Nikoho tu nemám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
20.12.13 11:10
@lokynka píše:
jj, je Kokrhounové chodím, ale teda tu poradnu v nemocnici si vůbec nemůžu vybavit

tak že bych se sekla? :oops: Ne určitě ne… Chodila jste k doktorce i s dcerkama ne? Nebo jsem Vás s nima aspoň jednou v čekárně viděla :think: Máte takový kouzelný andílky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
20.12.13 12:47
@kocunka píše:
tak že bych se sekla? :oops: Ne určitě ne… Chodila jste k doktorce i s dcerkama ne? Nebo jsem Vás s nima aspoň jednou v čekárně viděla :think: Máte takový kouzelný andílky :hug:

s holčičkami jsem chodila, to jo :-) já to myslela tak, že si nevzpomínám na nikoho z poradny (byla jsem tam 2× a stačilo, zlatá dr. Kokrhounová)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.12.13 13:19
@Tučňáčci píše:
Bydlim ve Zloncicich u Kralup nad Vltavou. Treba Letnany mam 10minut cesty autem..:)

Tak to máš blíž než já :D Tady v Radonicích sice nějaké maminky potkávám, ale většinou jsou o 10 a víc let starší a já sama jsem pro ně spíš dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.1.14 22:00
@LenaNell píše:
Ahoj, prosím o radu nebo o nakopnutí. Přistěhovala jsem se za manželem před 5 léty. Dřív mi vůbec nevadilo, že tu nikoho neznám, chodila jsem do práce a místo, kde žiji jsem nevnímala. Teď když jsem už 20m na mateřské je to docela těžky. Malou miluji a jsem s ní moc ráda, ale občas potřebuji kamarádku na pokec a ta tu není. Chci říct, že žiji ve vesnici, kde nejsou mladé maminky s dětmi a ani tu nejsou místa kam zajít. Do trochu většího města je špatné spojení, když jedou autobusy 2 krát denně, je to moc a nejsou tam ani dětské koutky :( Chci, aby taky malá měla nějaké děti kolem sebe a né pořád tak izolovaná jen se mnou. Ani pro jednu z nás to není dobré. Zasekly jsme se tu a nevím jak se dostat zpátky mezi lidi. Dřív jsem měla moc kamarádek, ale ty zůstaly v mém bývalém bydlišti a naše cesty se rozešly. Co by jste mi poradily? Děkuji za názory

Ahoj, já také zatím stále tak, s tím cestováním.. snad až bude zase teploučko a děti déle vydrží, bude líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verca B
8.1.14 22:51

@Nina Filipi

Ahoj, kousek od Olomouce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6
3.4.14 11:07

Ahoj. ja jsem na tom podobne. za manzelem jsem se odstehovalaz KOlína do Kromerize pred cca peti lety. to jsem byla tehu. Mala uz bude mit ctyri roky a ja se porad casto citim sama. tam mam spoustu znamych i kamaradek ale cas udela sve. Kdyz jsem chodila do prace bylo to super ale jsem zase tehu takze opet zavrena vecne doma nebo chodim na prochajdu s Nellynkou. Manzel od rana do vecera v praci. Monika KM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová