Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nevím, on je rozdíl mezi tím, čemu chceme věřit a co vnímáme jako reálné..
Co je to za chlapy, co se ožerou a pak ojedou i pouliční lampu. Nevím, no, tak kurňa jsme zvířátka, nebo co? ![]()
@TeriiTerii píše:
Možná je to tím, že jsem doma sama a tak mi to straší v hlavě.. Dozvěděla jsem se to nedávno.. Ale víš, já ho miluji a chci mu věřit, že to byl jen úlet.. Ale zase.. Proč si psali? Navíc mi řekl že jednou se s ní vlastně sešel, že jí chtěl vysvětlit, že to mezi nima tím úletem skončilo, ale prý jí to říct nedokázal a myslel si, že tím že se baví o normálních věcech, sportu a práci, že to pochopila sama.. No, nejspíš ne..
Jééé, to snad…Sorry, ale to je blb.
![]()
No jasný, že TAKTO podané = vůbec neřekl, co chtěl a MĚL, by to nepochopil nikdo. ![]()
Rekapitulace - on se s ní po tomhle sejde a chce jí říct, že to byl jen úlet pod vlivem a že je pěknej v. ůl, doma má milovanou partnerku a v očekávání, a on si s ní MÍSTO TOHO vykládá o sportu a o práci a MYSLÍ SI, že z toho pochopila zcela jasně, že TOHLE UŽ NIKDY… teda…buď je takovej tutan
a nebo nic takovýho říct nechtěl. No, předokládám a doufám - podle toho, jak ho popisuješ, že to první.
Že se jí nechtěl „dotknout“
,pak se jí nedivím, že to na něj zkoušela.
Holky, tak se stalo snad to nejhorší co mohlo. On s ní spal víckrát-včera pod mým nátlakem, že přece ty indicie co si psali jsou nesmysly, že šlo jen o to jedno.. Spal s ní 3 krát!!! Jednou v opilosti a pak když se jim chtělo. Nejhorší však bylo to, že mi včera řekl CELOU pravdu.. Jsme spolu 7 let-celou tu dobu tě strašně miluju, nechtěl jsem o tebe nikdy přijít, proto jsi nesměla znát pravdu.. „Jsem nemocnej.. Potřebuju asi psychiatra. Jsem totiž děvkař… Nedokážu být věrný. První tři roky jsem nic neprovedl ani jsem nechtěl, ale pak.. Mučilo mě to, ten tlak-každá je něčím zvláštní. A vždy jsem se ujistil, že ty jsi nejlepší a nedokázal to s tebou utnout. Jsi nádherná, víš to, ale ta variace všech ženských na světě je pro mě neodolatelná. Vybírám si zajímavé typy. Byl jsem ti nevěrný tak 8 krát. A pokaždé s jinou. S některou víckrát. Nemá s tím společnýho nic co k tobě cítím-s nimi nejde o nic, než o to. Myslím, že bych si měl sbalit, protože celou dobu vím, že si tvou lásku nezasloužím.“ Potom jsme vedli debatu a on, že si myslí, že by se kvůli dítěti i mě mohl změnit. Že od tý doby, co ví, že jsem těhotná, na jinou nepomyslel a chce aby se to narodilo. Doufá, že by se mohl pokusit se kvůli dítěti změnit, ale že prý mi nebude už lhát, že po pravdě neví nikdy, kdy ho další příležitost skolí. Já jsem na pokraji sil. Jsem v 7.týdnu těhotenství. Co mám dělat? Mám to dát pryč? Dát tomu šanci? Prosím poraďte.
![]()
@TeriiTerii píše:
Holky, tak se stalo snad to nejhorší co mohlo. On s ní spal víckrát-včera pod mým nátlakem, že přece ty indicie co si psali jsou nesmysly, že šlo jen o to jedno.. Spal s ní 3 krát!!! Jednou v opilosti a pak když se jim chtělo. Nejhorší však bylo to, že mi včera řekl CELOU pravdu.. Jsme spolu 7 let-celou tu dobu tě strašně miluju, nechtěl jsem o tebe nikdy přijít, proto jsi nesměla znát pravdu.. „Jsem nemocnej.. Potřebuju asi psychiatra. Jsem totiž děvkař… Nedokážu být věrný. První tři roky jsem nic neprovedl ani jsem nechtěl, ale pak.. Mučilo mě to, ten tlak-každá je něčím zvláštní. A vždy jsem se ujistil, že ty jsi nejlepší a nedokázal to s tebou utnout. Jsi nádherná, víš to, ale ta variace všech ženských na světě je pro mě neodolatelná. Vybírám si zajímavé typy. Byl jsem ti nevěrný tak 8 krát. A pokaždé s jinou. S některou víckrát. Nemá s tím společnýho nic co k tobě cítím-s nimi nejde o nic, než o to. Myslím, že bych si měl sbalit, protože celou dobu vím, že si tvou lásku nezasloužím.“ Potom jsme vedli debatu a on, že si myslí, že by se kvůli dítěti i mě mohl změnit. Že od tý doby, co ví, že jsem těhotná, na jinou nepomyslel a chce aby se to narodilo. Doufá, že by se mohl pokusit se kvůli dítěti změnit, ale že prý mi nebude už lhát, že po pravdě neví nikdy, kdy ho další příležitost skolí. Já jsem na pokraji sil. Jsem v 7.týdnu těhotenství. Co mám dělat? Mám to dát pryč? Dát tomu šanci? Prosím poraďte.![]()
![]()
Ježiš, to je šílený. Dítě bych si určitě nechala, ale nevím, nevím - od něj bych asi šla pryč, nevěřila bych, že se může změnit. To bys musela být fakt strašně silná - prodělat s nám nějaké psychiatrické léčení. Ale pak věřit, že je z toho venku a jde to vůbec vyléčit?
@TeriiTerii Osmkrat neni zadny ojedinely exces. Chlapec je proste nevyzraly a neumi udrzet ptaka v kalhotach a jeste to omlouva tim, ze je vlastne chudacek nemocnej…srab.
Jemu uz bych sanci nedala, diteti ano.
@TeriiTerii píše:
Holky, tak se stalo snad to nejhorší co mohlo. On s ní spal víckrát-včera pod mým nátlakem, že přece ty indicie co si psali jsou nesmysly, že šlo jen o to jedno.. Spal s ní 3 krát!!! Jednou v opilosti a pak když se jim chtělo. Nejhorší však bylo to, že mi včera řekl CELOU pravdu.. Jsme spolu 7 let-celou tu dobu tě strašně miluju, nechtěl jsem o tebe nikdy přijít, proto jsi nesměla znát pravdu.. „Jsem nemocnej.. Potřebuju asi psychiatra. Jsem totiž děvkař… Nedokážu být věrný. První tři roky jsem nic neprovedl ani jsem nechtěl, ale pak.. Mučilo mě to, ten tlak-každá je něčím zvláštní. A vždy jsem se ujistil, že ty jsi nejlepší a nedokázal to s tebou utnout. Jsi nádherná, víš to, ale ta variace všech ženských na světě je pro mě neodolatelná. Vybírám si zajímavé typy. Byl jsem ti nevěrný tak 8 krát. A pokaždé s jinou. S některou víckrát. Nemá s tím společnýho nic co k tobě cítím-s nimi nejde o nic, než o to. Myslím, že bych si měl sbalit, protože celou dobu vím, že si tvou lásku nezasloužím.“ Potom jsme vedli debatu a on, že si myslí, že by se kvůli dítěti i mě mohl změnit. Že od tý doby, co ví, že jsem těhotná, na jinou nepomyslel a chce aby se to narodilo. Doufá, že by se mohl pokusit se kvůli dítěti změnit, ale že prý mi nebude už lhát, že po pravdě neví nikdy, kdy ho další příležitost skolí. Já jsem na pokraji sil. Jsem v 7.týdnu těhotenství. Co mám dělat? Mám to dát pryč? Dát tomu šanci? Prosím poraďte.![]()
![]()
Nezmění se. Pobavilo mě (promiň), že ti celý vztah zahýbal, ale celou dobu, co ví, že jsi těhotná, na jinou ani nepomyslel. Přičemž ty jsi v 7tt, takže to může vědět tak max. pár dní…
@Chocoloco2 píše:
@TeriiTerii Osmkrat neni zadny ojedinely exces. Chlapec je proste nevyzraly a neumi udrzet ptaka v kalhotach a jeste to omlouva tim, ze je vlastne chudacek nemocnej…srab.
Jemu uz bych sanci nedala, diteti ano.
Tak po tomhle já už rozhodně taky ne. No tvl…
![]()
@TeriiTerii A upřímně - o této „diagnóze“ velmi pochybuji, vždycky jsem si říkala, že je to spíš šikovná zástěrka pro děvkaře (viz Michael Douglas, Tiger Woods)
@Anka1313 Jestli to jde vyléčit? Tak to opravdu netuším. Bojím se, že to prostě chvíli vydrží a až dítěti bude třeba pět, podlehne. Pak budu trpět já i dítě, protože bude mít nešťastnou matku, co za každou uvidí potenciální sokyni. ![]()
@Chocoloco2 Já to cítím také tak, že dítě chci mít, ale na druhou stranu, mám mu dovolit aby se na něj přišel dívat? Aby to dítě pak nebylo zmatený.. Panebože, já tomu dítěti nechci ublížit! Chci aby mělo tátu.. Ale takovýhodle?? To ne!!
![]()
@Anka1313 píše:
@TeriiTerii A upřímně - o této „diagnóze“ velmi pochybuji, vždycky jsem si říkala, že je to spíš šikovná zástěrka pro děvkaře (viz Michael Douglas, Tiger Woods)
tohle jsem si taky vždy říkala
SOS při odhalené nevěře: 10 rad, jak si zachovat tvář a sebeúctu
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
@káťa to je taky fakt.. Takhle jsem na to nemyslela.. Myslel asi tím, že nemyslí na jinou, co se to prostě dozvěděl..
@Žirafa 69 No já Žirafko taky né, jsem naprosto v šoku! Dyť se choval ukázkově a nikdy ani neflirtoval! Tedy-heh, alespoň ne přede mnou..
Když s ním chceš zůstat, tak věř jeho verzi a snaž se za tím udělat tlustou čáru a vůbec na to nemyslet. Nic jiného ti nezbývá, pokud nechceš vztah zničit.
Pokud to bylo jinak, nijak ti nepomůže, že budeš vědět že to bylo x krát a ne jednou. A pokud by to mělo stále trvat, stejně se to časem ukáže.