Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
10.1.17 12:37
@Anonymní píše:
Pokud by odesel a ja byla na Md pomrem hlady :) to jsem v klidu. Uz kdyz jsem cekala 3 byla sem pro spoustu vrstevniku za asociala. A nejvetsi obavu, abych se nedejboze nerozmnozila ma 13 leta dcera. :roll: spis vim, ze si rodina poklepe na celo. Ziju v okoli co miluje konzum, tak mi to pripada. Chlapovi jsem rekla, ze ja mam byt vrah za to, aby meli deti znackovy mobily a hadry. Ze to neni vuci me fer. Ja bych to maly chtela :,(

Tak si ho nech. On totiž i kdyby odešel, tak ma vyzivovaci povinnost k tobě i dětem. A pokud mate na značkový hadry, tak je potrat hovadina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 12:38

Jeho dite je 1 chlapecek jeho vymodleny. Jemu to staci. A nenavidim ho ted. Do minuleho tydne jsem byla uplne v poho. Vim o tom od ctvrtka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.17 12:39
@Anonymní píše:
Maminky nez me odsoudite potrebuji se s toho vypsat. Jsem uhonena pracujici mama 3 deti. A ted jsem. zjistila ze cekam 4. Jsem temer v 10 tt. Samozrejme antikoncepci jsem mela.. nechapu to. Nicmene stalo se. Pritel nechce a poslal me na ukonceni. Ale ja nevim co mam delat pro me je to fatalni. Nikdy si to neodpustim. A cim vic se to blizi a cim vic si to uvedomuji tim vic se bojim jak me svedomi tohle ustoji. A porad zvazuji jestli bych to zvladla. Je tu nejaka maminka s vice detmi co stala pred takovymto rozhodnutim.?

Otehotnela jsem přes ha v 41 letech, doma 4 děti, 2 mé, 2 partnera, ve věku +- 11 let, dvě a dvě vzdy stejně staré. Oba s partnerem každý svou hypotéku. Rozhodovali jsme se asi 14 dnů a po zvážení všech variant jsem po vanocich absolvovala upt. Citim se fajn, za tech cca 14 dnů jsem měla 1 psychickou krizi. Prostě jsme přemýšleli nad tím, jak by 5. dítě " omezilo" ty starší 4. Navíc ten věk. Vzdy jsem byla odpůrcem potratů, ale ted už neodsuzuji.
Rozhodnutí byste měli ale udělat společné a nevycitat si nic. My se shodli, tak snad se toho vyvarujeme. Jo a byla jsem na mini upt v 8.tt

Držím palce, at je rozhodnutí správné a jednoznačné :hug:

• Citovat
  • Upravit
31268
@Anonymní píše:
Deti mam 13 a 9 a nejmaldsi 3 roky jsem chvili zpet v praci a bohuzel mam obavu kdyz budu doma jak to utahnem financne. Vim polevky uvarim vetsi hrnec, ale starsi 2 deti uz jsou dost materialisticke. Jsem zvykla na svuj prijem. A kdyz zustanu doma mam strach co bude. Takove obavy jsem. u zadneho ze 3 nemela vse bylo planovane. Ted je to jiny ja sem ani nepoznala, ze jsem tehotna. Coz nechapu. A muj muz ja ho nenavidim dite nechce bere jako hotovou vec ze pristi tyden pujdu na zakrok vecer podepisu reverz pujdu domu, abych mohla obstarat nejmladsiho a jedine co ho zajima je sex, protoze mam veliky nality prsa. Uprimne kdybych si ted mela vybrat koho zabiju byl by to on. Vubec ho nezajima co se mi honi hlavou.

hele zase neblázni, chlap, se kterým jsi plánovaně počala tři děti určitě není takový netvor, jen ty to vidíš jinou, pokřivenou optikou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Ketris píše:
@Mar__tanka1983 Ale zase když sežene peníze na potrat, což opravdu není levná záležitost + 1000Kč stojí jen samotné vypsání k zákroku, tak proč by nenašla peníze i pro 4 dítě? Nemusí mít hnedka všecko značkové a ťip ťop, ale uživit ho určitě dokáže.

ale jednorázová částka a cca 20-25let živení asi není to samé vid :P

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.1.17 12:40
@svycarka píše:
a manzela ted nenavidis kvuli nazoru na potrat nebo ho nenavidis zu dele? Co kdyz si dite vyboxujes ale neustoji to manzelstvi, budes schopna zajistit 4 deti? Ja potrat v rannem stadiu jako zadnou vrazdu neberu a me svedomi by se s tim v teto situaci srovnalo, jenze ja nejsem ty…

beru to stejně..

• Citovat
  • Upravit
5251
10.1.17 12:40

Ne nešla bych na potrat, děti máme 4…v mládí jsem plánovala děti 2, život to tak přinesl, že jsou 4, miluji je všechny…beru antikoncepci a kdyby se náhodou stalo. že bych otěhotněla, nezvládla bych jít na potrat, vyčítala bych si to celý zbytek života (něco jiného by bylo, pokud by mě další těhotenství ohrožovalo na životě, musím tu být pro ty starší děti, ale jen tak z plezíru, že si partner děti nepřeje…to bych na potrat nešla. Měl si brát ještě kondom nebo si na přirození udělat uzel, pokud další dítě fakt nechce. Nebo se mohl nechat šmiknout on, když už fakt fakt žádné dítě nechce. Interupce není řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.17 12:42
@Tichošlápek píše:
Tak si ho nech. On totiž i kdyby odešel, tak ma vyzivovaci povinnost k tobě i dětem. A pokud mate na značkový hadry, tak je potrat hovadina

to je pravda..ovšem realita je jiná..pracuju na exekucích takže vím kolik lidí se dokáže vyživovací povinnosti vyhnout…kde nic není ani stát nebere..

• Citovat
  • Upravit
10.1.17 12:43

Ahoj, napíšu Ti to trochu z té duchovní stránky :)
To maličké si Vás vybralo z určitého důvodu a tak moc chtělo aby zrovna Tobě mohlo říkat maminko, že přišlo i přes ant. a tak, že jsi dlouho nic nevěděla, aby pro Tebe bylo dát ho pryč v tolikátem týdnu bylo o to těžší. Neudělej prosim chybu a nedávej ho pryč. To malé Tě už teď moc miluje. Věřím, že Vám všem dáš šanci, manžel to ustojí neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
@Mar__tanka1983 píše:
hele zase neblázni, chlap, se kterým jsi plánovaně počala tři děti určitě není takový netvor, jen ty to vidíš jinou, pokřivenou optikou :hug:

píše že pouze jedno je jeho dítě.

• Citovat
  • Upravit
5730

Já bych si spíš zkusila představit, co se stane v následujících 2 scénářích:

1. Když si dítě necháš - ustojí to přítel nebo odejde? Pokud odejde, je to vůbec člověk, se kterým by stálo za to strávit zbytek života?
  2. Když poslechneš přítele a půjdeš na potrat - nezůstaneš nakonec stejně sama se 3 dětmi a navrch ještě výčitkami, protože to neustojíš? Vím o několika vztazích, kde právě potrat byl tím posledním hřebíčkem do rakve. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.1.17 12:44
@Anonymní píše:
Pokud by odesel a ja byla na Md pomrem hlady :) to jsem v klidu. Uz kdyz jsem cekala 3 byla sem pro spoustu vrstevniku za asociala. A nejvetsi obavu, abych se nedejboze nerozmnozila ma 13 leta dcera. :roll: spis vim, ze si rodina poklepe na celo. Ziju v okoli co miluje konzum, tak mi to pripada. Chlapovi jsem rekla, ze ja mam byt vrah za to, aby meli deti znackovy mobily a hadry. Ze to neni vuci me fer. Ja bych to maly chtela :,(

tak si prostě ještě zkuste promluvit… čtyři děti nejsou nic likvidačního, pokud má aspoň chlap slušný příjem a ne jen minimální mzdu… víš, je to stejně jen na tobě… když ty nebudeš chtít jít na potrat, nikdo tě nemůže donutit… jestli ten vztah má slabé základy a něco ho může snadno rozložit, je to prašť jak uhoď, jestli potrat nebo dítě (i když v tom druhém případě je tu závazek na dalších dvacet let)… snad ho znáš a dovedeš odhadnout, jak se zachová, když si dítě necháš… případně jak se zachováš ty, když na potrat půjdeš… každé rozhodnutí v této situaci bude správné, nikdo není soudce, aby tě za jakékoliv řešení měl právo soudit… je to hlavně na tobě a tvém svědomí… když se s tím dovedeš smířit, bude to v pořádku… máš ještě dva týdny, tak o tom zkuste s mužem popřemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 12:44

Já. Na interrupci jsem ale nakonec nešla, dnes jsme za to rádi. Ale tenkrát nás to málem stalo vztah. Bylo to strašné. Interrupci bys zvládla. Nemysli na to. Neber to jako zabijeni. Nikdo kdo to říká ti to dítě život a vychovávat nebude. Rozhodněte se tak nebo tak a dál už o tom spolu nemluvte. Prosím o anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
29350
10.1.17 12:45
@Anonymní píše:
Jeho dite je 1 chlapecek jeho vymodleny. Jemu to staci. A nenavidim ho ted. Do minuleho tydne jsem byla uplne v poho. Vim o tom od ctvrtka.

hele, žádná kaše se nejí tak horká, jak se navaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
10.1.17 12:47

@Ketris také nemáme vše značkové a tip top ;) takhle jsem to nemyslela, ale pokud by pádem na mateřskou spadli z „nad pravidelné platby nám zbývá deset tisíc na tři děti“ na „nad pravidelné platby nám zbývají tři tisíce na čtyři děti“, tak to fakt neuživíš…
Potrat stojí kolik, do pěti tisíc? Nevím, nemusela jsem ho nikdy řešit. Je to jednorázová platba oproti třeba dvaceti letům živení dítěte. Navíc to není jen o živení a šacení, je to časem o školce, kroužcích, škole, nedej bože jednou vysoké škole…
Popravdě raději tři děti v klidu než čtyři na hranici bídy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky