Nic mě netěší, nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
30.12.21 10:42

@METLIKA Zkusila bych zajit za praktickym doktorem a psychologem. Pokud se to nebude lepsit, tak za psychiatrem. Lepsi to chytit v zacatku, lepe se z toho clovek dostava. ;) Mluvim z pozice cloveka s diagnostikovanou tezkou depresivni chorobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
30.12.21 10:57
@Malineka píše:
@jejjej Určitě s tím souhlasím, ale člověk by si nějaké braní léků měl připouštět až opravdu na konci a né sotva na začátku nějakých „problémů“, které třeba opravdu ani problémy nejsou.
Jak říkám, dnešní doba přestimuluje tolik lidí, že to nejsou schopni unést.

Psychologická podpůrná terapie je dobrá hned v začátku. Může pomoct, a když ne, léky jsou k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 11:23
@Malineka píše:
@jejjej Určitě s tím souhlasím, ale člověk by si nějaké braní léků měl připouštět až opravdu na konci a né sotva na začátku nějakých „problémů“, které třeba opravdu ani problémy nejsou.

Tohle nebylo na zacatku. Ma to historii, tu nevypisuju.
Samozrejme nevim, jak to ma zakladatelka. Nechci tim ani navadet k tomu, ze AD vyresi vse.

• Citovat
  • Upravit
3
1.1.22 20:15
@Malineka píše:

Brát léky není žádná ostuda ani stigma. Ono psychoterapie je hezká věc, ale pokud v mozku nefunguje správně chemie, tak samotné povídání moc nepomůže. Syn měl bohužel názor, že antidepresiva nechce a nepotřebuje a platil za psychology a RUŠ terapie, které jej akorát vice rozbily a nakonec nás dobrovolně opustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 22:34
@METLIKA píše:
Ahojky všem. Mám poslední dobou takové šílené stavy. Z ničeho nemám radost, nic mě nebaví, nic mě nezajímá. Vůbec nevím, co s tím mám dělat :nevim: :(.

Mam to same, obrovska nespokojenost sama se sebou, pribrala, jsem, vlasy silene padaji asi klimakterium, delaji se me drobne vrasky ze stresu, jsem unavena, malo pohybu, citove deprivovana, okoli me drti, vykyvy nalad velje, neustale reseni covidu, strach ze vseho, svetylkuo v tunelu v nedohlednu : :,( :,( nemam chut ani silu cokoliv resit, jen nejradeji spat..ano spanek miluji kdyz vsechno z hlavy zmizi..

• Citovat
  • Upravit
2469
1.1.22 22:54

Nedostatek světla mě štve taky.
Už jsem slyšel, že pomáhá světelná sprcha. Prostě pustit na sebe opravdu velké množství světla. Zkusil bych koupit dva led reflektory a strávit s nimi 10 minut denně.

A co pomáhá na to když si myslíte, že je nejhůř.
Nikdy nebylo tak špatně aby nemohlo být ještě hůř 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.1.22 07:52
@Anonymní píše:
Mam to same, obrovska nespokojenost sama se sebou, pribrala, jsem, vlasy silene padaji asi klimakterium, delaji se me drobne vrasky ze stresu, jsem unavena, malo pohybu, citove deprivovana, okoli me drti, vykyvy nalad velje, neustale reseni covidu, strach ze vseho, svetylkuo v tunelu v nedohlednu : :,( :,( nemam chut ani silu cokoliv resit, jen nejradeji spat..ano spanek miluji kdyz vsechno z hlavy zmizi..

:hug: No a jak to řešíš? Nebo neřešíš? Taky mám nejradši večer, když zalehnu… nikdo po mě nic nechce, nic nemusim řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí