Nevím si rady s mámou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18662
4.3.23 07:13
@Hanka1 píše:
To je taky fakt…ten asi do stolu doma moc nebouchne… :roll:

Me by brblal chlap po 2 tydnech a Bouchal po 3. Stacilo jet bez nej na dva týdny s kamoskou pryc a už bylo slyšet jak je nespokojený. Styskalo se mu po nás a nám po něm taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.3.23 11:16
@Sonmi píše:
Tak promiň, ale ona sbalila dítě v batolecim věku a opustila manžela skoro na rok. Pro dítě v tomto věku je to v podstatě věčnost.
Za mě to ani není správně, že si to ten její chlap nechal takhle líbit, vždyť mu to vztah s dcerou může celoživotně narušit. A i teď by si měl víc dupnout. Jako bejt tolerantní a chápavej je fajn, ale vocamcáď pocamcáď. Někdy je tenká hranice mezi bejt hodnej a bejt vůl.

A oni byli nekde zavreni na druhem konci sveta? Ne nebyli, prekrucujes to, ja jdem nikde nepsala, ze udelala neco spravneho a ze to bylo dobre… ale abyste ji deptali jak desne je spatna a jeji manzel svatej? Je proste hruzne a ve stylu jeji matky, aby se citila spatne a dokopopaly jste ji tam kam chcete! Muzes to omlouvat a opisovat jak chces… a ano slusny hidny clovek je dnes brany jako „vul“, ale opak je pravdou… chova se tak jak by se partner chovat mel, pokud ma na prvnim miste rodinu… ona ho k tomu nenutila s pistoli unhlavy, chiva se tak sam od sebe, asi ma duvod… je to spravne je to dobre, zakaldatelka to vi a nekolikrat to tady jasne rekal, ze si toho vazi…take kdyz naznacil, ze uz to nedava, odjela domu a mela na prvnim miste rodinu… vic staci… dalsi mamipulativni ryti a kopani do ni nemi treba… ona neni horsi nez jeni manzel, ona byla v necem vychovana a musi se popasovat se svou vychovou a svou matkou… a dela to vic nez dobre… ale to vidi jen ten, ldo chapae o co jde… Opravdu nepotrebuje slyset tyhle vase chytre kydy, lidi, lteri si vubec nedokazi predstavit co proziva, protozeto ji hazi opet jen do pocity menecenosti, obvinivani se… a ona potrebeuje pocit vlastni hodnoty, sebeduvery… ne to co ji cely zivot dela jeni matka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.3.23 11:17
@hospodki píše:
Me by brblal chlap po 2 tydnech a Bouchal po 3. Stacilo jet bez nej na dva týdny s kamoskou pryc a už bylo slyšet jak je nespokojený. Styskalo se mu po nás a nám po něm taky.

Tak je fakt, ze je tady hodne fnuken co si bez manzela ani nepredn… a mysi se ho divilovay jake si koup zaclony :)… to je druhy extrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7929
4.3.23 12:23
@Aglája75 píše:
Tak je fakt, ze je tady hodne fnuken co si bez manzela ani nepredn… a mysi se ho divilovay jake si koup zaclony :)… to je druhy extrem…

Tak teď zase prekrucujes ty. Přece je normální, že chlap, který má normálně rád svoji rodinu a o svoje děti se stará, že bez nich nebude chtít dlouho být. Ano, pitomců, co si nasekají děti a pak je přehlíží jak krajinu, popřípadě je ty děti rovnou obtěžujou, těch je taky dost, ale o tomto typu lidí se tady asi nebavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18662
4.3.23 13:06
@Aglája75 píše:

Můžeš opravit preklepy? Fakt nevim co tímhle chtěl básník říct. Sorry, ale jestli to má byt něco ve smyslu, ze si bez nej neuprdnu, tak jsi mimo. Jaký div, ze se máme radi a proto jsme spolu založili rodinu a chceme travit čas :roll: navíc si dovolil to, ze miluje i naše spolecne děti a stýská se mu po nás. Jaka tragedie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.3.23 14:37
@Anonymní píše:
Abych to trochu popsala - dcera, když slyší, že volá babička, tak je nadšená. Povídají si co bylo ve školce, co bude dnes ještě dělat apod. Ten hovor probíhá normálně. Dcera ji má vážně ráda. Normálně se rozloučí. Dcera je zvyklá, že zmáčkne červené tlačítko a tím hovor ukončuje. Ale od ledna- zejména večer se bohužel dost často stávalo, že brečela, že chce za babičkou. V lednu jsme si říkali, že bysme za mámou jeli o Velikonocích, ale když vidíme jak dlouho to trvalo než si to začíná zas nějak sedat zpět doma, tak na to kašleme.
Ještě je chyba, že mám skype na mobilu, takže ten si odinstaluju a budeme volat pouze přes počítač.

Zakladatelko, tohle je cesta do pekel. Mám stejnou matku, i dceru podobného věku. Babičku má taky moc ráda, ale prostě se s ni nestykame. Návštěva na pár hodin jednou za měsíc a konec. Malá si na ni ani nevzpomene, za to když jsme u našich, tak už ji matka slibuje hory doly a malá už taky mluví, že by tam chtěla častěji. Tak ji na to odpovidam, že já prostě nechci. Občas je potřeba rozhodnout za dítě. A tohle jí nic dobrého nepřinese. Ona dcerka je zatím malá a babička na ni bude hodná, ale jakmile se dcerce zvyrazni osobnost a začne tvé matce oponovat, bude na ni matka hnusná a ta dcerka o ten kontakt ani zájem mít nebude. Nebo se přidá k matce a začne být hnusná na tebe společně s ní. Mám naštěstí starší sestry a vidím, jak to se vztahem k vnoucatum dopadlo. A můj synovec, kterého naše máti opravdu zpracovala, tak teď v dospělosti nemá problém moji sestře (svoji matce) jednu flaknout. A synovci od druhé sestry, která včas ten kontakt přerušila, tak ten už ani babičku nezajímá a když se zastal své matky, tak mu babička vypisoval sprosté SMS. Takže si musíš vybrat. Zbraň Ti u hlavy nikdo nedrží, ten telefonát nemusíš zvedat. Tichý režim udělá své. Moje matka to taky zkoušela. Musíš jen zůstat pevná a nepodlehnout, vyvolává? Neber to! Vypisuje? Nemusíš odpovídat. Domluv se s mužem vypni mobil a je to. Však ono ji to časem přestane bavit, musíš jen vydržet déle. Udělej to prosím pro svou dceru. Sama vidíš, že ji to ve finále jen škodí. Ani já nemám hlídání, ale než bych malou svěřila matce, tak radši bych na tu masáž nešla. Moje matka malou hlídat nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.23 00:46

Ale já jsem dceru nesbalila jen tak. Zemřel mi táta a já jsem se přestěhovala za mámou abych ji se vším pomohla a aby tam nějakou dobu nebyla sama. Ano, protáhlo se to na víc měsíců než bych sama chtěla, ale důvody jsem tady již popsala. A jak tady některé píšete „ten do stolu moc nebouchne“ - to už je pro mne urážení mého muže. Můj manžel má jenom mě a naši dceru. Odmítl jeho rodině dělat poskoka a půjčovat peníze a oni ho za to odřízli (a to nejsou žádné socky). Bylo tam i víc věcí, ale to tady popisovat nebudu. Oba dva jsme si prošli hodně zlými věcmi a o to víc si sebe navzájem vážíme a podporujeme se. Navíc mě mrzí, že naše dcera nemá téměř žádné prarodiče, tak asi i z toho důvodu jí nechci uplně odepírat jediného prarodiče, který jí zůstal a to je hold moje máma.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.3.23 07:54
@Anonymní píše:
Ale já jsem dceru nesbalila jen tak. Zemřel mi táta a já jsem se přestěhovala za mámou abych ji se vším pomohla a aby tam nějakou dobu nebyla sama. Ano, protáhlo se to na víc měsíců než bych sama chtěla, ale důvody jsem tady již popsala. A jak tady některé píšete „ten do stolu moc nebouchne“ - to už je pro mne urážení mého muže. Můj manžel má jenom mě a naši dceru. Odmítl jeho rodině dělat poskoka a půjčovat peníze a oni ho za to odřízli (a to nejsou žádné socky). Bylo tam i víc věcí, ale to tady popisovat nebudu. Oba dva jsme si prošli hodně zlými věcmi a o to víc si sebe navzájem vážíme a podporujeme se. Navíc mě mrzí, že naše dcera nemá téměř žádné prarodiče, tak asi i z toho důvodu jí nechci uplně odepírat jediného prarodiče, který jí zůstal a to je hold moje máma.

Prave proto tu vetsina nechape to tvoje nekolikamesicni odstehovani. To obrazne bouchnuti do stolu nemuzes brat doslova - proste to, ze mu chybite nevyjadril driv, resp se neohradil po par tydnech…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová