Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste ji má rád no. Rozešli se jako pratele a jsou v kontaktu. Jsi moc zarliva.
Po 4 měsících vztahu jste byli na exkluzívní dovolené i s tvými rodiči a sourozenci? Ale prosím tě.:-)
Jestli jste spolu čtyři měsíce, můžete navzájem poznávat své kamarády, takže bych ji pozvala na nějakou společnou procházku, kafe… Třeba uvidíš, že můžeš být v klidu nebo ti naopak začnou blikat stopky…
Příspěvek upraven 17.02.23 v 19:50
My to máme podobně, je mi to tolerováno. Oba víme, že spolu nemůžeme být, víme, že do stejné řeky bychom už nikdy nevstoupili, máme to dávno vyřešené. Po osmi letech vztahu, s několika rozchody, kdy jsme se k sobě vždy max za měsíc vrátili víme, že už nikdy. Nyní mám vztah, který je mnohem, mnohem harmoničtější, kvalitnější, bez hádek, předchozí vztah byla Itálie. Nicméně jako kamarádi si rozumíme, v přátelství nám to klape, ve vztahu neklapalo.
Jakoze ti toleruje, ze mas dite, tak ty musis byt zticha?
Vadilo by mi to a dost.
@Daisy86 píše:
Jestli jste spolu čtyři měsíce, můžete navzájem poznávat své kamarády, takže bych ji pozvala na nějakou společnou procházku, kafe… Třeba uvidíš, že můžeš být v klidu nebo ti naopak začnou blikat stovky…
tohle mi sám řekl, že mě s ní klidně seznámí, ale nějak se na to ještě necítím
@Tomtom148 píše:
My to máme podobně, je mi to tolerováno. Oba víme, že spolu nemůžeme být, víme, že do stejné řeky bychom už nikdy nevstoupili, máme to dávno vyřešené. Po osmi letech vztahu, s několika rozchody, kdy jsme se k sobě vždy max za měsíc vrátili víme, že už nikdy. Nyní mám vztah, který je mnohem, mnohem harmoničtější, kvalitnější, bez hádek, předchozí vztah byla Itálie. Nicméně jako kamarádi si rozumíme, v přátelství nám to klape, ve vztahu neklapalo.
Také se setkáváte pravidelně a takhle často?
@Jana525 píše:
Jakoze ti toleruje, ze mas dite, tak ty musis byt zticha?Vadilo by mi to a dost.
Co si budem, s dítětem se partner hledá o něco hůř…
Ne, tohle bych netolerovala. Měla jsi hned na začátku říct, že ti to vadí. Píšeš že to toleruješ, ale ve skutečnosti ne.
Kdybych byla stopro přesvědčená že miluje mě a neměla bych o tom žádné pochybnosti, tak bych nad tím nejspíš mávla rukou. Respektive asi bych se s ní začala kamarádit taky. Jinak bych to ale dlouhodobě neustála. Vadilo by mi to čím dál tím víc a při prvním větším konfliktu bych to pravděpodobně připočetla k jeho mínusům a vztah by skončil rozchodem.
Příspěvek upraven 17.02.23 v 18:27
@Anonymní píše:
Co si budem, s dítětem se partner hledá o něco hůř…
To neznamená že toho partner může zneužívat. By mě zajímalo co s ní řeší tak důležitého, že to musí být každý týden, sorry.
@Anonymní píše:
Také se setkáváte pravidelně a takhle často?
Ne, protože bydlíme od sebe daleko, já žiji jinde, než dříve, ale dost často si voláme, když je příležitost, tak se vidíme.
@Anonymní píše:
Jsem rozvedená a mám 5 letou dcerku. Našla jsem si nového partnera na seznamce, teď je to přesně 4 měsíce, co jsme spolu. Partner je bezdětný, tudíž mám pocit, že když mi tohle toleruje, já mu musím tolerovat zase jiný věci. Sám byl půl roku před našiv vztahem a rozchod inicioval on. Na první schůzce mě informoval o tom, že jsou s bývalou kamarádi, pokud mi to nevadí. Samozřejmě to toleruji. Ale nevím, kde je ta únosná mez… Sice mi říká, že s ní byl na kafe, atd, ale schází se s ní jednou týdně - pravidělně. Nemají společnou práci, dítě, nic, pouze minulost. Jednou jsme se spolu dívali večer na TV, začal mu zvonit telefon a on odešel do koupelny (volal si s ní). Jen co jsme se vrátili z exkluzivní dovolené, kde mimochodem byli mí rodiče, mí sourozenci, dcerka a on, psal jí který den dají kafe… Příjde vám tahle intenzita setkávání s ex normální? Tolerovali byste to? Já jsem se s ničím takovým nesetkala ani takové případy neznám. Nechci dělat scénu, protože tím bych ji nahrála (pokud je to tak jak si myslím)
a ví ta bývalá, že už se rozešli?
jste spolu 4 měsíce a už u sebe bydlíte a byli jste s celou rodinou na exklusivní dovolené? trochu zvláštní
@medvidka píše:
Ne, tohle bych netolerovala. Měla jsi hned na začátku říct, že ti to vadí. Píšeš že to toleruješ, ale ve skutečnosti ne.
Právě že první měsíc a půl se neviděli vůbec a tak jsem nečekala, že najednou z ničeho nic se budou takhle často scházet. To spolu vůbec nemluvili na začátku
Jsem rozvedená a mám 5 letou dcerku. Našla jsem si nového partnera na seznamce, teď je to přesně 4 měsíce, co jsme spolu. Partner je bezdětný, tudíž mám pocit, že když mi tohle toleruje, já mu musím tolerovat zase jiný věci. Sám byl půl roku před našiv vztahem a rozchod inicioval on. Na první schůzce mě informoval o tom, že jsou s bývalou kamarádi, pokud mi to nevadí. Samozřejmě to toleruji. Ale nevím, kde je ta únosná mez… Sice mi říká, že s ní byl na kafe, atd, ale schází se s ní jednou týdně - pravidělně. Nemají společnou práci, dítě, nic, pouze minulost. Jednou jsme se spolu dívali večer na TV, začal mu zvonit telefon a on odešel do koupelny (volal si s ní). Jen co jsme se vrátili z exkluzivní dovolené, kde mimochodem byli mí rodiče, mí sourozenci, dcerka a on, psal jí který den dají kafe… Příjde vám tahle intenzita setkávání s ex normální? Tolerovali byste to? Já jsem se s ničím takovým nesetkala ani takové případy neznám. Nechci dělat scénu, protože tím bych ji nahrála (pokud je to tak jak si myslím)