Zamilovaná do šéfa - pobavení

Anonymní
7.10.23 21:56

Zamilovaná do šéfa - pobavení

Jsem tady na emiminu už delší dobu, ale neodvažuji se toto téma založit neanonymně, protože je mi trapně a nechci, aby se o tom někdo dozvěděl.
Nastoupila jsem do nové práce. Náplň práce i plat nic moc, ale líbil se mi šéf a u nás si nemůžu moc vybírat, máme tu v okolí málo prac. příležitostí v kanclu. Zezačátku proto, že byl takový klidný, mluvil klidným hlasem, byl poměrně mladý, vypadal chytrý atd. Úplně jiná liga, než jsem měla vedoucí před mateřskou. Jsem jeho asistentka.
No, strašně se mi začal líbit. Jo, je chytrý a mluví klidně…ale jinak atraktivní vůbec není :lol: Navíc má blbé vtipy na ženy, začal být arogantní a nafoukaný - ale mně na něm prostě extrémně přitahuje jeho mozek a to, že je uznávaným odborníkem ve svém oboru. (Já také jsem nebyla vždycky asistentka. Mám VŠ a pracovala jsem ve svém oboru před mateřskou, což teď bez dlouhého dojíždění nedám.)
Nijak to řešit nebudu a nehodlám si nic začínat s nadřízeným. Mám skvělého manžela a tady toto pobláznění je mi spíš na obtíž. Navíc on se ke mně v poslední době chová fakt hnusně - kupodivu to ale můj sexuální zájem nesnížilo :roll:
Ani nevím, co chci od této diskuze. Nikdo to neví a nikdy to nikomu neřeknu. Zažil to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
545
7.10.23 22:00

To má přece běžne hodně lidí, že se v průběhu věku zakouká do někoho jiného. Pak je to o tom uvažovat rozumne a kvůli chvilce potěšení nezborit to, co má člověk doma. Někdo nedokáže uvažovat rozumne no a nebo volí aspoň tajný sex s tím, že se na to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 22:02
@emmimmi píše:
To má přece běžne hodně lidí, že se v průběhu věku zakouká do někoho jiného. Pak je to o tom uvažovat rozumne a kvůli chvilce potěšení nezborit to, co má člověk doma. Někdo nedokáže uvažovat rozumne no a nebo volí aspoň tajný sex s tím, že se na to nepřijde.

Nehodlám mít tajný sex s nikým. Jak píši, nebudu ohrožovat své manželství,
Ale to zamilování je mi fakt ne obtíž, protože racionálně - šéf se chová jak blbec. Ale stejně se mi líbí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
7.10.23 22:29

Dalsi arogantni blb, co ma pro svou asistentku sexy mozek

• Citovat
  • Upravit
12121
7.10.23 22:31

Jen si to v klidu uzij. Mne se nikdo v mem okoli aktualne nelibi a docela mi to chybi :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 22:48

Hmm.. Zažila jsem něco podobného, až na to že on se choval pěkně, vždy profesionálně. Neměla jsem rodinu, jen přítele. On rodinu měl. Dneska máme spolu 2 děti a opravdu úžasný vztah…

• Citovat
  • Upravit
4164
7.10.23 23:12

Já myslim, že takové poblouznění mimo partnerský svazek zažila většina lidí.

ženy po mateřské jsou k tomu extra náchylné. Máš smůlu v tom, že se musíte potkávat, takže se to bude ještě nějakou dobu živit.
a pak človek prozře a okouzlení pomine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42571
8.10.23 01:49

No jo, koření života a jako se vzácným kořením je třeba s tím zacházet. Je fajn, že si uvědomuješ negativa daného člověka, teď je potřeba přežít bez větších průserů, než odezní to okouzlení. Ženy po rodičáku by snad měly projít nějakým psychologickým kurzem před nástupem do zaměstnání… Když já si vzpomenu, jak se mi v té době líbil každej druhej chlap :oops: :oops: :oops: po čase se to naštěstí uklidnilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21138
8.10.23 01:52
@Betty MacDonald píše:
No jo, koření života a jako se vzácným kořením je třeba s tím zacházet. Je fajn, že si uvědomuješ negativa daného člověka, teď je potřeba přežít bez větších průserů, než odezní to okouzlení. Ženy po rodičáku by snad měly projít nějakým psychologickým kurzem před nástupem do zaměstnání… Když já si vzpomenu, jak se mi v té době líbil každej druhej chlap :oops: :oops: :oops: po čase se to naštěstí uklidnilo :jazyk:
:palec:

Příjemný myšlenky a představy jsou fajn - ale je líp to nechat tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42571
8.10.23 01:58
@KalamityJohn píše: :palec:Příjemný myšlenky a představy jsou fajn - ale je líp to nechat tak.

Přesně tak, neotvirat Pandořinu skříňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21138
8.10.23 02:04
@Betty MacDonald píše:
Přesně tak, neotvirat Pandořinu skříňku.

My máme osm večer, ale ty bys měla spát, Bettynko  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42571
8.10.23 02:06
@KalamityJohn píše:
My máme osm večer, ale ty bys měla spát, Bettynko :)

No jo, Johny, měla, já to vím. A to jdu na 7 do práce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21138
8.10.23 02:21
@Betty MacDonald píše:
No jo, Johny, měla, já to vím. A to jdu na 7 do práce :zed:

Njn. Taky bych chtěl spát jako naše kočka.

Jsem doma sám a spokojeně se ožírám u táborového ohně.

Na tvoje! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42571
8.10.23 02:26
@KalamityJohn píše:
Njn. Taky bych chtěl spát jako naše kočka.

Jsem doma sám a spokojeně se ožírám u táborového ohně.

Na tvoje! :kytka:

No ty se máš :palec: :pankac: tak užívej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
8.10.23 08:16
@KalamityJohn píše: :palec:Příjemný myšlenky a představy jsou fajn - ale je líp to nechat tak.

No ale bacha aby se ty myšlenky moc nerozjely. Ono to pak taky může nějak prosaknout. Neříkám prozradit, ale na něco to může mít vliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky