Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Badunka tam nám to řekli iž ve 12tt na 95% a od té doby nám vždy jen potvrdí, že budeme mít chlapečka a ve 20tt jsme viděli pindíka
no u nás to bylo tak, že manžel se chtěl taky nechat překvapit, ale já nechtěla, tak jsem mu řekla, že já si to říct nechám, on pak nakonec taky chtěl
@Janeet to je mi jasné no taky doufám že už ne ale uvidime
no nic jdu si asi schrupnout jsem nejaka unavena
tak zatim páá
@Janeet Jsme byli na 2 zakladních Uz jen u mé doktorky v ordinaci, poslední byl z 11+1,ted mě poslala do nemocnice na UZ kde sem registrovana k porodu. Takže počitám, že tam mi to řeknou. Tak doufám, že muž taky povolí a nenechá se přemlouvat. ![]()
@Badunka no pro mě je to dobrý v tom, že už vím, co mám nakupovat a pro koho a taky už tomu drobkovi říkáme jménem
@Janeet No právě taky chci vědět co koupit jak se zařidit a tak, takže tomu muž nějak neunikne…:) a nemužu se dočkat až budu vědět zda-li kluk nebo holčička ![]()
Taky jsem se strašně těšila až to budu vědět, i když všichni říkali že to bude kluk, tak to bude nakonec holčička a dozvěděli jsem se to až ve 21.týdnu, tak od té doby jedem na růžové ![]()
@Kasperle No ja nějak citim nědke hluboko
,že to snad bude holčička tak uvidime ![]()
@Badunka já taky od samého začátku těhu cítím, že to bude kluk a máme to i potrzené jednoznačně ![]()
@Janeet Tak uvidime, ikdyž podle babičkovských rad starodávných to vypada na kluka ![]()
@Ivonnečka nebóóój, bude hůř
ale už né do zimy doufám