Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že by na to žaludek měla… obzvlášť když je přesvědčená, že jí ničíš život. Ta už vyhlíží jiného prince…
Co mi přijde hrozný je, že ti to strčila pod nos dcera…
Z mého pohledu, je to mnohem horší než to vypadá…
A nemyslím si, že by se to dalo zvrátit.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěl jsem Vás požádat o přečtení a odpovědi co si myslíte o mém problému.
Jsem s manželkou již 13 let máme starší dceru. Před 14ti dny když jsem přišel až k večeru z práce a má dcera ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním.. Kde si psali fakt nehezké věci o mokrých kalhotkách a udělání se atd. a končilo to tím že se jí ptal jestli má za ní přijet a ona mu odpověděla že to není nic proti ničemu a jestli bude jen koukat a on na to chceš abych koukal a ona že nechce. Nevedel jsem co dělat a pohádali jsme se, prý s ním nic neměla. Nedalo mi to a musel jsem se podívat do jejího telefonu do historie vyhledávání a měla tam vyhledávané diskuze atd po milovani se neozval, mám mu napsat jako první, zamilovala jsem se do milence a vedu dvoji život, změna partnera. Na to mi řekla že ji to jen baví vyhledávat a nic jiného v tom nevidí a že já taky vyhledávám různé věci. S ním co natočila dcera prý nic nebylo a ani ho nikdy neviděla. Poslední dny se jen hádáme a celý náš hezký vztah jde do kytek. Změnila si heslo a telefon stále nosí jen u sebe a hlídá si ho. Začala chodit často po večerech s kámoškami a také co mě hodně vzalo začala z ničeho nic chodit i do posilovny v podvečer. Strašně poslední dobou zhubla, ale stále mi tvrdí že je mi věrná a nikoho nemá. Myslíte že by na to opravdu měla žaludek?? Nebo povídá pravdu? Já už nevím co mám dělat a proto Vám se píšu o radu. Jsem úplně psychicky na dně. Mám obě holky moc rád a ani v tom nejhorším snu bych si nedokázal představit že bych o ně přišel. Je pravda že jsem se k ní někdy hezky nechoval říkal ji co se mi nelíbí a tak, ale útočí na mě že ji úplně ničím život a nechovám se hezky. Mám to hodit za hlavu a dělat jakože nic??
A ma s tebou manzelka sex a intimnosti? Jestli ne, tak uz to praktikuje jinde a je verna milenci.
Na me to pusobi, ze uz jsi byl hozen pres palubu a zena te uz jen vnima jako pritez v jeji ceste za stestim,
Takze zacni s manzelkou resit prakticke veci, kdo kde bude bydlet a jak to bude s peci o dceru.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem s manželkou již 13 let máme starší dceru. Před 14ti dny když jsem přišel až k večeru z práce a má dcera ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním.. Kde si psali fakt nehezké věci o mokrých kalhotkách a udělání se atd. a končilo to tím že se jí ptal jestli má za ní přijet a ona mu odpověděla že to není nic proti ničemu a jestli bude jen koukat a on na to chceš abych koukal a ona že nechce. Nevedel jsem co dělat a pohádali jsme se, prý s ním nic neměla. Nedalo mi to a musel jsem se podívat do jejího telefonu do historie vyhledávání a měla tam vyhledávané diskuze atd po milovani se neozval, mám mu napsat jako první, zamilovala jsem se do milence a vedu dvoji život, změna partnera. Na to mi řekla že ji to jen baví vyhledávat a nic jiného v tom nevidí a že já taky vyhledávám různé věci. S ním co natočila dcera prý nic nebylo a ani ho nikdy neviděla. Poslední dny se jen hádáme a celý náš hezký vztah jde do kytek. Změnila si heslo a telefon stále nosí jen u sebe a hlídá si ho. Začala chodit často po večerech s kámoškami a také co mě hodně vzalo začala z ničeho nic chodit i do posilovny v podvečer. Strašně poslední dobou zhubla, ale stále mi tvrdí že je mi věrná a nikoho nemá. Myslíte že by na to opravdu měla žaludek?? Nebo povídá pravdu? Já už nevím co mám dělat a proto Vám se píšu o radu. Jsem úplně psychicky na dně. Mám obě holky moc rád a ani v tom nejhorším snu bych si nedokázal představit že bych o ně přišel. Je pravda že jsem se k ní někdy hezky nechoval říkal ji co se mi nelíbí a tak, ale útočí na mě že ji úplně ničím život a nechovám se hezky. Mám to hodit za hlavu a dělat jakože nic??
Za me hleda a zaludek na to rozhodne ma ![]()
Jen nechapu, jak se k te konverzaci dostala dcera ![]()
Asi dost dobre nerozumim tomuto -.má dcera mi ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním…
Jakoze dcera leze matce do telefonu? Matku neobhajuji, u vas bude ale hodne veci spatne :/
Ja si myslim, ze uz našla, proto tak rozkvetla. A tenhle, co ho ma rozdelanyho, nebude prvni. Jen si to zkus predstavit, charismaticky chlap, co se ji venuje, rika veci, jaky chce slyset uzasny v posteli. Versus okoukany despota a prudič doma. Tu energii, cos ji v minulosti nevenoval, musis ted vratit dvojnasobne. Coz chapu s parohana na hlave pujde blbe. Ale za pokus to stoji. Ne ze sebe delat trotla, ale fungovat jako chlap, treba dodelat nejaky resty v byte/na baraku, vymyslet nejaky program s dcerou. Snad si toho madam vsimne, o co by mohla prijit.
Ja myslim, ze je to troll. Jak by dcera mohla natocit takovou konverzaci.
Souhlasim s ostatnimi. Mozna, ze tvoje manzelka uz dlouho vysilala varovne signaly, jen jsi je nevidel/nechtel videt/podcenil. Ted uz je pozde, pokud ti rika, ze ji nicis zivot, tak uz to ma bohuzel srovnane a snazi se ze vsech sil najit lepsi prilezitost, aby mohla odejit (napadne vic o sebe pecuje a zjevne lovi chlapy a usiluje o pozornost, jen ne o tvoji). Je teda fakt hnusny, ze ti to video ukazala dcera. Vubec ji do toho nezatahujte, vyreste to s zenou jako dospeli lidi, jinak z toho dcera muze mit v budoucnu psychicky problemy.
@vokishka píše:
Ja myslim, ze je to troll. Jak by dcera mohla natocit takovou konverzaci.
V dobe chytrych mobilu, iPadu a televizi asi snadno. Mozna ji to zacalo bezet na televizi ve vedlejsi mistnosti?
Ta už dávno kuká jinde. Řeči o ničení života jsou jen výmluvy. Ani ne tak před sebou. Každá špína potřebuje ospravedlnit své činy sama před sebou.
@Zeoli píše:
chudák vaše dcera. To snad není možný
Chudák dcera? Nevím, kolik jí je; zakladatel píše, že je starší. Za mě dcera, která šmíruje matku, je všechno možné jen rozhodně ne chudák.
A ted si vyhleda diskuzi Nevim co se deje s manzelkou, kterou napsal jeji disgraficky parohaty manza. ![]()
No, jak natočila dcera konverzaci je jedna věc. Proč ty ji lezeš do mobilu věc druhá. Historie vyhledávání a historie prohlížení jsou dvě různé věci. Mě se manžel podívat, tak si myslí, že jsem těhotná, mám milence, myslím si, že je mi nevěrný on, atd… Takže s tou historii bych si dávala bacha a nepredjímala. Že si schovává telefon je logické, narušili jste s dcerou její soukromí. Jediné co zde spatřuji je fakt, že si psala s jiným a napsala mu, že nechce aby se díval. Z toho teda neusuzuju, že by s ním chrápala. Sebereflexe ve vztahu je důležitá, zamysli se nad tím jak si této skutečnosti přispěl ty a začni to řešit. S manželkou si promluv o tom, že chceš jít na párovku, protože očividně ti sami nedokážete vyřešit. Jestliže nebude chtít tak víš na čem si. S kámoškami a do posilovny taky může chodit, protože nechce být doma v takové atmosféře a sama si uvědomuje, že to pos.rala
Ahoj.