Nikoho tu nemám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
19.12.13 14:57

@Ticha.Anah Aháá a je to vyřešeny. Takže po novém roce bude vše při starém. :lol: Kdyby, alespoň ta malá někoho měla, když projdem kolem nějakého dítěte, tak se ho bojí. S žádným ještě nepřišla do styku. Jako asociálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 14:59

@petulagabi
Tak s tím naprosto souhlasím, když jdu s malým obejít kolečko tak mi maminky, které potkám přijdou dost odměřené, tváří se jakože, co to jsem za vetřelce atd…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.12.13 14:59

Ale taky jsem si holky všimla, že často se stává, že se nám do diskuze někdo přidá s tim, že je sama nikoho nemá, nudí se, je jí smutno, a jooo jasně půjdu s Váma a těšim se a bla bla a pak už se neozvou, nebo se jim to nehodí 10krát za sebou apod, ale to je pak taky těžký:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.12.13 15:01

@petulagabi kdybyste některá byla blíž, jedu okamžitě. Klidně na kole… na kole ne, to už by bylo moc… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 15:01

Já bych šla hned. Člověk je tvor společenský a když kolem sebe nemá lidi, tak se ze samoty zblázní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 15:03

Vítej v klubu, jsem přestěhová do jiného města a solidně mi z toho šibe. Město krásný, lidi potkávám a maminek s kočárem spoustu, ale asi těžko k nějaké přistoupím a řeknu ji, jestli nehledá kámošku, že? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.12.13 15:03
@Tučňáčci píše:
@petulagabi
Tak s tím naprosto souhlasím, když jdu s malým obejít kolečko tak mi maminky, které potkám přijdou dost odměřené, tváří se jakože, co to jsem za vetřelce atd…:)

Ale proč, třeba kolegyně z práce čekala mimčo stejně jako já, čekalo by se, že budeme kamarádit, ale vůbec, když mě potká, podívá se do kočáru, řekne jen-my máme teplotu a jde, nebo když malá měla naušničky, tak my dem taky v pondělí na naušničky, no prostě nezájem, vůbec jak se má malá nebo něco..prostě úplněj suchar, takže se jí vyhýbám:-))neřekne třeba jééé ty si vyrostla, nebo ty máš hezký naušničky, nebo celej tatínek, nevim prostě něco..vždycky se něco najde, i kdyby se jí malá vůbec nelíbila, já na tu její taky zašišlám a zeptám se, protože mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
19.12.13 15:04
@Nina Filipi píše:
Vítej v klubu, jsem přestěhová do jiného města a solidně mi z toho šibe. Město krásný, lidi potkávám a maminek s kočárem spoustu, ale asi těžko k nějaké přistoupím a řeknu ji, jestli nehledá kámošku, že? :nevim: :nevim: :nevim:

a Víš, že by to třeba fungovalo:-)třeba by se taky zeptala, ale je jí to trapný:-)je to skoro jako balení chlapa:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 15:06

@petulagabi Maminy si musí sednout, protože je jich tolik,,druhů". Taky takovou znám a než kamarádství, je to spíš zdvořilostní konverzace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 15:07

Bydlím tady už půl roku a do blázince mám našlápnuto solidně. Hledám někoho na procházku, na pokec, třeba s dětmi na prochajdu…prostě někoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464

@petulagabi
Asi některé maminky to těhotenství nebo ta mateřská změní v chování atd.,Prostě jim to vleze na mozek. I když to nechápu, ale asi je to tak. Já, kdybych se tehdy nestěhovala, tak nyní jezdím s kolegyní s kočárky a kecáme a kecáme a prožíváme to naše mateřství, co ti naši prcci už umí atd.Dala bych za to hodně, mít nějakou dobrou kámošku, se kterou se mohu vídat, navštěvovat, probrat starosti i radosti mateřství… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984

A zbalit chlapa je lehčí :mrgreen: Horší je ho udržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.12.13 15:08

@LenaNell a kam bys sla?