Nevím jaký kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
27.11.15 21:43

Pokud necháš černy kočar venku na terase, pěkně se nahřeje. Nevim, zda bych tam pak dítě vložila. I golfky budu volit světlé barvy, aby v nich mala mohla chrnět za každého počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

@Claire Bare já mám mezi 1. a 2. i mezi 2.a 3. a mezi 3. a 4. rozdíl pod dva roky a pbešli jsme se taky bez dablu, a le na druhou stranu musím říct, že kolikrát, když jsem šli někam na celej den, tak by se býval hodil…ten dneska tříletej, když je utahanej, je tuze vzteklej a odpočívadlo by se hodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499

@Claire Bare to prožívám momentálně, naše totiž nechodí, naše lítá jako prdlouš :lol: chvíli neposedí a běda, když se začne nudit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
@Lenka.813 píše:
@elenecka vypadá dobře, díky za tip :D je i zachovalý ale olomouc je lehce z ruky :mrgreen:

je nemělo to být jako nabídka :D spíše spokojenost, vsadila jsem na německou kvalitu a fakt se mi to vyplatilo :palec: absolutně bez jakýhkoliv problému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:44
@Krrysa píše:
@Claire Bare já mám mezi 1. a 2. i mezi 2.a 3. a mezi 3. a 4. rozdíl pod dva roky a pbešli jsme se taky bez dablu, a le na druhou stranu musím říct, že kolikrát, když jsem šli někam na celej den, tak by se býval hodil…ten dneska tříletej, když je utahanej, je tuze vzteklej a odpočívadlo by se hodilo :mrgreen:

a co stupátko? nemáš zkušenosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
27.11.15 21:45
@83alena píše:
Pokud necháš černy kočar venku na terase, pěkně se nahřeje. Nevim, zda bych tam pak dítě vložila. I golfky budu volit světlé barvy, aby v nich mala mohla chrnět za každého počasí.

tak malej mi na terase spával cca do 7 měsícu, ale když fakt byly takové vedra, tak spinkal doma v postýlce, když je +30 stupňu, tak se spí špatně i ve světlém… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.11.15 21:47

@Krrysa ja mam pro jistotu na vylety po ruce i nositko :D

@Barborkaa26 premyslim, ze bych mladymu poridila stupatko ale to az jak se mi bude chtit tapat. Ale stupatko by muselo mit retez aby nezdrhnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Máme xLander xRun.. už jezdí s druhým prckem. Jako má své mouchy, ale projede kde co. Není sice pérovací, ale mě ty pérovací tanky přijdou strašně těžké na manipulaci. Líbí se mi spíš kočárky s velkými koly, trojkombinaci obdivuji tady u sousedek TFK Joggstery, obrovská korba i sporťák, super kola.. do takovýho bych šla, kdybych vybírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
@Lenka.813 píše:
@elenecka v pořádku :mrgreen:
;) ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 21:48

@Barborkaa26 stupátko mám, ale nikdy výrazně nepoužitý.. vadilo mi že si do něj při chůzi kopu a překáží, že mi z něj dítě pořád vystupuje a pak při dalších dětech už se o něj akorát ti starší hádali… ale určitě to není směrodatný a potkávám s ním hodně mamin.. ale lepší mi přijde buggypod.. ale ten jsme neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.11.15 21:48

Dorjan jsme měli, na mimino dobrý, se sporťákem jsem se nesžila, špatně se mi s ním manipulovalo. Ale to chce asi vyzkoušet, každýmu sedí něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 21:50

@hofka tfk na těxh véélikejch kolách je můj tajnej sen :))) mám ale smolík, tak jsem si koupila od tfk ten sourozeneckej :lol: jinak teda x runa vlastním taktéž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
27.11.15 21:51

@Claire Bare nosítko se hodí…takhle chodím venčit děti na poníkách, dvě v kočáře, jedno na zádech a dvě na ponclech, v každé ruce jedno vodítko ajedem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
27.11.15 21:52

@Claire Bare my asi budem řešit odrážedlem.. uvidíme no :nevim:

@Krrysa to se mi moc nelíbí :lol: u toho stupátka mám právě taky strach, že do toho budu kopat a bude překážet, moc místa tam pak asi není, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
27.11.15 21:52

Já vahala ještě mezi navigton caravel, ale ten mi u muže neprošel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie