Nevím co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
26.1.16 11:04
@Petulka 1100 píše:
Já nemám žádných 13000 chodí mě na dítě pouze 4100; a jak vidím tak sem sem o radu vu EC psát neměla kdYZ jen všichni ripaji

Tak to potom jiná rada než jít makat není. Nezlob se na mě, ale myslím, že pro chlapa není problém najít práci. To, že jste mladí a práce není jsou jen výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
26.1.16 11:38
@Petulka 1100 píše:
Být platime 6000 se vším dostavam jenom těch 4100-, nic víc ano přítel je na pracaku

Nám na pracáku nikdy práci nenašli. Vždy jsme hledali sami.Kde bydlíte? Třeba co já vím, supermarkety jsou dnes všude. Tam berou pořád, i lidi bez škol a tak. Doplňování zbożí, úklid, kasa…je tam častá fluktuace právě z toho důvodu, že tam větsina pracovníků dělá než si najde něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
26.1.16 11:57

Hm, zakladatelka ale zřejmě tyhle rady nechce, chtěla jen poradit, kde jinde by ještě mohla dostat něco zadarmo :roll:

Píšeš ale hlouposti, pokaždé něco jiného..Teď to vypadá, že máte dohromady necelých 6100,– a za bydlení dáte 6000,–,tak to je krapet divné-přežijete na stovce měsíčně??Životní minimum určitě můžete dostat oba…

• Citovat
  • Upravit
1528
26.1.16 12:02

Rozepiš výdaje, kolik dáváš za jídlo, na drogérii, jestli kouříte atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
26.1.16 12:06

Pročítám znovu. Nějak mi to hlava nebere..Jak dlouho takhle žijete? Co to životní minimum? Jak dlouho nemá přítel práci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 09:28

Co dělat ?

Ahoj vim je to blbe sem psát ale máme s přítelem menší problem pritelovi neprodloužil v práci smlouvu a od středy nastupuje do nové práce takže sme teď úplně bez peněz a nemáme na zaplacení důležitých věci tak sem se chtěla zeptat jestli pritolovi dají někde půjčku bez doloženi příjmů :(

• Citovat
  • Upravit
30930
1.2.16 09:44
@Anonymní píše:
Ahoj vim je to blbe sem psát ale máme s přítelem menší problem pritelovi neprodloužil v práci smlouvu a od středy nastupuje do nové práce takže sme teď úplně bez peněz a nemáme na zaplacení důležitých věci tak sem se chtěla zeptat jestli pritolovi dají někde půjčku bez doloženi příjmů :(

Daji, rodina, kamaradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová