Nevím si rady s novým vztahem

Anonymní
17.2.23 17:40

Nevím si rady s novým vztahem

Jsem rozvedená a mám 5 letou dcerku. Našla jsem si nového partnera na seznamce, teď je to přesně 4 měsíce, co jsme spolu. Partner je bezdětný, tudíž mám pocit, že když mi tohle toleruje, já mu musím tolerovat zase jiný věci. Sám byl půl roku před našiv vztahem a rozchod inicioval on. Na první schůzce mě informoval o tom, že jsou s bývalou kamarádi, pokud mi to nevadí. Samozřejmě to toleruji. Ale nevím, kde je ta únosná mez… Sice mi říká, že s ní byl na kafe, atd, ale schází se s ní jednou týdně - pravidělně. Nemají společnou práci, dítě, nic, pouze minulost. Jednou jsme se spolu dívali večer na TV, začal mu zvonit telefon a on odešel do koupelny (volal si s ní). Jen co jsme se vrátili z exkluzivní dovolené, kde mimochodem byli mí rodiče, mí sourozenci, dcerka a on, psal jí který den dají kafe… Příjde vám tahle intenzita setkávání s ex normální? Tolerovali byste to? Já jsem se s ničím takovým nesetkala ani takové případy neznám. Nechci dělat scénu, protože tím bych ji nahrála (pokud je to tak jak si myslím)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.2.23 17:52

Proste ji má rád no. Rozešli se jako pratele a jsou v kontaktu. Jsi moc zarliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
17.2.23 17:56

Po 4 měsících vztahu jste byli na exkluzívní dovolené i s tvými rodiči a sourozenci? Ale prosím tě.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.2.23 17:58

Jestli jste spolu čtyři měsíce, můžete navzájem poznávat své kamarády, takže bych ji pozvala na nějakou společnou procházku, kafe… Třeba uvidíš, že můžeš být v klidu nebo ti naopak začnou blikat stopky…

Příspěvek upraven 17.02.23 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.2.23 17:58

My to máme podobně, je mi to tolerováno. Oba víme, že spolu nemůžeme být, víme, že do stejné řeky bychom už nikdy nevstoupili, máme to dávno vyřešené. Po osmi letech vztahu, s několika rozchody, kdy jsme se k sobě vždy max za měsíc vrátili víme, že už nikdy. Nyní mám vztah, který je mnohem, mnohem harmoničtější, kvalitnější, bez hádek, předchozí vztah byla Itálie. Nicméně jako kamarádi si rozumíme, v přátelství nám to klape, ve vztahu neklapalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.2.23 18:04

Jakoze ti toleruje, ze mas dite, tak ty musis byt zticha?

Vadilo by mi to a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 18:16
@Daisy86 píše:
Jestli jste spolu čtyři měsíce, můžete navzájem poznávat své kamarády, takže bych ji pozvala na nějakou společnou procházku, kafe… Třeba uvidíš, že můžeš být v klidu nebo ti naopak začnou blikat stovky…

tohle mi sám řekl, že mě s ní klidně seznámí, ale nějak se na to ještě necítím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.23 18:16
@Tomtom148 píše:
My to máme podobně, je mi to tolerováno. Oba víme, že spolu nemůžeme být, víme, že do stejné řeky bychom už nikdy nevstoupili, máme to dávno vyřešené. Po osmi letech vztahu, s několika rozchody, kdy jsme se k sobě vždy max za měsíc vrátili víme, že už nikdy. Nyní mám vztah, který je mnohem, mnohem harmoničtější, kvalitnější, bez hádek, předchozí vztah byla Itálie. Nicméně jako kamarádi si rozumíme, v přátelství nám to klape, ve vztahu neklapalo.

Také se setkáváte pravidelně a takhle často?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.23 18:18
@Jana525 píše:
Jakoze ti toleruje, ze mas dite, tak ty musis byt zticha?Vadilo by mi to a dost.

Co si budem, s dítětem se partner hledá o něco hůř…

• Citovat
  • Upravit
2003
17.2.23 18:23

Ne, tohle bych netolerovala. Měla jsi hned na začátku říct, že ti to vadí. Píšeš že to toleruješ, ale ve skutečnosti ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.2.23 18:25

Kdybych byla stopro přesvědčená že miluje mě a neměla bych o tom žádné pochybnosti, tak bych nad tím nejspíš mávla rukou. Respektive asi bych se s ní začala kamarádit taky. Jinak bych to ale dlouhodobě neustála. Vadilo by mi to čím dál tím víc a při prvním větším konfliktu bych to pravděpodobně připočetla k jeho mínusům a vztah by skončil rozchodem.

Příspěvek upraven 17.02.23 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
17.2.23 18:27
@Anonymní píše:
Co si budem, s dítětem se partner hledá o něco hůř…

To neznamená že toho partner může zneužívat. By mě zajímalo co s ní řeší tak důležitého, že to musí být každý týden, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.2.23 18:33
@Anonymní píše:
Také se setkáváte pravidelně a takhle často?

Ne, protože bydlíme od sebe daleko, já žiji jinde, než dříve, ale dost často si voláme, když je příležitost, tak se vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.2.23 18:37
@Anonymní píše:
Jsem rozvedená a mám 5 letou dcerku. Našla jsem si nového partnera na seznamce, teď je to přesně 4 měsíce, co jsme spolu. Partner je bezdětný, tudíž mám pocit, že když mi tohle toleruje, já mu musím tolerovat zase jiný věci. Sám byl půl roku před našiv vztahem a rozchod inicioval on. Na první schůzce mě informoval o tom, že jsou s bývalou kamarádi, pokud mi to nevadí. Samozřejmě to toleruji. Ale nevím, kde je ta únosná mez… Sice mi říká, že s ní byl na kafe, atd, ale schází se s ní jednou týdně - pravidělně. Nemají společnou práci, dítě, nic, pouze minulost. Jednou jsme se spolu dívali večer na TV, začal mu zvonit telefon a on odešel do koupelny (volal si s ní). Jen co jsme se vrátili z exkluzivní dovolené, kde mimochodem byli mí rodiče, mí sourozenci, dcerka a on, psal jí který den dají kafe… Příjde vám tahle intenzita setkávání s ex normální? Tolerovali byste to? Já jsem se s ničím takovým nesetkala ani takové případy neznám. Nechci dělat scénu, protože tím bych ji nahrála (pokud je to tak jak si myslím)

a ví ta bývalá, že už se rozešli?
jste spolu 4 měsíce a už u sebe bydlíte a byli jste s celou rodinou na exklusivní dovolené? trochu zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 18:40
@medvidka píše:
Ne, tohle bych netolerovala. Měla jsi hned na začátku říct, že ti to vadí. Píšeš že to toleruješ, ale ve skutečnosti ne.

Právě že první měsíc a půl se neviděli vůbec a tak jsem nečekala, že najednou z ničeho nic se budou takhle často scházet. To spolu vůbec nemluvili na začátku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky