Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.17 12:48

Tuhle situaci Ti nezavidim, ale citim s tebou. At se rozhodnete jakkoli, ver ze to bude to spravne rozhodnuti. Oba se musite shodnout na tom jestli vzit nebo nechat. Pokud udelas to co chce on, budes mu to vycitat a to mozna az do smrti.To stejne plati i opacne. Ste rozumni lide co vychovavaji uz tri deti, chce si v klidu sednout a zvazit vse pro a proti. Ale nenech se do neceho tlacit! Pokud to citis opacne musis mu to rict. Hlavne komunikovat! Konecne Rozhodnuti musi byt ale vas obou. Ver, ze pokud se rozhodete dat to pryc, neni to zadna vrazda. Ze nekdo hodi dite do popelnice a tam umre to je vrazda. Tohle je jen logicke reseni. Pokud se rozhodnete nechat, nemusis se bat ze by melo mene lasky nez ty ostatni. Drzim pesticky a ver ze rozhodnuti ktere udelate bude ta zpravna cesta!

• Citovat
  • Upravit
10206
10.1.17 12:49

Ja ti nevim holka zlata. Stalo se, stalo. Měli by jste se k tomu postavit celem. Nejsem zadny rapidní odpůrce miniinterrupci, ovšem tohle uz neni miniinterrupce. Tohle uz neni shluk buněk, ale embryo s bijicim srdickem. A dat ho pryc protoze se vam,,nehodi do krámu "? Ver, ze by sis to neodpustila a jednou, pokud si ho necháš, na nej budeš s láskou koukat a rikat si, jak te to mohlo napadnout. Neznam jedinou maminku, ktera by posléze litovala, ze si díte vzít nenechala.

Příspěvek upraven 10.01.17 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
10.1.17 12:51
@smurfka píše:
píše že pouze jedno je jeho dítě.

jo, už jsem to dočetla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 12:53

UpT stoji 5tis. Dite je dalsi hypoteka jak rika moje mama. Muz neodejde ja si myslim, ze nas rad ma a uz jsme spolu prozili lecos. Ale on na to kouka materialisticky. Zvykl si ze i ja pracuji a vydelavam. Ze si muze lecos dovolit prijmove jak bychom vysli kdybych byla doma ja nevim. Ja mam uz tak ubrecenej mozek, ze to nejsem schopna objektivne spocitat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.17 12:54

@Mar__tanka1983 mini upt mi vypocitali na 4700,– +,1160,– vyšetření + 1000,– vyplnění žádosti.
Já nakonec neplatila nic s ohledem na věk.

Anonym po miniupt, z 12:49

• Citovat
  • Upravit
4749
10.1.17 12:55

Vy co pisete, ze to neberete jako vrazdu, ze je to shluk bunek..videly jste nekdy jal vypada plod ve v 10-12. tydnu? to neni zadny shluk bunek jako v prvnich par tydnech zivota..

ja to bohuzel videla na vejsce a dodnes je mi z toho spatne..ta roztrhana telicka, vysata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269

@Jitusee já teda jednu znám, ale to je OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
@Anonymní píše:
Pokud by odesel a ja byla na Md pomrem hlady :) to jsem v klidu. Uz kdyz jsem cekala 3 byla sem pro spoustu vrstevniku za asociala. A nejvetsi obavu, abych se nedejboze nerozmnozila ma 13 leta dcera. :roll: spis vim, ze si rodina poklepe na celo. Ziju v okoli co miluje konzum, tak mi to pripada. Chlapovi jsem rekla, ze ja mam byt vrah za to, aby meli deti znackovy mobily a hadry. Ze to neni vuci me fer. Ja bych to maly chtela :,(
Takze muz vydelava dostatek? proc to male nechce? Za drahej mobil a jedno znackovy tricko je obleceni na rok pro prcka :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 12:56
@Anonymní píše:
Maminky nez me odsoudite potrebuji se s toho vypsat. Jsem uhonena pracujici mama 3 deti. A ted jsem. zjistila ze cekam 4. Jsem temer v 10 tt. Samozrejme antikoncepci jsem mela.. nechapu to. Nicmene stalo se. Pritel nechce a poslal me na ukonceni. Ale ja nevim co mam delat pro me je to fatalni. Nikdy si to neodpustim. A cim vic se to blizi a cim vic si to uvedomuji tim vic se bojim jak me svedomi tohle ustoji. A porad zvazuji jestli bych to zvladla. Je tu nejaka maminka s vice detmi co stala pred takovymto rozhodnutim.?

Ahoj, něčím takovým si prošla moje maminka (prosím o anonyma). Byli jsme už 4 děti a ona otěhotněla. Bála se, že nás neuživí a jak to vůbec zvládne (nejmladšímu byli necelé 2 roky). Potrat by si nikdy neodpustila, ale zároven nechtěla aby jsme měli problémy. Vyřešil to pak sen. Zdálo se jí o holčičce, která jí říkala: Maminko, proč mě nechceš? Uskromili jsme se a díky jejímu rozhodnutí mám sestru.

• Citovat
  • Upravit
4749

Pokud si nejsi jista, priprav se, ze z toho pak muzes mit psychicke problemy..

zkus s pritelem promluvit, zvazit vse..drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
@astoret píše:
Vy co pisete, ze to neberete jako vrazdu, ze je to shluk bunek..videly jste nekdy jal vypada plod ve v 10-12. tydnu? to neni zadny shluk bunek jako v prvnich par tydnech zivota..ja to bohuzel videla na vejsce a dodnes je mi z toho spatne..ta roztrhana telicka, vysata..

viděla, a taky sem viděla, jak dopadají rozpadlé rodiny, kde matka neuživí své děti. To máš prostě těžké :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.1.17 12:57
@Anonymní píše:
UpT stoji 5tis. Dite je dalsi hypoteka jak rika moje mama. Muz neodejde ja si myslim, ze nas rad ma a uz jsme spolu prozili lecos. Ale on na to kouka materialisticky. Zvykl si ze i ja pracuji a vydelavam. Ze si muze lecos dovolit prijmove jak bychom vysli kdybych byla doma ja nevim. Ja mam uz tak ubrecenej mozek, ze to nejsem schopna objektivne spocitat.

tak leda si nechat rodičák na nejvyšší částku 11500 na dva roky a snažit se pak to dítě udat od dvou let do jeslí nebo školek -státních. pak by to nebylo tak hrozné..nevím teda jaký máš plat ale snad bys o tolik nespadla..

• Citovat
  • Upravit
21311
10.1.17 12:58
@Anonymní píše:

Jestli te ma rad, tak si s nim znovu v klidu sedni a řekni mu to, co jsi teď psala nam. Řešení se vždy dá najít, ale musíte spolu mluvit. Pro mne je potrat noční můra. Pokud pro tebe taky, tak to nedělej. Pokud bys to zvládla, tak to ještě jednou poradne promysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
10.1.17 12:59

Je to těžké rozhodování. Zkus si taky představit tu variantu s potratem a jestli by jsi pak přítele nezačala nesnášet (protože tě přítel na potrat poslal a byl by to pro tebe viník) a nerozbil by se vám vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.1.17 13:00

Já celkem žasnu, kolik zdejších diskutujících zakladatelčina přítele evidentně osobně zná a ví, jak se zachová :think: Opravdu si myslíte, že každý chlap je poprděný z dítěte? To by tu asi nebyly diskuze na téma - nezajímá se o nás. Nebo ty vydírací řeči o srdíčku apod., to zakladatelce strašně pomůže. To samé alimenty, všichni tatínkové platí, jak mourovatí, proto tu nejsou žádné diskuze na toto téma. A teď do mě! :potlesk:

Zakladatelko, důležité je co chceš ty a zda jsi si plně vědomá následků svého rozhodnutí, ať už bude jakékoliv. Může se stát, že budeš se 4 dětmi sama, nebo se partner do dítěte opravdu zamiluje a vše se urovná, nebo nepřekousneš potrat a půjdete od sebe nebo se už něco pokazilo tím, že to po tobě vůbec chce a neustojíte to, nebo taky zjistíš, že ač je to těžké rozhodnutí, je pro tebe v danou chvíli nejlepší. Prostě si v klidu sedni, sepiš si pro a proti a podle toho se rozhodni a mysli i na budoucnost v obou případech. Na okolí se vykašli, ono ti nezaplatí nájem ani ti nepohlídá děti. Osudy jsou různé, nikdy není nic černobíle, ale ani tak růžové, jak to tu malují některé diskutující. Přeji pevné nervy, ať už se rozhodneš jakkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí