Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Theli píše: Více
Pak by ovšem měl zůstat doma muž a starat se o obě děti a ona chodit do práce, jinak to, že ona nechce o jeho dceru pečovat, když on tam nebude, vyřešit nejde…
@j.a.n.i1 píše: Více
Přesně tak, jak jinak byste to chtely, zeny, vyresit, kdyz je nevlastni matka na materske a nekdo vydelavat musi. Ja vas nechapu, proc si musi bezdetna, svobodna baba zacinat s detnym chlapem, kdyz nema povahu na to, aby byla spravedliva, nezarliva na chlapovo dite. Ono totiz, maloktera zenska dokaze mit ráda cizi deti, my na to vetsinou nemame povahu. Jak tu nekdo psal, ze nemusi mit ráda cizi dite, tak to je s prominutim blbost. To dite nenii hloupe, vyciti, ze ho nemate rady, takze, to fungovat ni(dy nebude, nebude vas tolerovat, ale, postupne vic a vic nesnaset, tomu sakra verte. Kdo lasku nedava, nikdy ji nemuze ani dostat a to se tyka i ucty a respektu, zvlast u deti
@j.a.n.i1 píše: Více
Já bych na jejím místě prostě nechtěla tu střídavku…pokud by ji on i přesto prosazoval, tak ať zajistí hlídání jinak (babičky, paní na hlídání, atd..).
Ja byt chlapem a zenska mi davat ultimata, tak ji ryvhle kopnu do zadku. Ona sla do detneho chlapa a co jako cekala. Kdyz se ji to nelibi, tak at chlap je tedy doma, jak pise jana a ona at jde vydelavat
On tu střídavou péči už měl, takže pokud s ní má ona problém, tak s ním nemá zakládat rodinu…
Mám dceru, která půjde do první třídy a samozřejmě ví, že nemůže dát polštář na miminko… Tohle je bez omluvy… Už je dost velká, dcera mimi nepřijala, takže hlídat, hlídat, hlídat. Ono se to časem zlepší, až se bude prcek smát a bude větší.
@adel2010 píše: Více
Jakoze mela cekat, ze stridava pece ji pristane na hrbu?
@PaníBovaryová píše: Více
Ono ta stridava pece byla uz pred ni a i kdyby ne, tak jako predesle deti jako uz nejsou nebo co. Kdyz na to nemam, tak do toho nejdu
A protoze byla pred ni, tak mela pocitat, ze ji skonci na hrbu?
A co jako sakra cekala, kdyz si s nim poridila dite a je na materske. Vsak, at je na rodicaku on a ona muze do prace. Kdo chce, hleda zpusoby a kdo nechce, hleda duvody
Já teda zírám za co všechno může zakladatelka a její muž, ale dítě a jeho máma za nic nemuze. Já teda vidět že nějaké dítě dusi polštářem mimino, tak velmi razantně zasáhnu a bylo by mi fuk, jestli je to manželovo dítě, nebo cizí.
V šesti letech už má děcko trochu rozum a tohle je velmi zákeřné chování.
Asi bych to video poslala její matce a pohrozila sociálkou.
V šesti letech už chápe, že tohle se nesmí a měl by následovat trest (ne fyzický).
A jak to delal otec pred tim, nez byla na rodicaku? ![]()
@Rádkyně píše: Více
No, co cekala, kdyz si s nim poridila decko! Ted ho musi nechat dusit! ![]()
To jako fakt? To je prece jedno. Kdyz mi neco vadi, tak zkratka proto musim neco udelat, obetovat. Hele, vratim se k debate vecer, musim se konecne ucit