Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup kamkoliv, kde by si malá mohla hrát a aby tam byli děti a přátelské maminky.
@Nina Filipi
No tak to mám trošku z ruky…Bydlela jsem v OV a to by ještě šlo, do Olmíku je to kousek, ale ted už to mám hodně daleko..:( ![]()
Třeba až bude léto, tak to půjde líp:-)joo já taky vždycky chtěla kámošku, který budu moct zavolat v noci a přiběhne a bude se mnou po večerech popíjet vínko apod. já takovou i měla, ale teď co mám mimino, tak je mi jasný, že jí to s náma tak nebaví, vídáme se, ale tak jednou za týden,14dní:-))
@Nina Filipi já mám kousek od Olomouce rodiče a alespoň jednou za měsíc tam jezdím
@Ademe píše:
@LenaNell Jablonec nad Nisou
vždyď jablonec je dost velké město, je tam bazén, myslím že dost MC do LBC jezdi tramvaj každých 20 minut a Liberec - tam je možností ![]()
@B.O.K. Team do Liberce nejezdím
bazén s půlročním atopikem nepřichází bohužel v úvahu
do MC plánujem chodit ale ža tak od roka ![]()
Jsem na tom dost podobně, mám děti trochu starší, přistěhovali jsme se do města a je to teda hrozný, jsem celý dny sama, max prohodím pár slov s učitelkou ve školce
a už mi z toho hrabe. Navíc manžel nechápe, jak moc psychicky náročný to všechno je ![]()
@Nina Filipi
tak to je dobré
No já zase z OV do Zlončic ( u Kralup nad Vltavou,10 minut od Prahy-Letňan)…Věděla jsem, že to bude těžké, ale už je to na mne asi trochu moc..
Každý den jak přes kopírák..
@Ivee můj muž se akorát tak naštve, že je to pořád dokola, že neposlouchá nic jiného, než, že se tu nudíme a co on by za to dál kdyby mohl sedět doma. Oni opravdu nechápou, že je to na palici, být pořád tak sama neznat nic než domácnost a děti
@Tučňáčci oo ano, každý den přesně vím co bude, v kolik hodin..
Nezavolá nikdo a neřekne, nešly byste odpoledna do parku, projít se do města na vánoční trhy..? atd.
Zpočátku měla tydle tendence teda tchýně, jo…ale na tu teda zvědavá fakt nejsem
![]()
Prostě nic, nikdo, nikde…
@LenaNell
Me se nezdá Kroměříž zase tak malá. Vyrůstala jsem v Chropyni a to je díra světa ![]()
V kromerizi je spousta DC, radi tam chodime do kavárny v ulici Ztracena vždy je tam spousta maminek s detmi. Ted tam pry otevřeli nejake nové centrum, říkala segra.
Neda se to teda srovnat s Brnem, kde žiji ted. Ale kazde tři týdny jsme u našich. Taky mám 20ti měsíční díte.
Můžeme se po novém roce domluvit ![]()
Příspěvek upraven 19.12.13 v 15:28
@LenaNell píše:
Olomouc je nádherny město a je tam i dost dětských koutků
to možná ano, ale v tomto počasí mi to nepříjde ideální
samý nachrchlaný děcka
no jo jsem matka citlivka