Nevím jak dál zlomil mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
18.2.23 07:24
@Andante píše:
Já čekala, jakou strašnou story se tu dozvím, když je z toho zakladatelka „zlomená.” A on příťa jednou vykřiknul z leknutí, dvouletý dítě jednou zbuchlo z postele a příťa se málo usmívá na zpruzelýho puberťáka.Boha jeho, nech je dejchat. Jestli budeš všem okolo furt diktovat, jak se mají chovat, myslet, tvářit a co mají cítit, tak s tebou nikdo nevydrží.

Přesně tak já to samé, tomu se říká CLICK BYTE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.2.23 07:35

Jsi zničená z toho, že máš nějakou představu, jak má přítel fungovat a on jede v jiném módu. Možná to je trochu chladnější čumák, ale o dcerku se snaží dle svých možností postarat, nemůžeš mu vyčítat, že jí nezazpívá nebo se na ni nesměje, když je nevrlá. A že spadla z postele? Není to nic příjemného, ale není miminko a při blbnutí občas k nějakému bouchnutí a pádu dojde. Zmiňuješ přebalování, ale jestli jen nahlas vykřikl „Bože, to ne.“, tak zase nechápu, v čem je problém. Sama bych nebyla nadšená, protože dvouleté dítě není mimino a zrovna v tu chvilku… A ty se hroutíš, že přítel nereaguje tak, jak bys reagovala ty. Chápu, že tě mrzí vztah přítele ke staršímu synovi, ale znáš to, prdy a děti člověk snese jen vlastní. Musí být hodně těžké milovat cizí dítě a pokud po něm přítel vyloženě nešlape, buď ráda aspoň za to. Že puberťák nechce komunikovat, možná má své otrávené nálady, za to přítel nejspíš nemůže. Ty máš prostě nějaká očekávání a ono to všechno je jinak. Jestli s tím nezvládneš pracovat sama, tak si najdi psychiloga, nebo ti chlap dřív nebo později zdrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42494
18.2.23 07:41

A zase ten úklid :mrgreen: a co se stalo s pejskem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.23 08:18

Teda holky já jsem kouzelník :mrgreen:
Zrovna včera mě nevím proč napadlo, kde je asi ta s líným puberťákem, nevychovaným čoklem a chlapem, který všechno dělá blbě a nezařídil si na půl roku OČR na ní, aby mohl vařit snídaně a venčit psa.
A ejhle. Máme ji zpátky :pankac:

Příspěvek upraven 18.02.23 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.23 08:21

Mně tedy připadá, že v depresi jsi zejména ty. Nevím, jak dlouho jste spolu s přítelem, ale jestli se synem se seznámil, až mu bylo 10+, tak to už je na nějaké budování vztahu pozdě, pokud nemají společný zájem nebo nemá přítel nějaké pedagogické zkušenosti. No a co se týče společné dcery, tak řešíš prkotiny. Tak mu to prostě nejde tak skvěle jako tobě, lidi mají různé povahy, on zřejmě s ní kvůli práci netráví tolik času jako ty a obecně chlapi holt jdou cestou nejmenšího odporu (viz ta tv). A kór, když ho pucuješ za každý neúsměv, tak mu to asi nadšení nepřidá, spíš naopak že. Mimochodem z toho tvého příspěvku je cítit i hrozná úzkost směrem k dceři. Zní to jak kdybys psala o ročním dítěti a ne dvouletém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
18.2.23 08:44

Psychologa potřebuješ hlavně ty.

Ty jo tahat puboše k psychologovi, teď tě za to musí milovat :lol: :lol: já neznám další diskuze, ale v téhle nedělá přítel noc špatně, že se lekne a vykřikne je normální, že si s dítětem hraje je snad fajn, že mu spadne z postele stane se, když je to zlé, komplet se postará, řešit s ním svou smrt je na palici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.2.23 09:10

Neco jako „Jezisi to neeee“ jsem pri prebalovani zakricela x-krat, dokonce urcite i s par sprostymi slovy.
Proc si nemuze ulevit…?
Proc nemuze rict, ze by mu urady syna nedali?

Vzdyt tobe vadi naprosto vsechno, co on udela, i naprosto normalni veci…
Nech ho trochu dejchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
18.2.23 09:14

Teda mit v 29 letech nalozeno, ze dostatecne usmevne nerozvijim 15 leteho pubose, tak to fakt nechces 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.2.23 09:19

Prosím Tě, nebreč a toho chlapa vypakuj z baráku. Pohoda děcek musí být nade vše.
29letý týpek se prostě nebude starat o dvě cizí děcka s úsměvem a láskou, když není typicky pečovatelský typ. Musíš se zbrsat, být s dětmi chvíli sama a časem se někdo slušný a příjemný najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.2.23 09:20
@Fukitol píše:
Teda mit v 29 letech nalozeno, ze dostatecne usmevne nerozvijim 15 leteho pubose, tak to fakt nechces 8o

No tak hošík si zřejmě neuvědomil, že ten vztah nebude jen o sexu s pětatřicítkou, ale holt se přidružily i obyčejné životní problémy. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.2.23 09:23
@prokr píše: … a chlapem, který všechno dělá blbě a nezařídil si na půl roku OŘ na ní, aby mohl vařit snídaně a venčit psa.

Hele, ale že tohle úplně běžně dělají v partnerství ženy, to je normální, že… a když se ženská neusmívá, tak má chlápek hned důvod k nevěře. :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
18.2.23 09:27

Ahoj zakladatelkou, myslím si, ze chceš, aby byl tvůj partner dokonalý. On ale nikdy nebude, stejně jako ty. Tím, že budeš neustále něco vyžadovat, tím spíš to nepůjde. Zajdi si k psychologovi ty, abys sis utřídila myšlenky a zvládala situaci lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
18.2.23 09:43
@Cimada píše:
Prosím Tě, nebreč a toho chlapa vypakuj z baráku. Pohoda děcek musí být nade vše.
29letý týpek se prostě nebude starat o dvě cizí děcka s úsměvem a láskou, když není typicky pečovatelský typ. Musíš se zbrsat, být s dětmi chvíli sama a časem se někdo slušný a příjemný najde.

To mladší je jeho. A myslím si, že tu pohodu nebudou mít ani když jej vypakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.2.23 09:48
@Cimada píše:
29letý týpek se prostě nebude starat o dvě cizí děcka s úsměvem a láskou, když není typicky pečovatelský typ. Musíš se zbrsat, být s dětmi chvíli sama a časem se někdo slušný a příjemný najde.

To malé dítě je jeho a dle předchozích diskuzí doma maká jako barevnej, ale zakladatelce je všechno málo. Na všem co on udělá hledá mouchy, furt je všechno málo a blbě a když nic jinýho, tak se málo usmívá a podobný zhůvěřivosti.
Puberťák na nic nehrábne ani za Boha a nezná nic jinýho než sedět u PC a jako bonus má totálně nevychovanýho psa, který chlapa už i kousnul, ale z domu nepůjde ani za nic.
Je to pošahaná hysterka a já být chlapem už tam nejsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
18.2.23 11:09
@Cenarius píše:
To mladší je jeho. A myslím si, že tu pohodu nebudou mít ani když jej vypakuje.

Jestli to je opravdu ta se psem a pubertální dcerou, tak vypakovat může tak akorát sama sebe i s dětmi. Protože ta se přistěhovala k muži. Těžko vyhodí chlapa z jeho baráku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí