Nevlastní šestiletá dcera ubližuje miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3754
18.5.24 14:51
@Lea 1981 píše: Více

A propo tvoje „Pořád je to cizí dítě, jako své ho preci milovat ani nemusí…“ je přesně tím důvodem, proč to nikdy nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
18.5.24 14:52

No patrně ne :mrgreen: Kde prosím konkrétně píši, že jej musí milovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.5.24 15:07
@Anna766 píše: Více

Já se musela přestat bavit s jednou kamarádkou, protože si našla chlapa se 4 letým klukem a co jsem cca rok na adresu toho kluka a jeho mámy musela poslouchat, než jsem kontakt nechala zcela záměrně a programově vyšumět, to bylo k :poblion:

Já chápu že bych třeba byla ve stejné situaci taky taková, nejsem matka Tereza, takže pro mě to bylo poučení, že tenhle setup nikdy. Než aby ze mě byla jedubaba, která nesnáší malé dítě a připisuje mu bůhví jaké zákeřné úmysly, kterých ono ani není schopno.

Tak jako nemá každý povahu třeba na pěstounskou péči, tak tohle je to samé podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.5.24 15:10
@Anonymní píše: Více

Hele počkej si, až bude šest tvému robátku, jestli NIKDY ani omylem neublíží mladšímu sourozenci nebo jinému dítěti a jestli když mu řekněte, že něco nesmí, tak to nikdy neudělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
18.5.24 15:40
@Jazmine píše: Více

Nechceš si dát mokrej hadr na hlavu, MILÁ ZLATÁ…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
18.5.24 16:12
@Zeoli píše: Více

He?? :mrgreen: krutopřísná :D :D

Njn, co čekat od ženský co by mydlila nevlastní děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
18.5.24 16:22
@Liberalissima píše: Více

Na tomhle je nejhorší (krom jiného), že ty ženský se ještě staví do role těch, co to „musí“ snášet a že ony jsou ty, kdo přináší oběti. Oni se přece snaží, vychovávají a krmí! Jen to dítě je pořád v něčem moc, v jiném je zase moc málo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
18.5.24 17:11

Takže nevíš proč tam ten polštář dala?
Edit : tak teď nevím jestli jsem citovala dobře. Ty jsi nebo nejsi zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
18.5.24 17:33
@Anna766 píše: Více

Není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
18.5.24 17:35

@Anna766

Zakladatelka psala že s ní o tom samozřejmě mluvili, ale proč tam ten polštář dala nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
18.5.24 17:35

Jsem se v tom ztratila. Beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.5.24 18:15
@Barevné klubíčko píše: Více

Tak jelikož on teď zabezpečuje rodinu a zakladatelka je doma, tak by se jí více měla věnovat i ona… To, že se jí věnuje on považuji za automatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.5.24 18:46

Tak ona to oběť je, o tom není pochyb. Ale ony si jí narozdíl od dítěte dobrovolně vybraly :nevim:

Jako já ty emoce chápu, jen nechápu že trochu nezahraje roli to racionálno. Taky se mnou kolikrát mlátí emoce, které nejsou úplně spravedlivé, to je lidské, ale od toho k nim máme ten mozek, aby nás trochu korigoval.

Plus teda posvítila bych si na roli tatínka pokud péči nechává jen na maceše, dítěti se nevěnuje jen rozmazluje dárky, tak má máslo na hlavě hlavně on. Je to jeho dítě, ne macešino, a zároveň jeho žena. Má je obě podpořit. Že to je těžké? No, tak holt nemá zakládat sériové rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
18.5.24 18:53

a ještě klasika „bio maminka moc nefunguje“ - to už je snad klišé macech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
18.5.24 18:55
@stinga píše: Více

To mám taky tady odtud pocit že nefungujou všechny. A co dětem nekoupí a nezařídí maceška, tak nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí