Night club - práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.13 14:57
@Kleris123 píše:
Nesouhlasím s tím, co tady píšete. Barmanka v night clubu je něco špatného a nemravného? Vůbec ne, já to dělám a není to nic jiného od jiné práce. Dělám denní a je to v klidu. Zaplacené to dostanu a nepředřu se tady. Mám dítě a živit ho musím. Jste hrozní puritáni a jak slyšíte bordel, hned máte zvrácené představy. Ach joo lidi, neodsuzujte nic, pokud jste to nezkusili na vlastní kůži!

Ono záleží jak v kterém. Třeba v jistých klubech (nebudu jmenovat) dělají barmanky nahoře bez a s motýlkem a není vůbec vyjímkou, že některé chodí i na pokoje. Ale jinak jak píšeš ve většině podniků nebo aspoň ve kterých jsem např. byla já, měla obsluha na starost vždy jen bar nebo další platby, ale dělala to samé, co by dělala kdekoliv v běžném baru :)

• Citovat
  • Upravit
Kleris123
21.3.13 15:00

Já tu chodím v roláku a kalhotech, nic víc :-) a ty barmanky, co dělají i to ostatní, ať se nenazývají barmankou :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.13 15:02
@Kleris123 píše:
Já tu chodím v roláku a kalhotech, nic víc :-) a ty barmanky, co dělají i to ostatní, ať se nenazývají barmankou :-)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
pajinaaaa
24.3.13 12:13
@Anonymní píše:
Ono záleží jak v kterém. Třeba v jistých klubech (nebudu jmenovat) dělají barmanky nahoře bez a s motýlkem a není vůbec vyjímkou, že některé chodí i na pokoje. Ale jinak jak píšeš ve většině podniků nebo aspoň ve kterých jsem např. byla já, měla obsluha na starost vždy jen bar nebo další platby, ale dělala to samé, co by dělala kdekoliv v běžném baru :)

Přesně, je to o každým klubu, jak to tam vedou. Často uvádějí, že přijmou barmanky a pak holka zjistí, že bude dělat všechno nebo je nakonec stejně společnice. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pajinaaaa
24.3.13 12:20
@Kleris123 píše:
Nesouhlasím s tím, co tady píšete. Barmanka v night clubu je něco špatného a nemravného? Vůbec ne, já to dělám a není to nic jiného od jiné práce. Dělám denní a je to v klidu. Zaplacené to dostanu a nepředřu se tady. Mám dítě a živit ho musím. Jste hrozní puritáni a jak slyšíte bordel, hned máte zvrácené představy. Ach joo lidi, neodsuzujte nic, pokud jste to nezkusili na vlastní kůži!

S tím nic neuděláš, některý lidi to tak mají v hlavě už,,zakotveno", že je to něco nepřijatelného ve společnosti. Ale mě fascinují hlavně lidi, např. ženský, které tuto odsuzují a přitom samy hledají chlapa, který jim pokryje veškeré jejich dluhy a ještě mu zanášejí a hledají to jinde. :lol: nebo chlap, který si najde milenku či dvě. Stejně ji uplně zadarmo nemá, ale to lidem přijde naprosto v pořádku. No a jiní, kteří to tak odsuzují možná závidí společnicím, že si dokáží tímhle vydělat, třeba nejsou tak atraktivní a tímhle pohoršováním společnic jim závidí 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 17:16

Pokud opravdu neni jiná moznost, tak jdi do nejakeho klubu, co opravdu neni nejaka spinava bouda… a pokud je moznost jit za bar, tak toho vyuzij, je to bezpecny, ve vetsine pripadu tam maji kamery…

• Citovat
  • Upravit
Lau Sik.
14.9.13 18:32

hahaha

Opravdu přestřelený příspěvek..tohle mohla napsat jen dívka, po které nikdy neštěkl ani pes, tudíž by nikdy tuhle práci nemohla dělat. a je beztak sympatizantka KCČM, protože takhle uvažovat snad ani normálně nejde…
Já sama jsem „z branže“, znám své kolegyně a můžu říct, že tyhle holky mají daleko větší úroveň než ty, které potkávám na diskotékách, s každým se tam líbají a pomalu si to rozdají na záchodě. My za to máme aspoň peníze, když už ty nohy roztahujeme…A ženy, které mají děti a dělají tuhle práci obdivuji a jejich děti se mají daleko lépe, mají první poslední, což by si při práci za pokladnou v Kauflandu dovolit nemohly…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.9.13 19:15
@Muna píše:
@kattkka dite nema jen matku, ma i ostatni pribuzne, v nasi zemi funguje socialni system, neni treba prodavat telo jako v indii aby dite mohlo jist jednou denne suchy chleba. To dotycna nestihla ani ucnak dodelat? Mozna by pomohlo odebrat deti, v ustavu by hlady nechciply kdyz je matka neuzivi, leda za cenu prodavani vlastni dustojnosti.

Ty voe 8o Ty jsi nána pitomá.. :cert: Sama sis upichla děcko a budeš tady psát takové hnusoty.. :pocitac: A s tím gymplem-to je opravdu extra vzdělání-ředitelko zeměkoule :lol:
Kdyby jsi neměla chlapa co vydělá, tak bys mluvila jinak..Sama ses o nic nepřičinila, až tě ten tvůj pan úžasný kopne do pr, tak se budeš divit.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.9.13 19:16
@AngelLilly píše:
Njn takže tě živí chlap a ty se tady chvástáš jakoby jsi měla zaměstnání za statisíce. Takže radši mlč a šoupej nohama. Protože ty kdyby si tomu svýmu doma neroztáhla nožky tak máš taky holou zadnici. :pankac:

:potlesk: :potlesk: přesně.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
283
1.12.13 16:01

Ja si myslim ze jako pro samozivitelku ktera chce aby se deti meli dobre je to vyborna moznost. Je rozdil brat 10 tis v Tescu a nebo 40 tis a vic za kratsi pracovni dobu. Ja mela rodini a ne chudou kdyz sem se rozesla s byvalym takze ok. Jinak doporucuji spise privat(muzete si vybirat dobu pracovni dobu a v noci muzete byt s malou). Drzim palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
1.12.13 19:37
@Aneta361 píše:
Ja si myslim ze jako pro samozivitelku ktera chce aby se deti meli dobre je to vyborna moznost. Je rozdil brat 10 tis v Tescu a nebo 40 tis a vic za kratsi pracovni dobu.

moje řeč…taky doporučuju privat, ale s tím časem, myslím, že to zabere hodně času, olikrát tam holky sedí od rána a za den mají třeba 1 klienta, když je na privátě 4-5 holek a chlapi si vyberou jinou než zrovna ji. Stane se, že za den nevydělá nic. To už je potom asi nejlepší mít pronajatý malý byt někde, kde toho není ještě tolik (ne Praha, Brno apod) proste menší města. Pokud možnost se tam odstěhovat nebo je to kousek na dojízdění. Tak má větší jistotu, že když někdo zavolá a objedná se, tak že má peníze jistější než když čeká z výběru. Podle zkušeností…

• Citovat
  • Upravit
1103
1.12.13 20:49
@Anonymní píše:
Pokud opravdu neni jiná moznost, tak jdi do nejakeho klubu, co opravdu neni nejaka spinava bouda… a pokud je moznost jit za bar, tak toho vyuzij, je to bezpecny, ve vetsine pripadu tam maji kamery…

Mají tam vždy kamery, do relaxačních salónů se davají dva druhy kamer ty co jsou dobře vidět většinou zabírají kasu a bar a ty co zabírají zbytek jsou nainstalovaný tak aby nebyly moc vidět, u stropu ve tmě a tak, kamery nejsou jen na pokojích jinak jsou všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.13 13:44

A nepřemýšlela jsi i například o webce? Můžeš dělat i z domu nebo jezdit a dělat ve firmě. Ve firmě si vyděláš víc. Pokud třeba z domu tak vím např. o showlive.cz

• Citovat
  • Upravit
17.5.15 21:49

Ak mate niekto zaujem kludne sa mi ozvitwe na pokeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.15 05:48

webka, live chat ....blbost!

Ženy žijeme v moderní době komunikací…
Internetem a životy druhých dnes žije snad většina populace…pomoc neumí, nenabídne téměř nikdo ale skoro každý soudí a přesně ví jak by ten druhý měl jednat a žít. Spousta z nich jen kecáním deptá ale mnozí znuděnci i jednají a videa z webky a chatů jsou luxusní materiál k vytvoření problémů s odborem péče o dítě, eso pro toho top bývalého jenž svou nefunkčností matku k tomuto dohnal či pro ocejchování opravdové matky titulem kur. a v jejím bydlišti. Video je v internetovém světě nesmrtelná věc na rozdíl od od pouhých fotek s rozmazaným obličejem jenž jsou na webech dohledatelné a viditelné jenom a pouze v okamžiku a po dobu, kdy je zaplacená reklama daným privátem, na kterém slečna působí či jí samotnou a po jejím vypršení adimem vše smazáno…video ne páč to nese prachy fuuurt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat