Nevím jaký kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
27.11.15 21:32

@Krrysa budu se opakovat, šílenej jak pro koho ;) podnožka se dá nastavit, stejně jako jestli půjde sporťák do lehu či ne (několik poloh), ovšem tuhle otázku druhýho sporťáku řešit nemusím, to mě čeká až za pár měsíců :) hurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:32

@Barborkaa26 kolik je mladeti? :D malymu budou 2 a cekame dalsi :D samozrejme by me lakal BGB Donkey ale doma by to neproslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:33

@Claire Bare ehm.. malé je 15 m :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:34

@Krrysa joo x-lander silenost :D me by stridani kocaru doma neproslo :D ja horko tezko prosazovala druhy kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:35

@Barborkaa26 a pochopila jsem dobre, ze cekate dalsi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

@Barborkaa26 jenže se s ní dá šoupat jen anhoru dolů, takovej prostor, jako když si dítě lehne, aby mělo pohodlí tam prostě nevznikne… ale proti gustu… :kytka:
@Claire Bare taky jsem vybírala sourozeneckej kočár ( holky od sebe 14m) a byl to teda boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136

Mám Dara Dorjan trojkombinaci (vajíčko Maxi Cosi) v béžové barvě (nesnašim černé a tmavé kočárky, tam se děti musí strašně pařit) - celkem za 15 = maximální spokojenost. Výhody: vhodný ke malé postavě i 2m chlapské postavě, nafukovací kola, korbička hodně prostorná (porovnávala jsem s ostatními značkami v cm!), robusná a pevná konstrukce, prostorný košík na nákupy (lehce přístupný), sportovní verze - otočná ve směru i ve prostisměru jízdy - kvalitní kočar za pěkné peníze (vydží bezproblému posloužit i v případě druhého dítěte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808

@Lenka.813 tak já měla ABC design a spokojenost, jak se sporťákem, tak s hlubokou korbičkou, mám ho v inzerátu a byl fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:36

@Claire Bare jo, jsem v 7. měsíci :lol: :lol:

@Krrysa jj, ale říkám, na to ještě mám čas, doufám, že alespoň do podzimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.11.15 21:37

Korbička - polohovatelná (2 polohy), sportovní verze (4 polohy), moskytiera, pláštěnka, adaptér na vajíčko Maxi Cosi a prebalovací taška = vše bylo jako komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:38

@Krrysa ja od sebe budu mit prcky 2,5roku. Tak to uz by byl sourozenecky zbytecny :) ale moc by se mi libil

@Barborkaa26 jee to je hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
27.11.15 21:39
@83alena píše:
Mám Dara Dorjan trojkombinaci (vajíčko Maxi Cosi) v béžové barvě (nesnašim černé a tmavé kočárky, tam se děti musí strašně pařit) - celkem za 15 = maximální spokojenost. Výhody: vhodný ke malé postavě i 2m chlapské postavě, nafukovací kola, korbička hodně prostorná (porovnávala jsem s ostatními značkami v cm!), robusná a pevná konstrukce, prostorný košík na nákupy (lehce přístupný), sportovní verze - otočná ve směru i ve prostisměru jízdy - kvalitní kočar za pěkné peníze (vydží bezproblému posloužit i v případě druhého dítěte).

musím ti trochu oponovat, my černo bíly kočár měli a byly šílené vedra, 40cítky a malej teda nikdy spařenej nebyl, měli jsme na střídačku u babi světlej a bylo to uplně jedno :nevim: a mmch když opravdu bylo šílené vedro ven jsem na procházky fakt nechodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.11.15 21:39

Při výběru Dara Dorjan byly funkce porovnávané s Cam, který jsem si chtěla koupit původně. Jsem max spokojená, za poloviční peníze, jenom doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:40

@Claire Bare ze začátku jsem si taky libovala, teď, když už mám pupík, tak je to horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:41

@Barborkaa26 no tak to jsem zvedava na sebe az budu honit toho naseho lumpa :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí