Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte někdo, jestli mají při rozvozu balíků u české pošty platební terminál?? Teď mi přišla sms, že mi zítra doručí balík a nemám u sebe hotovost, tak jestli si mám zajet do bankomatu, nebo to půjde převzít po zaplacení kartou. Kdybyste měla nějaká zkušenost budu ráda ![]()
Nevím, jestli to bude všude stejný ale já když se na tohle informovala na pobočce u nás na vesnici, tak prej to možný není. Takže jsem vybrala. Ale je taky možný že by baby od nás prd vědí ![]()
Hm a co juknout na stránky pošty, ale myslím si, že ne.. Nejde zaplatit ani u nich na pobočce - teda jde, ale jen kartou poštovní spořitelny..
Nejde, u PPL ci jinych kuryru tahle sluzba je. Ceska posta je v tomhle omezena.
Na stránkách jsem to právě nikde nenašla, tak jsem t zkusila tady. Tak díky, sjedu si raději vybrat ![]()
@Týna K. Poště, kartou
Většina ostatních kurýrů terminál vozí, ale u pošty je problém skoro cokoliv (mnohdy i ten balík přivézt
), takže u rozvozu ani náhodou a na pobočce jen tou jejich kartou.
Nejde, ani na poště. Už to hodně kritizovali, monopol a jsou 100 let za opicema. ![]()
Nejde to, ale už jsem se na to pošťáka ptala, co mi vozí balíky…a ten říkal, že se to chystá…takže i do ČP přijde brzo pokrok ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Týna K. Poště, kartouVětšina ostatních kurýrů terminál vozí, ale u pošty je problém skoro cokoliv (mnohdy i ten balík přivézt
), takže u rozvozu ani náhodou a na pobočce jen tou jejich kartou.
Bohužel musím souhlasit ![]()
Myslím, že karty k účtům Poštovní spořitelny berou. Jinak žádné.
Nemaji vubec v aute s baliky terminal, neberou zadne karty (ja mam jejich a taky nic), pouze hotovost
Jen na pobocce se to pak da zaplatit jejich kartou ![]()