Nevychovanost nebo povaha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
28.5.20 13:45

Příspěvek upraven 15.11.21 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Anonymní píše:
@Platanka
Právě že máme 2 děti (6 a 8) a ani jedno se takto nechovalo na veřejnosti před lidma :lol: aby zaclo hlavou bouchat do země a hystericky řvát kvůli tomu že nebude mít 2 cukrové vaty najednou to opravdu ne

Tam jsi mela stesti na jinou povahu plus jina vychova treba. Priste si ji neber a mas to.Muj synovej je taky dobry paznecht, z hlidani jsem vzdy sedrena :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
@wildcherry píše:
Jojo to rikam taky, mlatit to nema cenu, ale ulevi to :mrgreen:
:lol: :lol: máte pravdu holky, ale zní to strašně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Dobře vám tak, neměli jste jí brát do zoo, když víte, jaká je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.5.20 13:46

Normální dítě. Chová se přiměřeně věku. :nevim: Některé dny prostě děti vstanou zadelí napřed a jsou na tečku celý den.

My pro to doma máme terminus technicus „všechno je špatně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.5.20 13:46
@wildcherry píše:
Jojo to rikam taky, mlatit to nema cenu, ale ulevi to :mrgreen:

Náhodou tys mě na to přivedla! Někde si tu psala, že chodíš řvát a mlátit polštář a já zjistila, že na tom něco bude :mrgreen: jo aby to nevyznělo, já kluka nebiju. Dostal přes ruku, ale stejně to nemá efekt, tak prdím i na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
28.5.20 13:47

Dítě si můžu srovnat, i když není moje
Jednou je tam s tebou, tak tě musí poslechnout. Mám synovce, co už jako malý posílal svou matku kamsi, ale ke mně se choval slušně, mohla jsem s ním i do divadla. Takže pokud se chová jak spratek, srovnej ji ty. Musí najít hranici, že s tebou takto, bez ohledu na to, jak se chová ke své matce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048
28.5.20 13:47

Problem je v tom, že nemáš svoje vlastní děti. Kdybys měla, jednak bys jednala v těch situacích jinak a tím to i lépe zvládla.

Plameňáci - a proč jste tam prostě nezůstali? A nebo nezkusili kompromis - počkáme ještě 10 minut (nebo až velká ručička bude tady…) a pak půjdeme dál.

Prostě schovej si tuhle svoji stížnost a až budeš mít svoje děti v tomhle věku, přečti si to po sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 13:48

U dítěte, kterému je 2,5 roku, mi to přijde jako normální chování.
Mně se takto klidně vztekne šestiletý :lol: Dneska jsme šli do města a probrečel a provztekal celou cestu. Už se tedy neválí po zemi. Ale v těch 2 letech se válel, ječel, vztekal…
První syn to nikdy nedělal. Druhý pořád. U něj to bude hodně povahou.
On je vychovaný, respektuje to, že to tak je, ale těžce se s tím vyrovnává.

• Citovat
  • Upravit
21091
@Anonymní píše:
@Platanka
Právě že máme 2 děti (6 a 8) a ani jedno se takto nechovalo na veřejnosti před lidma :lol: aby zaclo hlavou bouchat do země a hystericky řvát kvůli tomu že nebude mít 2 cukrové vaty najednou to opravdu ne

No, máme v rodině dvojčata, ke kterým rodiče přistupovali stejně. Jedno bylo skoro jako tvoje neteř, druhé klidnější. Něco asi výchovou být může, ale taky to může být období vzdoru a vzteku. To se takhle říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30979

Mluvit o tom, zda je dvouleté dítě výchovné nebo ne, je směšné. V tomto věku začíná masivní dětské projevovani se, rodiče musí dítě s láskou usmernovat. Každé dítě zvládá vzdor jinak, pokud bude holčička usmernovana, tak za dva až tři roky to bude příjemné dítě. Tento věk je prostě náročný a každé dítě občas vypadá jak nevychovany dráček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

Tak když si myslíte že je od jednoho roku rozmazlená, tak určitě bude rozmazlená. Jak se pozná roční rozmazlené dítě?

• Citovat
  • Upravit
14069
28.5.20 13:50
@Anonymní píše:
@Platanka
Nikdo po ni nechce nějaké zázraky :) ale když se uprostřed zoo začne vztekat a hystericky řvát na což si lehne na zem a začne mlátit hlavou do země.. :mrgreen: to je opravdu něco na mě. Moje dítě to není - po zadku ji dát nemůžu. Domlouvani nefunguje a při snaze ji utisit mě začne škrábat a liskat po nohách

Neres svoji neteř ;).
Dala bys ji po zadku? 8o Za co ale?
Je to jeste hodne malinka holcicka a kdyz v tech detskych ocí vidi krasne plamenaky, tak ja bych u plamenaku byla klidne 3 hodiny :).(klidne i vic)
Myslis si, ze dvoulete dite jako fakt chape, ze v zoo se na slonovi jezdit nemuze? Ze nemuze k velbloudum? A pak kdyz jí vysvetlite, ze to nejde, tak citi vztek, zklamani..a dvoulete dite neumi pracovat s emocemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@fíkofka píše: :lol: :lol: máte pravdu holky, ale zní to strašně

Zni no, vsak se tim nikde nechlubim :lol: :lol:…Pubertacka pred hodinou byla tak tlamata kvuli ukolum na tatibka, hodila jsem po ni krem ze sedacky a trefila ji do prd.ele a hned mi bylo fajn :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048

Jo a děti mám 3 a každý se vzteká jinak. Nejstarší začne křičet, prostřední si lehne na zem a kope nohama. Nejmladšímu není ani rok, ale zatím to vypadá, že spíš chytí ječení od nejstaršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí