Nikoho tu nemám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
19.12.13 15:46

@LenaNell a na kolikatou jezdi manzel do prace? Ze bys rano vypadla s nim a pak jste se vratili domu nejakym spojem na spani? To by neslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.12.13 15:47

@Tučňáčci Asi :D kouknu na mapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.12.13 15:47
@BLAŇUL89 píše:
@kocunka jsem, odkud jsi přesněji?? :lol:

Trutnov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.12.13 15:48

@LenaNell aktuálně Mělník. Přestěhovali jsme se z domu na kraji vsi z jiné města do centra do bytu. Jako bydlení máme fakt krásný, všude blízko i pro děti do školky, do školy, nákupy taky. Ale jsem tady strašně sama :/ Navíc v tomhle počasí jsme pořád zavření doma, protože z toho smogu mi děti strašně kašlou (naposledy takhle zůstaly tři týdny doma, tak to nehodlám opakovat). Manžel se vykecá v práci, setkává se denně s hodně lidma, tak je vykecanej, když dorazí domů a nechápe, že já jsem tady pořád sama. A úklid bere tak, že když jsem zvládala barák a zahradu, tak tady to zvládnu levou zadní. Asi bych i zvládla, ale zahradu tady musíme dodělat, 12 let na to nikdo nesáhl. A byt je uklizený tak za 3 hodiny, ale kde vzít tu chuť se nakopnout a makat??? Dvě koupelny a 5+1 jsmě měli dům, ale to byla práce na celý den a s dětma můžeš začít znova hned jak skončíš :D ale tam jsem měla kamarádku, tak jsme vždycky daly pauzu, kafe, procházku nebo jely někam na nákupy a hned bylo líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
19.12.13 15:49

Holky, ono je hezké, že ve velkých městech jsou mc a takový různý posezení, ale už se vidím, jak tam vlezu, přifařím se k nějaký mamince a řeknu AHOJ, JSEM TU POPRVÉ, MŮŽU SI PŘISEDNOUT, JSTE TU SAMA ATD… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 15:49

@aknah31 Promiň nevšimla jsem si, malá kolem mě pořád lítá a chce pozornost. Hledala jsem na netu i nějaky ty MC, ale kromě PIDILIDI nebo co jsem nic nenašla a je pravdy, že Kroměříž ani moc neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 15:51

@AniNevim V šest ráno a malá spí do 8 a krom toho jede úplně na opačnou stranu než je město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 15:52

@Ivee
Jj, máš pravdu. Manžel se vykecá v práci, je v pohodě, vykecaný, sice někdy trochu napruzený, ale prostě kecá…Tady si maximálně můžu pokecat sama se sebou v zrcadle, nebo povídat něco malému, ale ten mi stejně neodpoví. A co se týče toho úklidu, tak tiše závidím ten byt.My bydlíme právě v 5+1 se dvěma koupelnama a je to někdy psycho to všechno uklidit. S malým si to musím rozložit tak do dvou dnů. Kolikrát si vzpomenu jak v bytě nebylo dobře, co se týče úklidu. A donutit se do toho úklidu ani nemluvím..Člověk je tak bez chuti, energie,..když prostě nemá kam a s kým vypadnout nebo prostě jen pokecat, třeba i o ptákovinách.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.12.13 15:52

@Ivee Mělník není daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 15:53
@BLAŇUL89 píše:
Holky, ono je hezké, že ve velkých městech jsou mc a takový různý posezení, ale už se vidím, jak tam vlezu, přifařím se k nějaký mamince a řeknu AHOJ, JSEM TU POPRVÉ, MŮŽU SI PŘISEDNOUT, JSTE TU SAMA ATD… :? :?

tak nějak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.12.13 15:54

@Tučňáčci to je to jediný, z čeho tady mám radost :lol: protože sice je to byt přes 100 m, nádherný s vysokými stropy, ale pořád jen byt :lol: Takže uklizeno fakt za chvilku. Navíc mám opravdu veliké úložné prostory, takže co nepotřebuji, tak v bytě mít nemusím. Kdybych tady měla nějakou kamarádku, se kterou bychom se viděly třeba tak obden, tak jsem fakt spokojená. Takhle jsem protivná i sama sobě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
19.12.13 15:55
@LenaNell píše:
@aknah31 Promiň nevšimla jsem si, malá kolem mě pořád lítá a chce pozornost. Hledala jsem na netu i nějaky ty MC, ale kromě PIDILIDI nebo co jsem nic nenašla a je pravdy, že Kroměříž ani moc neznám.

ja se poptam segry, ona stale žije v Chropyni tak to tam zná lepe nez ja. Vím ze ale chodila do různých center v KM. Nechodili jste plavat? Zkus bazén, tam je taky spousta maminek s detmi.
Pak na jaře května a podzamka jsou super. Kromeriz neni zas tak mala :hug:
Mají budovat na Hanáckém náměstí nejake kreativní centrum pro deti :lol: :mrgreen:

Jak po novém roce budu v Chropyni můžeme se domluvit a sejít se :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.12.13 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
19.12.13 15:55

@BLAŇUL89 Možná by to šlo, asi z toho občas děláme vědu, ale si představ, kdyby ti nic neřekli, třeba jen vítej a ani ti nenabídli, aby sis přisedla. Trapas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
19.12.13 15:57
@BLAŇUL89 píše:
Holky, ono je hezké, že ve velkých městech jsou mc a takový různý posezení, ale už se vidím, jak tam vlezu, přifařím se k nějaký mamince a řeknu AHOJ, JSEM TU POPRVÉ, MŮŽU SI PŘISEDNOUT, JSTE TU SAMA ATD… :? :?

me by to nevadilo :pankac: :pankac:
Ale je pravda ze v Brně jsem na to zvykla :mrgreen:ale sama bych tu odvahu nemela, nemám na to povahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 15:58

@Ivee
a jak se jinak bydlí v Mělníku? byla jsem tam asi 2× něco vyřizovat, vzhledem k tomu, že už patříme pod okr. Mělník a přišlo mi to tam i takové mrtvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová