Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
22.6.13 22:12
@1976 píše:
maš pravdu. pujdu spát. jsem hotová. když to budu řešit bude si říkat, že má šanci to vyžehlit. nechám ho vycukat. bojimse že přijedu domu a ten hajzl bude v klidu spat protože jak píše anonym se taky vyjadřoval něco jako že když to není o citech tak se to jako nehrotí. :roll: kreten :poblion:

počítej s tím že bude spát, a zítra se bude normálně bavit. Jsou jiní, než my, my máme potřebu řešit, probírat do poslední nitky, plánovat atd. většina chlapů to probere jednou a tím to pro ně končí :roll:
Ty hlavně odpočívej a zkus se vyspat :hug:

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 22:16

Hele a kdyby spal šli byste se podívat do mobilu jesti si psali :?: ale to už by musel bejt uplně blbej kdyby to tam nesmazal, co. já myslim, že on byl uplně v řiti z toho, že čekal absolutní mou zásadovost, že bych se nedívala do jeho tel.ted už si tim fakt bejt jistej nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 22:18

@1976 NE! a to je věc co si zakaž!!! ničeho tím nedosáhneš, on tam nic mít nebude, pokud není idiot s IQ 60.

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 22:24

To u mě už je idiot když znici vztah a rodinu :! dobře to byl jen dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 22:25

No a já jsem se dostala do tak ponižujících postojů :poblion:, že jsme se domluvili (časem), že pokud mu mám uvěřit, bude mi ukazovat výpisy od operátora. Ukazoval. :oops: :oops: Moc jsem se snažila nějak začít věřit, nebylo se o co opřít.
pak to utichlo
 J.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 22:27
@1976 píše:
To u mě už je idiot když znici vztah a rodinu :! dobře to byl jen dotaz :oops:

idiot to je, ale víš jak jsem to myslela. Pokud chceš zkusit začít znovu, tak nehrabej, on už tam nic mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 22:28
@Anonymní píše:
No a já jsem se dostala do tak ponižujících postojů :poblion:, že jsme se domluvili (časem), že pokud mu mám uvěřit, bude mi ukazovat výpisy od operátora. Ukazoval. :oops: :oops: Moc jsem se snažila nějak začít věřit, nebylo se o co opřít.
pak to utichlo
J.

to ale bylo v rámci řešení problému, @1976 ještě nic neřeší, to uvidí časem na čem se s mužem domluví. Třeba to navrhne i on sám, ať se kouká :nevim:

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 22:32

Kam jsem se to jen dostala, ja už mám holky pocit, že už to dobrý nebude.nebo je to tim jakmelu z posledího. já už tady skoro spim. eště abych tak nabourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 22:33

Souhlasím s @Jasněnkaa, hodně se toho ukáže až dál.
Zkus do teď neřešit (což momentálně považuju za tu nejnemožnější radu) :hug:
Teď ti ale nepomůže nic, ani žádný jeho postoj, žádná reakce, žádný závěr. Musíš přejít ten šok, musí to přebolet, musíš se z toho vzpamatovat. :hug: drž se
 J.

• Citovat
  • Upravit
328
22.6.13 22:39

Já se snažim jen to ustát, už taky přestanu psát. mozek už vynechává. holky díky :srdce: :hug: dobrou, já musim už dělat tržby. po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 23:18
@1976 píše:
Hele a kdyby spal šli byste se podívat do mobilu jesti si psali :?: ale to už by musel bejt uplně blbej kdyby to tam nesmazal, co. já myslim, že on byl uplně v řiti z toho, že čekal absolutní mou zásadovost, že bych se nedívala do jeho tel.ted už si tim fakt bejt jistej nemůže.

ne nešla bych..k čemu?
tebe to neuklidní..základní informaci máš..tak proč se drásat?

• Citovat
  • Upravit
328
23.6.13 03:07

Nespim, koukam z okna na naše auto a představuju si jak si jí veze do toho motelu, jak se chichotaj, líbají a teší se jak na sebe vlítnou. chce se mi nebýt. všechno je rázem pryč. já mu to nedokážu odpustit.je konec. konec moji vysněný rodiny. :,( konec a on spí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.6.13 04:03
@1976 píše:
Nespim, koukam z okna na naše auto a představuju si jak si jí veze do toho motelu, jak se chichotaj, líbají a teší se jak na sebe vlítnou. chce se mi nebýt. všechno je rázem pryč. já mu to nedokážu odpustit.je konec. konec moji vysněný rodiny. :,( konec a on spí. :,(

A proč se chce nebýt tobě, když chybu udělal on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.6.13 06:33

Už je to zas lepší. ted odesel do práce. řekla jsem mu co jem chtěla, že si myslím, že by se to opakovalo, že se nedokážu smířit s tim, že byl s jinou a já to holky asi fakt neumim i kdybych chtěla, že by bylo nejlepší kdyby šel a mě dal šanci začít znova třeba i s někým jiným. řek nechci žadnou jinou chci tebe a svý dvě děti tak jsem mu řekla že to měl říct dřív než zasouval to do cizí tý, jen sprostě a at už rači jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 07:12
Mě se stalo skoro to samé. V těhotenství jsem náhodou zjistila, že je mi manžel nevěrný. Říkala jsem si, že se třeba pletu, že by mi to neudělal, ale po porodu jsem zjistila, že má zase někoho jiného. Dala jsem mu vybrat buď rodina, nebo požitkářský život a vybral si nás. Jenže je to už rok a půl a stejně mu nevěřím. Když někam jede, pípne SMS a nebo si s někým píše přes net je mi z toho špatně a mám strach, že je to zase zpátky. Nemluvím o tom, že sex je od té doby spíš povinností než zábavou, protože si pořád říkám, že s ním musím spát, nebo půjde za jinou. Hrůza. Kdybych mohla volit podruhé, tak už bych mu druhou šanci nedávala a odešla, dokud je dítě malé a tátu si moc nepamatuje. Asi to nikdy nepřekonám, nezapomenu a neodpustím, ale musím se s tím, bohužel naučit žít. Pevné nervy. @Anonymní píše:
Ahojky,
potřebuji poradit, jsem docela zoufalá, hlavně moje psychika dostává posledních pár dní zabrat…tedy postupně:
25.12. mi manžel sdělil, že mi je nevěrný. Podotýkám, že náš vztah byl vždy harmonický, plný porozumění, já byla tolerantní, respektující a plně důvěřivá. O to je to asi bolestivější.
Jsme spolu manželé krátce, cca půl roku, kdy jsme se brali po pětileté známosti plné jen toho nádherného. Nikdy jsme se nehádali, já věřila jemu, on mě a uměli jsme se spolu zasmát. Tohle vše krásné a nádherné vyvrcholilo mým těhotenstvím (jak jinak že), no a právě…manžel se přiznal, že si našel milenku cca v mém osmém měsíci těhotenství. Kdyby šlo jen o sex a já se to nedozvěděla, tak žijeme v poklidu dál, ale manže se zamiloval. Řekli jsme si spoustu hnusných věcí, pak byl chvíli u ní, pak zase chvíli u mě. Nyní máme dvouměsíční miminko a já dala po zdlouhavých diskusích manželovi druhou šanci, kvůli rodině. Prosím poraďte, dá se to psychicky někdy zvládnout? Koukám na jeho nepřítomný pohled, je totiž myšlenkami s ní a stále si asi píší přes sms. On mi tvrdí, že to s ní ukončil, že se rozhodl pro nás jako rodinu. Dá se s tím vůbec žít? Zatím jsme spolu dva dny a já při každém pohledu cítím jen šílenou zlobu, změní se to? Nebo mám raději volit svobodný život s prckem. Podotýkám, že manžel je dost finančně zajištěný, takže po této stránce bychom to asi zvládnout měli.
Byla to rána z čistého nebe, zhroutila jsem se šíleně, i žít se mi nechtělo, ale musím se vzchopit, mám tu dítě, které ve dvou měsících nic netuší a které mě bude potřebovat. Prosím, napiště své názory, zkušenosti......
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky