Nikoho tu nemám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
19.12.13 16:18

@Heřmanka88 jéé nás teda je. Já chci po novém roku opravdu začít na novo. prostě žít a né přežívat. Už se to musí někam posunout a být líp. A ty bydlíš asi taky daleko co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.12.13 16:21

@Tučňáčci Holčičku (snad) :D bylo to vidět jen 2× :D ale kluk by mě vůbec neva :D Letí to šíleně:) ale tak to už si víc užiješ s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.12.13 16:21

@LenaNell No je nás dost, bohužel..NO asi bydlím, nepostřehla jsem odkud jsi, ale já od Opavy, takže počítám s tím, že jsi beztak z druhého konce při mém štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 16:27

@Elnik21
Tak u nás to šlo od počátku poznat, že to bude kluk.Byl to takový malý exhibicionista v bříšku :) JJ, je to ted veselejší, sedí, stoupá si, pouští se už, sem tam si dokáže chvíli vyhrát sám, ale umí se taky pěkně nervnout:) A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 16:28
:zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 16:31

@Shenna
Je mi líto, že se stále nedaří. Vím, že je to citlivé téma, jen nevím, co na toto říct. Nezažila jsem to a ani snad ve svém okolí nikoho takového neznám.:( Ale je potřeba věřit, že se to prostě povede.Ono odpověd, kterou nechceš slyšet „Nemysli na to“ je asi jediná taková utěšující. Sama nevím, jak bych se zachovala, co bych řekla někomu ve svém okolí, kdyby toto prožíval… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 16:32

@Nina Filipi
Taky nemám zase k tomu daleko, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 16:32

@Shenna já mám cácorku po 9 letech snažení ;-) přirozenou cestou
P. S. stačilo vyměnit chlapa (ikdyž tomu původnímu po zdr. stránce nic nebylo) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.12.13 16:34

@Tučňáčci Je mi 20 :) no jak to pozoruju dítka se umí dost pěkně vztekat:D ségra má holčičku teď v lednu jí bude rok, ale takovej nervák není snad nikdo :D A myslíš že to poznávání podle tvaru, velikosti atd. bříška funguje? Já mam totiž fakt malé a každej se ptá jestli se narodí v létě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 16:36

@aknah31 Tak jsem tam napsala, kromě toho posledního, se mi zdá, že už je to tam taky docela ve skupině. Co je SZ? Moc to tu ještě neznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 16:41

@Elnik21
Poslala jsem ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 16:49

Tak už musím jít, děkuji za rady a když sem ještě napíšete budu jen ráda. A jak vidím, tak se tu seznámily a poradily i jiné ženy. A to když jsem psala do jiných diskusí a jen trochu odbočila od tématu, tak mě div neukamenovaly, že to kazím :think: Mně osobně to nevadí, jen když to maminám pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.12.13 16:59

@LenaNell musis to brat tak ze jsi tou diskusi pomohla jinym ;) a to se ceni :hug:

• Citovat
  • Upravit
25
19.12.13 17:01

@Tučňáčci Ono právě stačí jen vyslechnout, trpělivě a pořád dokola. Na to má ale málokdo nervy. Rada na tohle není, to si prostě každá musíme prožít se vším všudy. Stačí prostě vyslechnout.

@Nina Filipi To gratuluji že se povedlo :). Výměna chlapa říkáš jo? No to já právě nechci. Ten co mám teď je skvělý, má své mouchy, ale kdo je nemá že. Těch pozitivních vlastnostní má ale víc než špatných, takže měnit nechci :? Už mi i v legraci navrhl, ať si zajdu za kamarádem co už děti má, že prý bude dělat že o tom neví :mrgreen: Tomu jsme se společně zasmáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
19.12.13 17:49

A někdo ze západu Čech by tu nebyl? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie