Nezobrazené číslo na mobilu

47
2.7.06 20:39

Nezobrazené číslo na mobilu

Potřebovala bych poradit, jak se na mobilu Nokii navolí, aby když někomu volám, tak aby se nezobrazilo moje číslo. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
2.7.06 20:48

Jde o to jestli to máš u svého operátora povolené zamezení identifikace volajícího 8O

Je to v: Nastavení - Volání - Odeslat mé číslo sítí, nebo tak nějak.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.7.06 21:17

Je to tak, myslím, že si musíš zavolat na operátora a chtít tuto službu.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
2.7.06 21:22

Záleží na tom jakýho máš operátora, já má Eurotel a jde to u ostatních nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.7.06 21:23

Je to tak, myslím, že si musíš zavolat na operátora a chtít tuto službu.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
2.7.06 21:37

ahoj, tak ja nevim, mam jine info, jde to normalne navolit na telefonu (zalezi na typu), mne to tedy jde a nikam na operatora sem volat nemusela.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.7.06 21:49

Ajak jsi to Radulko udělala na mobilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
3.7.06 07:29

Ahojky,

pozor, skrýt své telefonní číslo nejde u předpalcaených karet (twist, go apod.) Pokud máš paušál, tak to na operátora volat nemusíš, ale musíš si to zapnout pouze na telefonu.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.7.06 08:05

Ahojky,
u předplacených karet to jde. Máme GO, TWIST i Oskartu (Vodakartu :P). U prvních dvou to máme nastavené, u třetí to nepotřebujeme. Ale máme to tak už dlouho, takže si už nepamatuju, jak se to dělá.
U Go to máme tak, že se před číslo zadá #31#pak se zadá číslo a volá se bez zobrazení. U Twista to máme nastavené natrvalo a když chci, aby se číslo naopak zobrazilo, zadám před něj *31#. O Oskarty by to možná šlo přes samoobsluhu nebo operátora, ale nevím jestli to opravdu jde.
Každopádně, když zavoláš operátorovi, určitě ti poradí. :wink:
Nokii nemáme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
3.7.06 08:07

Ahojky

Ariano, tak promiň, já jsem byla pořád v domění, že to jde jen u paušálu. Takže, sorry, mýlila jsem se.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.7.06 08:09

Ivulko, ono to tak opravdu bývalo. Takže se nemusíš omlouvat. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.7.06 08:35

Ahoj,

nezobrazení identifikace jde nyní už u všech operátorů a všech druhů karet.
Dříve se služba musela aktivovat nejdřív u operátora, ze začátku, to jest již spousta let byla snad i placená.
Teď už je na všech kartách služba aktivní a stačí si ji aktivovat pouze na mobilu.

Je to v Nastavení volání - odeslat identifikaci (každá Nokia to tam má napsané trochu jinak, ale je to podobné)
U některých typů telefonů to není v nastavení, ale před každým volání, kdy nechcete, aby bylo vidět číslo, se píše kód.

U Nokie se to vypne ale v tom menu.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová