Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anna766 Přesně to samý mě napadlo, když jsem si to přečetla. Aby nebyla za chvíli tam co je dneska, protože pánovi nic nebude říkat ani šestinedělí, kdyby na ten potrat šla.
@Anna766 píše:
Zakladetlka to sama píše. Asi nečteš pořádně diskuzi.
Ano psala jsem to. Me to v me situaci z jeho strany prislo jako otresny paradox. Jak vlastne oni nevnimaji. Jako zeny.
@Anonymní píše:
Ano psala jsem to. Me to v me situaci z jeho strany prislo jako otresny paradox. Jak vlastne oni nevnimaji. Jako zeny.
No pro ně je to něco jako " skočíš si do nemocnice a zítra to bude o. k. " Neumí si to představit, pro nás je to miminko už od rozdělení buňky, oni si zvykají na človíčka, co jim přineseš domů ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za to že jsem to vypíchla, ale jsem prostě žena a matka a mmchd i babička, která podržela dceru v podobné situaci jakou teď prožíváš. A i já jsem kdysi stála před volbou jestli interupce ano nebo ne. Navrhl mi jí sám gynekolog ze zdrav. důvodů. Vybrala jsem si dítě a nelituji, nelitovala jsem ani minutu, jenže já měla v té době jen jedno dítko doma, takže trochu jiná situace.
O te adopci. Pokud bych to miminko porodila nedam ho pryc to bych nedokazala.
@Anonymní píše:
O te adopci. Pokud bych to miminko porodila nedam ho pryc to bych nedokazala.
Taky bych na to neměla srdce. Tahle varianta pro mě byla horší než upt.
Anonym po upt před cca 14 dny, zde příspěvek tusim 12:49
@Anna766 píše:
Já taky ne, ale kdyby mě chlap poslal na potrat protože dítě které on sám zplodil je mu na obtíž a zárověň slintal nad mým těhotným tělem(nalitými prsy),nevím jestli bych ho mohla ještě milovat.
To mě taky zarazilo. Že se tím vůbec netrápí.
@Bábrdl píše:
To mě taky zarazilo. Že se tím vůbec netrápí.
Ja myslim ze chlapum je to jedno. On na sobe zmeny neciti ja ano. Nebyl na utz. A hlavne prosla jsem rukama par lekaru a nic prijemneho.
@Anonymní píše:
Ja myslim ze chlapum je to jedno. On na sobe zmeny neciti ja ano. Nebyl na utz. A hlavne prosla jsem rukama par lekaru a nic prijemneho.
Jak kterým. můj muž se mnou všechny tři těhotenství celkem prožíval. A ztrátu prostředního chlapečka taky.
@Anonymní píše:
Taky bych na to neměla srdce. Tahle varianta pro mě byla horší než upt.
Anonym po upt před cca 14 dny, zde příspěvek tusim 12:49
Ja to cetla
a rozhodne moc dekuji za tvuj prispevek. Ja jsem vahala, kdyz jsem sem psala. Napsala by si svoje pocity potom jak ti bylo? Klidne soukromne.
@Anna766 píše:
Jak kterým. můj muž se mnou všechny tři těhotenství celkem prožíval. A ztrátu prostředního chlapečka taky.
Ono asi zalezi jak velke je brisko. U posledniho jsme meli vazne komplikace a kolem 20tt jsem nevedela zda nebudeme muset tehotenstvi ukoncit z duvodu srdecni vady neslucitelne se zivotem. A nesli sme to tezce oba.
@LennaZS Za mého ex psychické týrají perfektně plnila tchyně, on byl příliš velký srab na to, aby se za nas postavil.
Jsem moc rada, ze jsme to zvládly. Ty i ja ![]()
@Jitusee moje ex tchýně je úžasná, teď jsme spolu byly na dovolené
ale já to beru tak, že těm chlapům se to vrátí. Je jedno jak a kdy, ale dožene je to. Mně to moc vzalo, ale daleko víc dalo. Jsi dobrá, že ses z toho vymanila ![]()
@Anna766 píše:
Po dlouhé době od tebe čtu něco krásného, a připojuji se, máš naprostou pravdu.
To já mívám častěji, ale někdy je ta pravda tak drsná a tak odlišná od toho, co je považováno za normální, že se tomu nechce věřit.
To taková Marksová, ta ve zprávě o koncepci rodinné politiky uvedla, že potratů je u nás docela málo, pouze 20 tis. ročně. Ale když si to přebereš do důsledků, tak je to stejné, jako by v každé třídě bylo o 5 dětí více. A těch 5 dětí chybějících v každé třídě je pro paní mynystryňy málo… Kája, Jiřka, Péťa, Helenka a Bořek. Kde jsou?
@canaglia píše:
To já mívám častěji, ale někdy je ta pravda tak drsná a tak odlišná od toho, co je považováno za normální, že se tomu nechce věřit.
To taková Marksová, ta ve zprávě o koncepci rodinné politiky uvedla, že potratů je u nás docela málo, pouze 20 tis. ročně. Ale když si to přebereš do důsledků, tak je to stejné, jako by v každé třídě bylo o 5 dětí více. A těch 5 dětí chybějících v každé třídě je pro paní mynystryňy málo… Kája, Jiřka, Péťa, Helenka a Bořek. Kde jsou?
Nemůžeš se tím tak dojímat, nedá se s tím nic moc dělat.