Nevím, jak to nazvat, více v textu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1434
27.3.24 06:08

Sorry, ale já taky dělám na home Office na notebooku a můj manžel si myslí, že se taky nepredru. To, že to není vidět fyzicky jako např cukrářka upeče dort, neznamená, že to není náročný. Na online schůzky je zapotřebí se připravit, udělat z nich zápis a zpracovat požadované… Spousta lidí to nechápe, občas jsem taky unavená, mám termíny, nevím jak to udělat, člověk musí přemýšlet a občas chci vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 06:29
@bloklimiucet píše: Více

Před dítětem jsme byli spolu 3 roky ve vztahu, byli jsme spolu, chodili jsme ven, povídali si. Sice už tehdy byl introvert, ale trávili jsme spolu čas. Brali jsme se kvůli dítěti, ale už tak jsme přemýšleli, že se jednou vezmeme, protože jsme si fakt dobře rozuměli. On ten zlom přišel, když se malý narodil. Furt jen šel a kybicoval, jak to má být a nesmí být. Školu jsem teda začala až teď od letního semestru, takže předtím jsem byla doma, ale vadilo mi, že jsem treba - byla doma, starala se o maleho a manžel přišel z práce a začalo- tohle nedělej, tamto nedělej, když ted prikrmuju, tak: tohle jídlo ne, tamto zase musí být a když tahle scéna skončila, tak odešel zpátky do pokoje a tam si dělal svoje veci a mě nechal se o malého starat.
Jako říkám si, jestli mě má vůbec rád, protože pokud něco udělám ohledně malého, co se mu nelíbí, tak na mě mnohdy dokáže i řvát, proč to dělám, že mu ubližuje, když mu např. Dám ten a ten krém nebo to a to jídlo. Připadá mi, že mě vůbec nerespektuje, ale když mu to řeknu, tak jsem já ta špatná, že to, co říkám je absurdní, že je s námi, že je taky určitě něco podle mého…

• Citovat
  • Upravit
1106
27.3.24 06:30

A to jako ty máš obývák a on má svůj pokoj? A ty do jeho pokoje nesmíš? Být tebou, dala bych mu prcka do pokoje, že se musíš ještě na něco podívat do školy nebo se vyspat a ať se postará taky někdy on. Sám od sebe se asi nepostará. Je to o komunikaci vás dvou, což asi nějak vázne, když nejste spolu. Co o víkendu nějaký společný výlet, procházka, cukrárna, prostě nějaká společná činnost…?
Fakt je normální si péči o domácnost a dítě nějak podělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 06:31
@karkarka píše: Více

Ne ne, nechodí. Je v důchodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.24 06:37
@Gortyna píše: Více

Jako já to spíš posuzuju podle toho, že v 9 vstane, otevře noťas a pak si jde lehnout, vzbudí se v poledne, pokud doma není jidlo, tak si jde ven pro nějaký oběd, pokud je, tak jí doma. Pak třeba chvíli něco dělá (to věřím, že pracuje, má třeba nějaké meetingy a tak) a pak třeba potřebuje vyzvednout zásilku, tak jde ven. Víš co, není to tak, že by to bylo jakoby fakt intenzivní sezení v pokoji a u počítače. V určitě momenty (dělá v marketingu a jsou tamo nějaké deadliny a tak) tak má fakt natriskany den a chápu to. O malého se starám a pochopím, když je v pokoji. Ale když je den, jak jsem popisovala výše, tak jsem z toho rozmrzela a těch dnů je bohužel více.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.24 06:44
@Jancka_K píše: Více

On má pokoji kde spi a kde pracuje. Ono to fakt je tak, že mi dal prcka a řekl, ať se starám no, protože jsem přeci jeho matka a musím. Že matky to mají těžké, že nespí, ale každá matka to zvládla, protože je na to fyzicky stavěna či něco takového. Ráda bych šla na procházku s ním, ale on se vzbudí děsně pozdě a já teď mám taky naslapany program, jak dělám úkoly do školy. Díky bohu za mého syna, který je opravdu takové zlatíčko hodné, že dokáže sám si ležet na podložce a na postýlce, kouká, hraje si…, kdybych měla nosiciho, tak to bych nezvládla :? Ale v neděli třeba jedu k našim. To někdy jezdí se mnou.
Já vím právě že ta komunikace vazne, ale když mu to řeknu, že potrebuju dělat třeba věci do školy a tak a aby se postaral, tak se děsně zhadame, že to musím zvládnout atd atd, že on musí něčí dělat důležitého. Ale to bych už popisovala každou hádku a to už by bylo na dlouho:D

• Citovat
  • Upravit
462
27.3.24 06:49

Měl by se chlapec vzpamatovat. To dítě nemáš s mamkou, ale s ním.
Manžel si bral dceru pravidelně do kočárku, abych se dospala. Když už byla trochu větší a smála se, moc ho bavilo s ní blbnout. Ale i se staral a dokázal mě komplet zastoupit. Krmil, přebaloval, koupal, uspával. A nebral to jako něco obtěžujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
27.3.24 07:15

Takze on v tom pokoji i spí? Spite nekdy spolu? 8o ani o víkendu teda nefunguje, dělá něco vůbec doma? Tam něco hraje do rána, za pak musi jeste spát? Vždyť jste mladý, co je tohle za život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
27.3.24 07:20
@Gortyna píše: Více

Můj manžel když ma HO, tak je na počítači nalepený a kolikrát mu nosím jídlo ke kompu, když nestíhá.
Zatímco manžel zakladatelky pomalu vstane, pak si půjde lehnout atd. Sorry, takhle dřina nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 07:22
@pikola píše: Více

Jo jo, spíme odděleně, v jedné místnosti už vůbec ne. Když jsem jednou měla druhý den brzy ráno školu a on další den HO a malý nedokázal spát, tak jsem mu říkala, aby si ho vzal a to jsem se na něj oborila, že je to i jeho dítě a já mám ve škole další den důležitou prezentaci. Jako doma dělá- pere, uklízí podlahu (mnohdy prave se na to odkazuje, ze co vic bych chtela, ze to jini chlapi nedelaji…). Já obstaravam to ostatní. Nerada bych ho opustila, ale nevím, co mám dělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5171
27.3.24 07:32

K tvému manželovi se vyjadřovat nebudu, ale ty mi taky přijdeš nedospělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
27.3.24 07:33
@Anonymní píše: Více

A proč nespíte spolu? Jste asi mladý, vždyť tohle je hrozný :nevim: začátek konce, jen žijete vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
27.3.24 07:51
@ibis píše: Více

Je to celý takový zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 07:51
@ibis píše: Více

Nedospela nevím, podle čeho soudíš, ale je pravda, že si asi neumím dupnout a ozvat se, což je špatná vlastnost. Ale když se ozvu, tak se pohadame a to já nechci. Jsem celkem nekonfliktní člověk. Jestli je tohle pošle tebe nedospelost, pak ano, asi jsem nedospela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16460
27.3.24 07:55
@Anonymní píše: Více

Taky se nerada hádám, ale když to jinak nejde a u vás je to teda děsný, tak byvh se teda hádala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí