem to vymazala já bych jí určitě volala že je to svině. taky jsem se nechtěla ponižovat, napsala jsem, že ted mu muže služebnou a hospodyni dělat zas ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí