Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zabatko píše:
Co je to za chlapy, co se ožerou a pak ojedou i pouliční lampu. Nevím, no, tak kurňa jsme zvířátka, nebo co?
Jistě, že jsme zvířátka.. ![]()
@TeriiTerii
No tak to jseš docela v pasti. Hlavně pevný nervy..
@TeriiTerii píše:
@Anka1313 Jestli to jde vyléčit? Tak to opravdu netuším. Bojím se, že to prostě chvíli vydrží a až dítěti bude třeba pět, podlehne. Pak budu trpět já i dítě, protože bude mít nešťastnou matku, co za každou uvidí potenciální sokyni.@Chocoloco2 Já to cítím také tak, že dítě chci mít, ale na druhou stranu, mám mu dovolit aby se na něj přišel dívat? Aby to dítě pak nebylo zmatený.. Panebože, já tomu dítěti nechci ublížit! Chci aby mělo tátu.. Ale takovýhodle?? To ne!!
![]()
To, že není dobrý partner, neznamená, že nebude dobrým otcem. Dítě bych si nechala, jeho ne. S ním máš pouze 2 možnosti. Buď se rozejdete anebo si zvykneš na jeho jiné ženské. Jiná možnost neexistuje. Pokud se neumíš smířit s tím, jak je a netrápit se tím, bude rozchod ve finále tím nejmilosrdnějším řešením pro všechny.
Hlavně nevěř, že mu psychiatr dá nějakou pilulku „proti nevěře“…
@TeriiTerii píše:
@Anka1313 Jestli to jde vyléčit? Tak to opravdu netuším. Bojím se, že to prostě chvíli vydrží a až dítěti bude třeba pět, podlehne. Pak budu trpět já i dítě, protože bude mít nešťastnou matku, co za každou uvidí potenciální sokyni.@Chocoloco2 Já to cítím také tak, že dítě chci mít, ale na druhou stranu, mám mu dovolit aby se na něj přišel dívat? Aby to dítě pak nebylo zmatený.. Panebože, já tomu dítěti nechci ublížit! Chci aby mělo tátu.. Ale takovýhodle?? To ne!!
![]()
Rodicovsvi a partnerstvi bych nesmesovala.On i spatny partner muze byt milujici tata, to se navzajem nevylucuje. Chapu, ze to strasne boli, citis se zranena a podvedena zrovna ted, kdy jsi nejzranitelnejsi, ale pokus se to casem prekonat.Hned to nebude, to je pochopitelne, ale to male by melo dostat sanci mit ve svem zivote pritomneho tatu, byt spolu rodice nebudou zit spolecne.
Micta: Protože je to pro mě hodně bolestivé a já nevím nějak se za to stydím jako bych za to mohla já… i když jsem mu nikdy nic neudělala, víš jak jsem těhotná tak je to pro mě strašně moc těžký ![]()
@loupeznicezlesa
Jo, to chápu, že je to těžký. Ale někdo se stejnou zkušeností mohl reagovat a poradit ti.
Drž se ![]()
Děkuji Ti jsi moc hodná, víš už je mi 35let na miminko se moc těším, bude to chlapeček a teď to chci nějak rozumně vyřešit. Jen mi vadí, že chlap nechápe, že něco udělal něbo ublížil, on se ještě snaží házet na mě věty typu " Jasně já jsem ten nejhorší, já za všechno můžu" ještě ublíženě na mě…
@Anonymní píše:
Ahoooooj tak to mas blby noooto totiž semnou a uzivame si to
Co to je za výkřik do tmy? ![]()