Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ticha.Anah Aháá a je to vyřešeny. Takže po novém roce bude vše při starém.
Kdyby, alespoň ta malá někoho měla, když projdem kolem nějakého dítěte, tak se ho bojí. S žádným ještě nepřišla do styku. Jako asociálka
@petulagabi
Tak s tím naprosto souhlasím, když jdu s malým obejít kolečko tak mi maminky, které potkám přijdou dost odměřené, tváří se jakože, co to jsem za vetřelce atd…:)
Ale taky jsem si holky všimla, že často se stává, že se nám do diskuze někdo přidá s tim, že je sama nikoho nemá, nudí se, je jí smutno, a jooo jasně půjdu s Váma a těšim se a bla bla a pak už se neozvou, nebo se jim to nehodí 10krát za sebou apod, ale to je pak taky těžký:-/
@petulagabi kdybyste některá byla blíž, jedu okamžitě. Klidně na kole… na kole ne, to už by bylo moc…
![]()
Já bych šla hned. Člověk je tvor společenský a když kolem sebe nemá lidi, tak se ze samoty zblázní
Vítej v klubu, jsem přestěhová do jiného města a solidně mi z toho šibe. Město krásný, lidi potkávám a maminek s kočárem spoustu, ale asi těžko k nějaké přistoupím a řeknu ji, jestli nehledá kámošku, že?
![]()
@Tučňáčci píše:
@petulagabi
Tak s tím naprosto souhlasím, když jdu s malým obejít kolečko tak mi maminky, které potkám přijdou dost odměřené, tváří se jakože, co to jsem za vetřelce atd…:)
Ale proč, třeba kolegyně z práce čekala mimčo stejně jako já, čekalo by se, že budeme kamarádit, ale vůbec, když mě potká, podívá se do kočáru, řekne jen-my máme teplotu a jde, nebo když malá měla naušničky, tak my dem taky v pondělí na naušničky, no prostě nezájem, vůbec jak se má malá nebo něco..prostě úplněj suchar, takže se jí vyhýbám:-))neřekne třeba jééé ty si vyrostla, nebo ty máš hezký naušničky, nebo celej tatínek, nevim prostě něco..vždycky se něco najde, i kdyby se jí malá vůbec nelíbila, já na tu její taky zašišlám a zeptám se, protože mě to zajímá…
@Nina Filipi píše:
Vítej v klubu, jsem přestěhová do jiného města a solidně mi z toho šibe. Město krásný, lidi potkávám a maminek s kočárem spoustu, ale asi těžko k nějaké přistoupím a řeknu ji, jestli nehledá kámošku, že?![]()
![]()
a Víš, že by to třeba fungovalo:-)třeba by se taky zeptala, ale je jí to trapný:-)je to skoro jako balení chlapa:-))
@petulagabi Maminy si musí sednout, protože je jich tolik,,druhů". Taky takovou znám a než kamarádství, je to spíš zdvořilostní konverzace.
Bydlím tady už půl roku a do blázince mám našlápnuto solidně. Hledám někoho na procházku, na pokec, třeba s dětmi na prochajdu…prostě někoho..
@petulagabi
Asi některé maminky to těhotenství nebo ta mateřská změní v chování atd.,Prostě jim to vleze na mozek. I když to nechápu, ale asi je to tak. Já, kdybych se tehdy nestěhovala, tak nyní jezdím s kolegyní s kočárky a kecáme a kecáme a prožíváme to naše mateřství, co ti naši prcci už umí atd.Dala bych za to hodně, mít nějakou dobrou kámošku, se kterou se mohu vídat, navštěvovat, probrat starosti i radosti mateřství… ![]()