Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se přidávám. Bydlím na pidi vesnici. Sice jsem se stěhovala jen do jiného okresu, ale nikomu se za mnou jezdit nechce, a když bych jela já, tak dotyčná nemá čas. Holt jiné zájmy nebo hrozně moc práce. často se tu radí, že až bude člověk jezdit s kočárkem tak někoho potká, nebo zajít do MC. Ale co do té doby?
@Ticha.Anah S kočárem jsem nikoho nepotkala, kromě důchodců, co mi do něj čůměli a v MC se mi zdá, že ty maminy tam mají svoje komunity a na tabe se tváří jak na zvěř co jem narušila teritorium. Né všude, ale tady ano.
Jo a zapomela jsme dodat, ze neni koho zapojit, manzel pracuje mimo, dojizdi jen na vikend, aby toho bylo jeste vic tedy
@LenaNell Tak to je teda fajne. Jsem doufala, že tohleto dřepění sama doma bude mít někdy konec. A ono nic.
Holky nejste některá z Královéhradecka? Kdyžtak se nabízím jako kamarádka ![]()
@LenaNell píše:
Ahoj, prosím o radu nebo o nakopnutí. Přistěhovala jsem se za manželem před 5 léty. Dřív mi vůbec nevadilo, že tu nikoho neznám, chodila jsem do práce a místo, kde žiji jsem nevnímala. Teď když jsem už 20m na mateřské je to docela těžky. Malou miluji a jsem s ní moc ráda, ale občas potřebuji kamarádku na pokec a ta tu není. Chci říct, že žiji ve vesnici, kde nejsou mladé maminky s dětmi a ani tu nejsou místa kam zajít. Do trochu většího města je špatné spojení, když jedou autobusy 2 krát denně, je to moc a nejsou tam ani dětské koutkyChci, aby taky malá měla nějaké děti kolem sebe a né pořád tak izolovaná jen se mnou. Ani pro jednu z nás to není dobré. Zasekly jsme se tu a nevím jak se dostat zpátky mezi lidi. Dřív jsem měla moc kamarádek, ale ty zůstaly v mém bývalém bydlišti a naše cesty se rozešly. Co by jste mi poradily? Děkuji za názory
zkus založit diskuzi, že hledáš kamarádky z…,já jsme takhle našla prima baby:) a scházíme se:-)
@LenaNell píše:
@Ticha.Anah S kočárem jsem nikoho nepotkala, kromě důchodců, co mi do něj čůměli a v MC se mi zdá, že ty maminy tam mají svoje komunity a na tabe se tváří jak na zvěř co jem narušila teritorium. Né všude, ale tady ano.
souhlas, nejsou nepříjemnější ženský, než některý prodavačky a maminy:-))
@petulagabi píše:
zkus založit diskuzi, že hledáš kamarádky z…,já jsme takhle našla prima baby:) a scházíme se:-)
Jo tak nad tím už chvíli taky přemýšlím, ale zatím to zkouším „přirozenou cestou“ viz tato diskuze.
@LenaNell píše:
@petulagabi Já jsem prodavačka
Tak už víš, proč se s tebou nikdo nekamarádí? maminka prodavačka
![]()
@LenaNell píše:
@Elke jo tak to už jsem zkoušela. Akorát mi řek, že za to nemůže, že tu nikdo není a neví jak by mi pomohl a pak se naštve, že on prý nic udělat nemůže![]()
může za to, nemá bydlet v takové drdeli ![]()
Hele našla bych si nějaký kroužek pro batolata, abyste aspoň jednou týdně někam vypadly. S tím, že ten jeden den musí manžel použít hromadnou dopravu a nějak si to zařídit, aby tys mohla mít auto.
Já když šla poprvé na místní pískoviště, taky na mě všichni čuměli, co jsem zač (aspoň mi to tak připadalo), ale postupně jsme se včlenili ![]()
Popravdě, už mi to leze taky na mozek, ta samota, bez kamarádek, rodiny…:( Každý den odpočítávám minuty, než příjde manžel domů..
![]()
@Ticha.Anah píše:
Jo tak nad tím už chvíli taky přemýšlím, ale zatím to zkouším „přirozenou cestou“ viz tato diskuze.
Já si taky řikala, že nějaký potkám až půjdu s kočárkem, když oni se fakt tvářej nebezpečně:-)že nemám odvahu oslovit, moje kámošky plánujou mimča až po 30tce, tak jsem v tom sama, ale sehnala jsem a fakt si rozumíme:-)
@Ticha.Anah píše:
Tak už víš, proč se s tebou nikdo nekamarádí? maminka prodavačka![]()
![]()
vražedná kombinace:-))