Nevím co se děje s manželkou.

Anonymní
8.10.23 05:22

Nevím co se děje s manželkou.

Ahoj.
Chtěl jsem Vás požádat o přečtení a odpovědi co si myslíte o mém problému.
Jsem s manželkou již 13 let máme starší dceru. Před 14ti dny když jsem přišel až k večeru z práce a má dcera ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním.. Kde si psali fakt nehezké věci o mokrých kalhotkách a udělání se atd. a končilo to tím že se jí ptal jestli má za ní přijet a ona mu odpověděla že to není nic proti ničemu a jestli bude jen koukat a on na to chceš abych koukal a ona že nechce. Nevedel jsem co dělat a pohádali jsme se, prý s ním nic neměla. Nedalo mi to a musel jsem se podívat do jejího telefonu do historie vyhledávání a měla tam vyhledávané diskuze atd po milovani se neozval, mám mu napsat jako první, zamilovala jsem se do milence a vedu dvoji život, změna partnera. Na to mi řekla že ji to jen baví vyhledávat a nic jiného v tom nevidí a že já taky vyhledávám různé věci. S ním co natočila dcera prý nic nebylo a ani ho nikdy neviděla. Poslední dny se jen hádáme a celý náš hezký vztah jde do kytek. Změnila si heslo a telefon stále nosí jen u sebe a hlídá si ho. Začala chodit často po večerech s kámoškami a také co mě hodně vzalo začala z ničeho nic chodit i do posilovny v podvečer. Strašně poslední dobou zhubla, ale stále mi tvrdí že je mi věrná a nikoho nemá. Myslíte že by na to opravdu měla žaludek?? Nebo povídá pravdu? Já už nevím co mám dělat a proto Vám se píšu o radu. Jsem úplně psychicky na dně. Mám obě holky moc rád a ani v tom nejhorším snu bych si nedokázal představit že bych o ně přišel. Je pravda že jsem se k ní někdy hezky nechoval říkal ji co se mi nelíbí a tak, ale útočí na mě že ji úplně ničím život a nechovám se hezky. Mám to hodit za hlavu a dělat jakože nic??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13229
8.10.23 05:32

Myslím, že by na to žaludek měla… obzvlášť když je přesvědčená, že jí ničíš život. Ta už vyhlíží jiného prince…
Co mi přijde hrozný je, že ti to strčila pod nos dcera…
Z mého pohledu, je to mnohem horší než to vypadá…
A nemyslím si, že by se to dalo zvrátit.

@Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem s manželkou již 13 let máme starší dceru. Před 14ti dny když jsem přišel až k večeru z práce a má dcera ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním.. Kde si psali fakt nehezké věci o mokrých kalhotkách a udělání se atd. a končilo to tím že se jí ptal jestli má za ní přijet a ona mu odpověděla že to není nic proti ničemu a jestli bude jen koukat a on na to chceš abych koukal a ona že nechce. Nevedel jsem co dělat a pohádali jsme se, prý s ním nic neměla. Nedalo mi to a musel jsem se podívat do jejího telefonu do historie vyhledávání a měla tam vyhledávané diskuze atd po milovani se neozval, mám mu napsat jako první, zamilovala jsem se do milence a vedu dvoji život, změna partnera. Na to mi řekla že ji to jen baví vyhledávat a nic jiného v tom nevidí a že já taky vyhledávám různé věci. S ním co natočila dcera prý nic nebylo a ani ho nikdy neviděla. Poslední dny se jen hádáme a celý náš hezký vztah jde do kytek. Změnila si heslo a telefon stále nosí jen u sebe a hlídá si ho. Začala chodit často po večerech s kámoškami a také co mě hodně vzalo začala z ničeho nic chodit i do posilovny v podvečer. Strašně poslední dobou zhubla, ale stále mi tvrdí že je mi věrná a nikoho nemá. Myslíte že by na to opravdu měla žaludek?? Nebo povídá pravdu? Já už nevím co mám dělat a proto Vám se píšu o radu. Jsem úplně psychicky na dně. Mám obě holky moc rád a ani v tom nejhorším snu bych si nedokázal představit že bych o ně přišel. Je pravda že jsem se k ní někdy hezky nechoval říkal ji co se mi nelíbí a tak, ale útočí na mě že ji úplně ničím život a nechovám se hezky. Mám to hodit za hlavu a dělat jakože nic??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4639
8.10.23 06:06

A ma s tebou manzelka sex a intimnosti? Jestli ne, tak uz to praktikuje jinde a je verna milenci.
Na me to pusobi, ze uz jsi byl hozen pres palubu a zena te uz jen vnima jako pritez v jeji ceste za stestim,
Takze zacni s manzelkou resit prakticke veci, kdo kde bude bydlet a jak to bude s peci o dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.10.23 06:48
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem s manželkou již 13 let máme starší dceru. Před 14ti dny když jsem přišel až k večeru z práce a má dcera ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním.. Kde si psali fakt nehezké věci o mokrých kalhotkách a udělání se atd. a končilo to tím že se jí ptal jestli má za ní přijet a ona mu odpověděla že to není nic proti ničemu a jestli bude jen koukat a on na to chceš abych koukal a ona že nechce. Nevedel jsem co dělat a pohádali jsme se, prý s ním nic neměla. Nedalo mi to a musel jsem se podívat do jejího telefonu do historie vyhledávání a měla tam vyhledávané diskuze atd po milovani se neozval, mám mu napsat jako první, zamilovala jsem se do milence a vedu dvoji život, změna partnera. Na to mi řekla že ji to jen baví vyhledávat a nic jiného v tom nevidí a že já taky vyhledávám různé věci. S ním co natočila dcera prý nic nebylo a ani ho nikdy neviděla. Poslední dny se jen hádáme a celý náš hezký vztah jde do kytek. Změnila si heslo a telefon stále nosí jen u sebe a hlídá si ho. Začala chodit často po večerech s kámoškami a také co mě hodně vzalo začala z ničeho nic chodit i do posilovny v podvečer. Strašně poslední dobou zhubla, ale stále mi tvrdí že je mi věrná a nikoho nemá. Myslíte že by na to opravdu měla žaludek?? Nebo povídá pravdu? Já už nevím co mám dělat a proto Vám se píšu o radu. Jsem úplně psychicky na dně. Mám obě holky moc rád a ani v tom nejhorším snu bych si nedokázal představit že bych o ně přišel. Je pravda že jsem se k ní někdy hezky nechoval říkal ji co se mi nelíbí a tak, ale útočí na mě že ji úplně ničím život a nechovám se hezky. Mám to hodit za hlavu a dělat jakože nic??

Za me hleda a zaludek na to rozhodne ma :nevim:
Jen nechapu, jak se k te konverzaci dostala dcera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.10.23 06:53

Asi dost dobre nerozumim tomuto -.má dcera mi ukázala video kde natočila z telefonu manželky konverzaci s jedním…

Jakoze dcera leze matce do telefonu? Matku neobhajuji, u vas bude ale hodne veci spatne :/

• Citovat
  • Upravit
24043
8.10.23 07:04

Ja si myslim, ze uz našla, proto tak rozkvetla. A tenhle, co ho ma rozdelanyho, nebude prvni. Jen si to zkus predstavit, charismaticky chlap, co se ji venuje, rika veci, jaky chce slyset uzasny v posteli. Versus okoukany despota a prudič doma. Tu energii, cos ji v minulosti nevenoval, musis ted vratit dvojnasobne. Coz chapu s parohana na hlave pujde blbe. Ale za pokus to stoji. Ne ze sebe delat trotla, ale fungovat jako chlap, treba dodelat nejaky resty v byte/na baraku, vymyslet nejaky program s dcerou. Snad si toho madam vsimne, o co by mohla prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.10.23 07:06

Našla si jinýho, co na tom nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65302
8.10.23 07:21

Ja myslim, ze je to troll. Jak by dcera mohla natocit takovou konverzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
8.10.23 07:36

Souhlasim s ostatnimi. Mozna, ze tvoje manzelka uz dlouho vysilala varovne signaly, jen jsi je nevidel/nechtel videt/podcenil. Ted uz je pozde, pokud ti rika, ze ji nicis zivot, tak uz to ma bohuzel srovnane a snazi se ze vsech sil najit lepsi prilezitost, aby mohla odejit (napadne vic o sebe pecuje a zjevne lovi chlapy a usiluje o pozornost, jen ne o tvoji). Je teda fakt hnusny, ze ti to video ukazala dcera. Vubec ji do toho nezatahujte, vyreste to s zenou jako dospeli lidi, jinak z toho dcera muze mit v budoucnu psychicky problemy.

• Citovat
  • Upravit
24043
8.10.23 07:38
@vokishka píše:
Ja myslim, ze je to troll. Jak by dcera mohla natocit takovou konverzaci.

V dobe chytrych mobilu, iPadu a televizi asi snadno. Mozna ji to zacalo bezet na televizi ve vedlejsi mistnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.10.23 07:39

Ta už dávno kuká jinde. Řeči o ničení života jsou jen výmluvy. Ani ne tak před sebou. Každá špína potřebuje ospravedlnit své činy sama před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.10.23 07:46

8o chudák vaše dcera. To snad není možný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
8.10.23 07:50
@Zeoli píše:
8o chudák vaše dcera. To snad není možný :zed:

Chudák dcera? Nevím, kolik jí je; zakladatel píše, že je starší. Za mě dcera, která šmíruje matku, je všechno možné jen rozhodně ne chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
8.10.23 07:59

A ted si vyhleda diskuzi Nevim co se deje s manzelkou, kterou napsal jeji disgraficky parohaty manza. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.10.23 08:10

No, jak natočila dcera konverzaci je jedna věc. Proč ty ji lezeš do mobilu věc druhá. Historie vyhledávání a historie prohlížení jsou dvě různé věci. Mě se manžel podívat, tak si myslí, že jsem těhotná, mám milence, myslím si, že je mi nevěrný on, atd… Takže s tou historii bych si dávala bacha a nepredjímala. Že si schovává telefon je logické, narušili jste s dcerou její soukromí. Jediné co zde spatřuji je fakt, že si psala s jiným a napsala mu, že nechce aby se díval. Z toho teda neusuzuju, že by s ním chrápala. Sebereflexe ve vztahu je důležitá, zamysli se nad tím jak si této skutečnosti přispěl ty a začni to řešit. S manželkou si promluv o tom, že chceš jít na párovku, protože očividně ti sami nedokážete vyřešit. Jestliže nebude chtít tak víš na čem si. S kámoškami a do posilovny taky může chodit, protože nechce být doma v takové atmosféře a sama si uvědomuje, že to pos.rala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí