Nic mi nesluší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2103
11.7.22 16:29

A už vůbec to není o nosu :hug: Můj děda má úplně výrazný nos obrovský, dlouhý a hrbatý a babička říká že si ho vůbec neumí představit že by měl nějaký jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
11.7.22 16:32

😄Chudinko… Já to znám. Taky kolikrát doma „hmm, teda, sluší“. Vylezu ven, proti mě kočka v něčem úplně jiném nebo naopak velmi podobném co mám já a je to! Protože ona je :prsatější, vysportovanější, značkovější… Jiná, hezčí, lepší. 🙄
No jo no, to se nedá nic dělat. Chce to cvik a zvyk aby byl člověk v pohodě :wink:8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
11.7.22 16:33
@Taktinevím píše: 😄Chudinko… Já to znám. Taky kolikrát doma „hmm, teda, sluší“. Vylezu ven, proti mě kočka v něčem úplně jiném nebo naopak velmi podobném co mám já a je to! Protože ona je :prsatější, vysportovanější, značkovější… Jiná, hezčí, lepší. 🙄
No jo no, to se nedá nic dělat. Chce to cvik a zvyk aby byl člověk v pohodě :wink:8

Každá jsme originál a tak je to správně :dance: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.7.22 18:01

Zádrhel je v tvé hlavě - takže tu začni nějak čistit od zbytečného bordelu a sebenenávisti.

Zkus třeba začít pro inspiraci tady

https://www.grada.cz/…-sobe-10465/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
11.7.22 18:11
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi to úplně není dotaz spíš si chci trochu pobrecet. Jsem mladá, hubená, drobná, dlouhovlasá bruneta. Mam svých chyb dost, například delší nos. Ale co me trápí, mě přijde že mi nic nesluší. Namaluju se, udělám si vlasy, hezky se obleču (koupila jsem si nové šaty), doma si řeknu jak mi to fakt sluší. Vyjdu ven, a sebevědomí mám na nule. Hned jako bych spadla z toho pomyslného piedestalu dolů. Čím to je? Jak si víc věřit? To samý na fotkách. V zrcadle se sama sobě líbím i s chybami, ale jakmile mě někdo někde vyfotí, to snad nejsem já. Vypadám jako smrtka. Chtěla bych si víc věřit mezi lidmi a líbit se. Ale vůbec nevím jak na to… Jsou lidi co mi řeknou že mu to fakt sluší, ale to jsou lidi ve věku mých rodičů… :(

Já to mám často podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
11.7.22 20:34
@Anonymní píše:
@M_Vladim Mám nos tvarově :? trochu jako A. Banasova. Dlouhy, ale rovný a bez hrbolků. Neřekla bych že nevím co mi sluší, vím který typ oblečení to je. Jen mi prostě chybí to sebevědomí. Hodně posměšků jsem díky nosu získala na základce, a tak nějak se to táhne až do dospělosti. Když se cítím že mi to fakt sluší a vidím něčí pohled, hned mi spadne sebevědomí protože si myslím že vypadám bl.be :?

Takovej nos má kdekdo, to není ani katastrofa a ani samotnej nos není základ povahy. :mavam:
S posměšky mám také letité zkušenosti. :roll: Je to na houby, ale člověk si časem zvykne a pokud není ve sporu s lidmi z nějakého jiného důvodu (např. nefandí „blbýmu“ klubu :P ), tak to v blízkosti poměrně rychle ustane. :mavam:
Tohle bych hodil za hlavu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.7.22 22:39

Já to taky tak někdy mám, doma si říkám že dobrý, jdu ven, vidím se někde ve výloze a říkám si ty vole, takovej pupek, vlasy děsný a tak. Ale co už. Kolikrát mi stačí, když se za mnou někdo otočí a už to neřeším :lol: netrap se věcma, co nemůžeš změnit, jako třeba nos. Chápu, že to je třeba nějakej komplex z mládí, taky jich pár mám, ale jak už tu někdo psal, jestli jsi štíhlá mladá brunetka, nebude to zdaleka tak zlý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.7.22 22:41

Já mám zase nos jako Snape, syslí a ještě k tomu povisle tváře, k tomu dvě brady. Oblékat se neumím, líčit taky ne a vlastně ani s vlasy si nevím rady. Neřeším (dobře, ty brady mě trochu štvou). Ale zase je se mnou sranda. Doufám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
11.7.22 22:53

Už si z toho dávno dělám legraci. Ale faktem je, že na většině fotek vypadám jako blb*c. Hlavně na těch, které se pořídí na nějaké akci a autor je vystaví na Fb. Asi fakt nebudu fotogenická. Přitom v zrcadle se sama sobě taky líbím. No a taky se mi ještě děje, že někam jdu sama sobě si řekni fakt ti to sekne. No a potkám jinou ženu, která je úplně jiný level. Však to znáte, taková ta ukázkově krásná ženská s dokonalým oblečením, makeupem a účesem. A já si vedle ní přijdu jak šmudla od vedle.
Ale dneska už si řeknu no a co!!! Sluší ti to hlavně se s nikým neporovnávej. :lol:
Však bych se možná divila, co zrovna této krásné ženě na sobě vadí a jak je na tom se sebevědomím.
Takže zakladatelko máš to v hlavě! Určitě ti to sluší! Jen tomu věřit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
12.7.22 07:38

Jinak musím se taky přidat k těm které se třeba sami sobě před zrcadlem líbí ale na fotografiích ne. A to se mi stává fakt hodně často že před zrcadlem když vím že se potom mám fotit si i řeknu juuu to bude super v tom budu na těch fotkách vypadat hezky a pak když vidím ty fotky tak je mi kolikrát do pláče :,(
Prostě nejsem fotogenicka, ale fakt vůbec. :(
Když měl začátkem léta manžel dovolenou tak jsme nafotili fakt asi 200 fotek. No a když jsem chtěla vybrat takový ty lepší na ukazování a posílání tak jsem vybrala tak 20 a z toho na pěti radši nejsem a je tam jen syn nebo manžel. :mrgreen:
Ale přijde mi že když si třeba chci udělat selfíčko tak to docela jde, když prostě vím jak se natočit jak to držet, jak má jít světlo aby mi to zbytečně nezdůrazňovalo nos, který taky nemám úplně malý :lol: ale když mě fotí někdo a ještě se třeba jedná o takzvanou tu momentku tak to je katastrofa. Jednou tam mám nos jako ježibaba, jednou zase tlustý stehna, a jednou je to focené tak nešťastně že mám pocit že tam mám prsa jak Halina Pawlowská :lol: jinak namalovat se taky moc neumím. A popravdě mě to ani moc nebaví. Když jsem chodila do práce tak mi to malování se vydrželo tak týden a pak už jsem na to prděla. Když bylo nejhůř tak jsem si na rychlovku přetřela pusu leskem nebo rtěnku, když jsem věděla že zrovna se tam bude vyskytovat vedení které mě nesnášelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
12.7.22 07:46
@Tamtama píše:
Já mám zase nos jako Snape, syslí a ještě k tomu povisle tváře, k tomu dvě brady. Oblékat se neumím, líčit taky ne a vlastně ani s vlasy si nevím rady. Neřeším (dobře, ty brady mě trochu štvou). Ale zase je se mnou sranda. Doufám. :lol:
:hug: líčit se neumím a nikdy mě to ani nebralo a pokud jde o ty vlasy tak u mě vede cop, culík nebo drdol. Rozpuštěné to nosit nemůžu protože syn mě za to furt tahá a mně se vůbec nedaří ho to odnaučit :zed: :roll: Jednou jsem šla na návštěvu k mojí babičce a měla jsem na hlavě takový ten rychlý bobík udělaný, no však to určitě všechny znáte. Takový ten účes typu zamotat a jít. Nosí ho v létě skoro všechny akorát že ne každé sluší. A babička se ptá: To sis nemohla aspoň pořádně udělat ty vlasy? Já v ten den byla nějaká unavená což jsem ale skoro vždy poslední dobou a tak odpovím tedy spíš jen tak povzdechnu: ne nemohla :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 07:46

Nechtěla jsem sem házet fotku, tak aspoň takhle. Z celniho pohledu ten nos prostě vyniká víc, vzhledem k tomu že mám malé oči.

• Citovat
  • Upravit
2103
12.7.22 07:54
@Anonymní píše:
Nechtěla jsem sem házet fotku, tak aspoň takhle. Z celniho pohledu ten nos prostě vyniká víc, vzhledem k tomu že mám malé oči.

Tedy zakladatelko ale mně přijde že ten nosík opravdu není nic hrozného. :hug: Jako vždyť takovýhle nos má každá druhá mi přijde. A mimochodem mně to přijde furt hezčí než takový ty pršáky protože se říká že kdo má nosík nahoru tak je namyšlený :lol: máš úplně normální nos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 07:57
@kulíšek_s_bambulí píše:
Tedy zakladatelko ale mně přijde že ten nosík opravdu není nic hrozného. :hug: Jako vždyť takovýhle nos má každá druhá mi přijde. A mimochodem mně to přijde furt hezčí než takový ty pršáky protože se říká že kdo má nosík nahoru tak je namyšlený :lol: máš úplně normální nos ;)

Asi bych se měla přestěhovat :lol: mě přijde že všichni v okolí mají malé nosanky, jen já mám dominantu celýho obličeje :?

• Citovat
  • Upravit
2103
12.7.22 08:02
@Anonymní píše:
Asi bych se měla přestěhovat :lol: mě přijde že všichni v okolí mají malé nosanky, jen já mám dominantu celýho obličeje :?

Teď jsem se zasmála. Já mám zase ten samý pocit s prsama :mrgreen: fakt Všichni okolo mě měli malý a já obrovský. A nejvíc mě vždycky štvalo že mi ještě záviděli No s radostí bych jim je půjčila nebo spíš dala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová