Ničí psací potřeby. Jaké pero?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.23 14:24

@Anais Brno Tornádo beru jako pero.
On, když se mu píše dobře, netlačí vůbec. Naopak jsme loni řešili, že by měl trochu přitlačit.

Dneska jsem koupila náplně do Schneidera a dobrý. Syn spokojený, že píše hezky. Sice se nelíbí učitelce, že má moc silnou stopu. Ale ma smůlu.
Lépe vychází právě ty náplně.
Teď má v penále Schneider, Pilot, Tornádo a jednorázový Pilot. Vysvětlila jsem mu, že když se mu bude špatně psát, má si vzít jiné a doma tatínek zkontroluje, proč píše špatně.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
17.1.23 15:44
@Anonymní píše:
@Anais Brno Tornádo beru jako pero.
On, když se mu píše dobře, netlačí vůbec. Naopak jsme loni řešili, že by měl trochu přitlačit.Dneska jsem koupila náplně do Schneidera a dobrý. Syn spokojený, že píše hezky. Sice se nelíbí učitelce, že má moc silnou stopu. Ale ma smůlu.
Lépe vychází právě ty náplně.
Teď má v penále Schneider, Pilot, Tornádo a jednorázový Pilot. Vysvětlila jsem mu, že když se mu bude špatně psát, má si vzít jiné a doma tatínek zkontroluje, proč píše špatně.

Ale musím uznat, že jsi díky synovi udělala slušný průzkum trhu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 16:05
@Anais Brno píše:
Ale musím uznat, že jsi díky synovi udělala slušný průzkum trhu :palec:

Nejen díky němu. Já jsem na psací potřeby ujeta. Taky na pastelky. Máme vyzkoušené hodně druhů. Částečně to bude i moje chyba, protože jsme řešili, co jak píše.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 19:24

Jinak samozřejmě všem děkuji za postřehy. Pro mě to je jen jedno z období. Doufám, že nebude mít dlouhého trvání.

K poznámce, že doma je v pohodě. Doma nad ním sedím a nestačí zjistit, že to divně škrabka.

• Citovat
  • Upravit
3236
17.1.23 23:13
@Anonymní píše:
Nejen díky němu. Já jsem na psací potřeby ujeta. Taky na pastelky. Máme vyzkoušené hodně druhů. Částečně to bude i moje chyba, protože jsme řešili, co jak píše.

Jestli na začátku dne pero píše OK a později má pocit, že píše už špatně, tak mne ještě napadá, zda tu ruku potom už nemá unavenou a nezačne pero hůř držet. Pak by to střídání per mohlo pomoci už jen z toho důvodu, že se mu trochu uleví, pokud vymění jedno pero za druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 07:06

@Hlaholice dřív to nedělal. Loni za půl roku zničil tři pera. Od září do prosince šest per a od začátku ledna doteď 3 pera. Takže situace se zhoršuje.

• Citovat
  • Upravit
3236
18.1.23 08:05
@Anonymní píše:
@Hlaholice dřív to nedělal. Loni za půl roku zničil tři pera. Od září do prosince šest per a od začátku ledna doteď 3 pera. Takže situace se zhoršuje.

Však taky vloni určitě psali méně než letos. A pomaleji.
Nepsali teď víc věcí na známky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 09:38
@Hlaholice píše:
Však taky vloni určitě psali méně než letos. A pomaleji.
Nepsali teď víc věcí na známky?

Nepsali. Loni denně stránku v pisance. Letos jen vyplňují pracovní sešity.

• Citovat
  • Upravit
1266
18.1.23 09:58

To bude malý kutil. :mrgreen: Za chvilku ti doma začne rozebírat kliky a nábytek.😁 Švagr byl prý to samé, rozebral na co přišel, aby zjistil, jak to funguje. Blbé bylo, že to neuměl dát dohromady. Je z něho automechanik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 13:11
@Myšák24 píše:
To bude malý kutil. :mrgreen: Za chvilku ti doma začne rozebírat kliky a nábytek.😁 Švagr byl prý to samé, rozebral na co přišel, aby zjistil, jak to funguje. Blbé bylo, že to neuměl dát dohromady. Je z něho automechanik. :mrgreen:

Ale on nerozebírá, on je ničí „neúmyslně“, protože podle něj špatně píšou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová