Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Krrysa budu se opakovat, šílenej jak pro koho
podnožka se dá nastavit, stejně jako jestli půjde sporťák do lehu či ne (několik poloh), ovšem tuhle otázku druhýho sporťáku řešit nemusím, to mě čeká až za pár měsíců
hurá ![]()
@Barborkaa26 kolik je mladeti?
malymu budou 2 a cekame dalsi
samozrejme by me lakal BGB Donkey ale doma by to neproslo ![]()
@Krrysa joo x-lander silenost
me by stridani kocaru doma neproslo
ja horko tezko prosazovala druhy kocar
@Barborkaa26 jenže se s ní dá šoupat jen anhoru dolů, takovej prostor, jako když si dítě lehne, aby mělo pohodlí tam prostě nevznikne… ale proti gustu… ![]()
@Claire Bare taky jsem vybírala sourozeneckej kočár ( holky od sebe 14m) a byl to teda boj ![]()
Mám Dara Dorjan trojkombinaci (vajíčko Maxi Cosi) v béžové barvě (nesnašim černé a tmavé kočárky, tam se děti musí strašně pařit) - celkem za 15 = maximální spokojenost. Výhody: vhodný ke malé postavě i 2m chlapské postavě, nafukovací kola, korbička hodně prostorná (porovnávala jsem s ostatními značkami v cm!), robusná a pevná konstrukce, prostorný košík na nákupy (lehce přístupný), sportovní verze - otočná ve směru i ve prostisměru jízdy - kvalitní kočar za pěkné peníze (vydží bezproblému posloužit i v případě druhého dítěte).
@Lenka.813 tak já měla ABC design a spokojenost, jak se sporťákem, tak s hlubokou korbičkou, mám ho v inzerátu a byl fakt super ![]()
@Claire Bare jo, jsem v 7. měsíci
![]()
@Krrysa jj, ale říkám, na to ještě mám čas, doufám, že alespoň do podzimu ![]()
Korbička - polohovatelná (2 polohy), sportovní verze (4 polohy), moskytiera, pláštěnka, adaptér na vajíčko Maxi Cosi a prebalovací taška = vše bylo jako komplet.
@Krrysa ja od sebe budu mit prcky 2,5roku. Tak to uz by byl sourozenecky zbytecny
ale moc by se mi libil
@Barborkaa26 jee to je hezky ![]()
@83alena píše:
Mám Dara Dorjan trojkombinaci (vajíčko Maxi Cosi) v béžové barvě (nesnašim černé a tmavé kočárky, tam se děti musí strašně pařit) - celkem za 15 = maximální spokojenost. Výhody: vhodný ke malé postavě i 2m chlapské postavě, nafukovací kola, korbička hodně prostorná (porovnávala jsem s ostatními značkami v cm!), robusná a pevná konstrukce, prostorný košík na nákupy (lehce přístupný), sportovní verze - otočná ve směru i ve prostisměru jízdy - kvalitní kočar za pěkné peníze (vydží bezproblému posloužit i v případě druhého dítěte).
musím ti trochu oponovat, my černo bíly kočár měli a byly šílené vedra, 40cítky a malej teda nikdy spařenej nebyl, měli jsme na střídačku u babi světlej a bylo to uplně jedno
a mmch když opravdu bylo šílené vedro ven jsem na procházky fakt nechodila ![]()
Při výběru Dara Dorjan byly funkce porovnávané s Cam, který jsem si chtěla koupit původně. Jsem max spokojená, za poloviční peníze, jenom doporučuji.
@Claire Bare ze začátku jsem si taky libovala, teď, když už mám pupík, tak je to horší ![]()
@Barborkaa26 no tak to jsem zvedava na sebe az budu honit toho naseho lumpa
![]()