Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no vyndala jsem si maso na řízky a k tomu udělám bramborovou kaši a ty?
Po víkend bude vařit mamka, takže nevím.
Dnes jsme měli přírodní řízky se zeleninou, brambory ne.
aha,tak to máš dobrý,mě se zejtra nechce vařit ale bohužel musím,my jsme dneska měli bram kned,špenát a uzený,tak jsem to měla prakticky bez práce
Ahojky, mohu vám sem skočit? Seduju tuhle diskusi už odpoledne, myslím, že Jitka myslela tím papouškováním aby ho to spíš jako otrávilo, a dal s tím žárlením pokoj. Myslím přítel Kacerval. A s vařením už mi dochází fantazie, dík za inspiraci, udělám kuřecí řízky s kaší.
delice píše:
Ahojky, mohu vám sem skočit? Seduju tuhle diskusi už odpoledne, myslím, že Jitka myslela tím papouškováním aby ho to spíš jako otrávilo, a dal s tím žárlením pokoj. Myslím přítel Kacerval. A s vařením už mi dochází fantazie, dík za inspiraci, udělám kuřecí řízky s kaší.
Ano, Delice, můžeš,
přesně takhle jsem to myslela.
Taky je dobrej grenadýrský pochod.
Příspěvek upraven 22.10.10 v 23:09
Jinsk,dneska už se na můj vtah vykašlem a budem probírat radči ty naše robátka ne?
Co Ondrášek?Co už umí říct?Anička zatím umí jen bába.A co Zuzka mlátí s ní puberta?
Puberte, to je moje oslovení pro ní.
Ondrášek říká bába, máma a ostatní věci si vymýšlí.
Chodí okolo nábytku, pár krůčků udělal, ale 4 jsou jistější.
Já mám děti dvě a zrovna jsem před chvílí o nich diskutovala jak nespí a myslím, žes tam kacerval taky nakoukla. Je jim 5 a 2, jsou to kluci a hrozní raubíři
Dávají mi co proto, ale jak spí, tak jsou sladcí ![]()
ahojky,jestli se někdo nudí,tak přijde sem,ráda si pokecám… ![]()