Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39619
2.12.15 20:25
@Chocoloco2 píše:
@Žirafa 69 Uz je tam edit ;).
Takze ditko na ceste, v tom pripade ma cenu udelat tlustou caru a zacit psat novy list. Minimalne za ten pokud kvuli diteti to stoji :kytka:.

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.12.15 20:27
@Žirafa 69 píše:
@TeriiTerii
Zkus mu věřit, je to něco úplně jiného, než kdyby zahýbal nějakou dobu, střízliv (byť to není omluva),vědomě, měl 2 paralelní vztahy…
A taky je hodně důležité, jak se chová - zda se kaje a je mu to líto, anebo dělá, jakoby o nic nešlo. A takhle on se nechová, tak mu dej šanci - přimlouvám se. ;)
Ale musíš nejdřív odpustit v sobě, a to chápu, že nějak. dobu potrvá, ovšem čekáte mimčo, musíš být v klidu. Drž se. Myslím, že Vy dva to zvládnete.

Děkuji ti za podporu. Jsem stejného názoru. Ale taky mu to teď nedělám moc snadné, jsem hodně naštvaná a lítostivá a brečím.. On to vidí i když o tom nemluví a vždycky ke mě přijde a zeptá se mě, jestli mě může obejmout.. Myslím, že ho to fakt mrzí. Určitě. A prý i uvažoval, že mi to prostě neřekne nikdy proto, že by trpět měl hlavně on tím, co udělal a že o mě by prostě nikdy nechtěl přijít. Vím-jsou to jenom řeči.. Ale když je to budoucí tatínek, co mě miluje.. Myslím, že si tu šanci zaslouží, i když mě to hodně zranilo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
2.12.15 20:28

Mě teda dost zaráží proč když to bylo jednorázový selhání v opilosti před čtvrt rokem mu ted´ píše, jestli u ní přespí… :think: To je hodně divný, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.12.15 20:29
@Chocoloco2 píše:
@Žirafa 69 Uz je tam edit ;).
Takze ditko na ceste, v tom pripade ma cenu udelat tlustou caru a zacit psat novy list. Minimalne za ten pokud kvuli diteti to stoji :kytka:.

Děkuji za podporu, zkusím to, držte mi palce děvčata! díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
2.12.15 20:30

@TeriiTerii Ja bych tu sanci v tomto pripade dala-ale ne jemu, nybrz vam trem jako rodine. Stoji to za to, budete rodina. Treba to byl fakt ojedinely exces.

• Citovat
  • Upravit
849
2.12.15 20:35
@Petrušačka píše:
Mě teda dost zaráží proč když to bylo jednorázový selhání v opilosti před čtvrt rokem mu ted´ píše, jestli u ní přespí… :think: To je hodně divný, ne? :nevim:

No ta otazka přespání nebyla nová, ona jen psala tuším jak se má-ale tuhle otázku jsem našla v historii zpráv. Tvrdil mi, že je to pravda, že si to chtěla zopakovat, ale že jí na to ani neodpověděl. V těch zprávách byla aktivita hlavně od ní, on odpovídal jednoslabičně nebo vůbec. Říkal, že zprávy nemazal žádný.. (to ale měl, docela lituju, že jsem na to narazila..) Ale já to jen prolítla, neměla jsem na to žaludek a on to na mou žádost smazal.. Popravdě doufám, že mluví pravdu a na otázku zda s ní spal víckrát mi řekl, že opravdu ne! Že ona chtěla ale že on ne, protože prý věděl, že to byla obrovská chyba. Bojím se jen, aby se do něj nezamilovala a nedělala mi svými sms peklo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
2.12.15 20:37

@TeriiTerii Tak snad ji muze bloknout, ne? Nebo ji proste dat do late, aby jeho tehotnou snoubenku neotravovala.

• Citovat
  • Upravit
Meha
2.12.15 20:40

@TeriiTerii Nevěra je hnus. Na druhou stranu, pokud opilého chlapa někdo svádí, tak ač nechci z nich dělat nemyslící bytosti, tak se asi hodně z nich neubrání a začnou v ten moment myslet rozkrokem.
Navíc čekáte dítě, rozumíte si, miluje Tě, asi není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
849
2.12.15 20:44
@Chocoloco2 píše:
@TeriiTerii Tak snad ji muze bloknout, ne? Nebo ji proste dat do late, aby jeho tehotnou snoubenku neotravovala.

To jsem mu také řekla, a on udělal teda docela blbost-vymazal její číslo. To je sice fajn, ale není to to samé jako blokace.. Řekla jsem mu že si jí spíš měl bloknout, protože se takhle prostě stejně ozve a on, že to vyřeší s operátorem.. Nevím, já tedy doufám, že to není nějaká levá a opravdu jí bude ignorovat nebo jí to rázně vysvětlí. Ach jo.. Myslím, že se mu k té opilosti stejně asi líbila a nechce být k ní úplně hrubý.. Proto mu pořád ještě občas píše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.12.15 20:47
@Meha píše:
@TeriiTerii Nevěra je hnus. Na druhou stranu, pokud opilého chlapa někdo svádí, tak ač nechci z nich dělat nemyslící bytosti, tak se asi hodně z nich neubrání a začnou v ten moment myslet rozkrokem.
Navíc čekáte dítě, rozumíte si, miluje Tě, asi není co řešit.

Tak to přesně říkal on.. Prý zatmění a najednou ho začala líbat a vecpala se mu na pokoj. to prý neměl dopustit protože už pak nemyslel vůbec. Ale když se vzbudil říkal, že myslel, že se mu to snad zdálo a bylo mu ze sebe zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
2.12.15 20:48

@TeriiTerii Vždyť je to úplně jedno, jestli si ji blokne nebo ne, to jsou taková zbytečná dětinská gesta. Když bude chtít podvádět, tak to udělá a žádná blokace mu v tom nezabrání.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
2.12.15 20:50
@TeriiTerii píše:
To jsem mu také řekla, a on udělal teda docela blbost-vymazal její číslo. To je sice fajn, ale není to to samé jako blokace.. Řekla jsem mu že si jí spíš měl bloknout, protože se takhle prostě stejně ozve a on, že to vyřeší s operátorem.. Nevím, já tedy doufám, že to není nějaká levá a opravdu jí bude ignorovat nebo jí to rázně vysvětlí. Ach jo.. Myslím, že se mu k té opilosti stejně asi líbila a nechce být k ní úplně hrubý.. Proto mu pořád ještě občas píše..

Ted bych mu verila, kazdy si podle meho zaslouzi druhou sanci. Treba je fakt jen zmatkar, jako treba ja ;).Uvidis. Cekate male, je to ten nejvetsi duvod pokusit se, aby to mezi vami fungovalo.Ale jasne bych dala najevo, ze to neni ma slabost ci strach, ale velkorysost, laska a ocekavani…a ze treti sance uz nebude. Jestli za to stoji, tak se s tim popasuje.

• Citovat
  • Upravit
849
2.12.15 23:15

Bože, je tu večer a přítel má přijet jako vždy během noci-dělá noční.. A co já? Probírám se v tom sama jako bába v koksu.. Pořád vidím záblesk z těch smsek.. to „Dnes“u mě přespíš?".. Připadá mi to, jakoby opravdu ještě po tom úletu u ní přespal.. Co když to byl rozjetý vztah? A on ho jen dobře tajil? S takovým člověkem dítě přece nechci.. Tedy dítě bych si nechala, strašně bych ho milovala i naši.. Ale budoucího otce..? Co když tam šlo o víc než jen o jednu noc?? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39619
2.12.15 23:35

@TeriiTerii Z toho, co píšeš, mi to fakt tak nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
2.12.15 23:57
@Žirafa 69 píše:
@TeriiTerii Z toho, co píšeš, mi to fakt tak nepřipadá.

Možná je to tím, že jsem doma sama a tak mi to straší v hlavě.. Dozvěděla jsem se to nedávno.. Ale víš, já ho miluji a chci mu věřit, že to byl jen úlet.. Ale zase.. Proč si psali? Navíc mi řekl že jednou se s ní vlastně sešel, že jí chtěl vysvětlit, že to mezi nima tím úletem skončilo, ale prý jí to říct nedokázal a myslel si, že tím že se baví o normálních věcech, sportu a práci, že to pochopila sama.. No, nejspíš ne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí