Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nina Filipi
JJ, přesně tak..:( Vím, co bych dělala v OV, furt bych někde lítala, přesně jak říkáš i na vánoční trhy atd…Tady se ani v Praze nevyznám, trefím na pár míst a tím to pro mne končí..S malým si taky zrovna moc nepokecám (10 měsíční),jen max.hh.ha,ho, mama, ale neporadí mi, nevyslechne mne.. ![]()
@Tučňáčci píše:
@Nina Filipi
JJ, přesně tak..:( Vím, co bych dělala v OV, furt bych někde lítala, přesně jak říkáš i na vánoční trhy atd…Tady se ani v Praze nevyznám, trefím na pár míst a tím to pro mne končí..S malým si taky zrovna moc nepokecám (10 měsíční),jen max.hh.ha,ho, mama, ale neporadí mi, nevyslechne mne..
V olomouci trefím akorát do centra a zpátky k nádraží
a to jenom proto, že je to rovně
a není kde zabloudit
![]()
@LenaNell to je přesný!!! A navíc nechápe, že bych tady občas ráda mluvila s někým, komu je víc jak dva roky a jako vrchol všeho odvazu si představuju někoho, kdo si smí dát skleničku vína
mě už nebaví ani uklízet a vymýšlet v domácnosti různé vychytávky, přitom jsem to vždy doma ráda zútulňovala. Teď je mi to jedno, že děti mají přehozené oblečení na doma přes postel místo uložené ve skříni v polici
koupelna by potřebovala umýt a mně TAK NECHCE!!! Ach jo ![]()
@Nina Filipi
Na mne je to tady moc složité, v OV mi přišlo, že jsem sedla do auta a byla jsem za chvíli všude a bez problémů. Tady ten provoz je šílený, nesnáším kolony a přes Prahu jet je na vraždu. Minulou cestu z OV jsem řídila i přes Prahu a zuřila jsem jak nevím co
Jo a na Václavák trefím taky, jen nevím kde se dá pak zaparkovat ![]()
Jinak jsem se těšila na Vánoce, že manžel bude mít 10 dní volno a bude s námi doma a co čert nechtěl, včera se dozvěděl, že musí do práce aspon 27.12. a to chtěli více dnů, tak jsme si to trochu obrečela.. ![]()
@Nina Filipi v centru je Prior, kde je ve 2 patře dětský koutek a většině je to plny maminek i dětí. Jednou jsem tam byla asi hodinu, kdybych to měla blíž tak jsem tam pořád. Už teď vím, že až zase budu v Olmiku, tak tam uřčitě zajdu
@Nina Filipi tak to jsi mě pobavila, napsala jsi to hezky, centrum a nádraží-rovinka
![]()
Já jsem z té samoty tak už zhnusená, že nemám ještě ani vánoční výzdobu. Jindy byla už od Mikuláše. Nemám na to náladu!!!
I Já jsem na tom stejně. Přestěhovala jsem se za přítelem kousek za Prahu, a nikoho tady neznám. V Praze trefím jen na pár míst ale jinak žiju v panelákovém městě. Tak snad v létě někoho na hřišti potkám ![]()
Kamarádky chodily do mateřského centra (v menším městě), mají tam hodně programů a tábory. Tam jely samy s dětma a našly tam partu maminek, se kterými se stýkají doteď. Takže i tohle je možná cesta…
@Ivee To je tak přesny. Já dřív žila ve 2 plus jedna, teď máme 5 plus kk a k tomu dvě koupelny. Chlap se diví proč mám pořád roupy, když mám tolik práce
Bože, taky se mi nic nechce dělat. A odkud jsi ty?
@LenaNell a zkoušela jsi tu dětskou kavárnu v ulici ztracena? Ta je věcně plna deti a maminek ![]()
@petulagabi
K nám se jede po dálnici, která vede na Ústí ![]()
@Elnik21
Neratovice jsou taky kousek od nás z dálnice je to odbočka na Zdiby/Neratovice, ne?
@aknah31 Tu jsem našla na netu před dvěma dny a hned po nevém roce se tam chystám. Ty jsi z Kroměřížska?
@LenaNell píše:
@aknah31 Tu jsem našla na netu před dvěma dny a hned po nevém roce se tam chystám. Ty jsi z Kroměřížska?
jsem ti psala bez o stránku zpet ![]()