Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem měla nehormonální tělísko cca 1500 kč a asi po půl roce jsem otěhotněla. Musela jsem jít na potrat a od té doby se bojím dát si ho znovu.
Ahoj ja si dala ted v lete telisko mela jsme kolik let prasky a ted jsem byla na operaci prsu protoze mam same cysty v prasech tahle 1 se zvetsila na micek 33mm a bolelo to tak mi ty vyoperovyla a dela se to z hormonu tak jsme si nechala zavest telisko nehormonalni za 800kc a jsem spokojena. nemusim myslet ze nesmim zapomenout prasky atd
Ahoj holky jdu si pro řadu asi před měsícem jsem si nechala zavést tělísko první týden jsem lehce spinila ale poslední týden to že mě teče jak z Vola
nevíte čím to může být? Měla nebo má to některá z vás? Nikdy jsem takovou menstruaci neměla to mi pan Doktor říkal že ms mít nebudu nevím si rady myslíte že radši vytáhnout?? Děkuji
Dobry den vsem dneska mi ma gynekolozka oznamila ze se mi dana posunula a 3cm a chce me ji nechat znova zaplatit podotykam ze ji mam pul roku a pres vsecno nez sem si na ni zvykla najednou tohle. Zitra se chystam volat pani doktorce ze za to nemuzu aby me ji dala znova ale zdarma pry by na to mela bit zaruka prosim poradte mi jestly to je pravda uz si nevim rady co ji mam zitra rict. Stalo se to prosim nekomu? dekuji za rady ![]()
@Mamina bublina To máš hormonální? U toho nevím jestli to jde, ale u obyčejného jde původní tělísko znovu umístit, ale dělá se to v narkóze. Jestli se něco hradí nevím zatím jsem tím neprošla.
@martinamikov píše:
Ahoj holky jdu si pro řadu asi před měsícem jsem si nechala zavést tělísko první týden jsem lehce spinila ale poslední týden to že mě teče jak z Volanevíte čím to může být? Měla nebo má to některá z vás? Nikdy jsem takovou menstruaci neměla to mi pan Doktor říkal že ms mít nebudu nevím si rady myslíte že radši vytáhnout?? Děkuji
@sedmikráska70 je to nehormonalni antikoncepce.Dana telistko stala 1000 doktorka mi tvrdi ze ji muaim uhradit znova protoze me slezla o 3cm ale znama me tvrdi ze by to mela udelat znova ale zdarma nevim si rady
![]()
@martinamikov menstruaci mam taky strasne silnou jako nikdy v zivote mam danu. ![]()
Já nemám Danu ani si nevzpomenu na název ale dávala jsem skoro 4000 Kč ale to krvácení je hrůza sem pořád unavená četla jsem na internetu že by bylo dobré před vytažením tělíska nasadit antikoncepci máte stim některá zkušenost?
@Mamina bublina Mě teda moje lékařka říkala že mi tělísko sjíždí a pokud chci že mi ho posune zpět, ale dělá se to v narkóze. Zatím to prý na funkčnost nemá vliv, tak jsem to víc neřešila.
@martinamikov Asi máš mirenu, z tou zkušenost opravdu nemám ale jestli se nepletu tak u hormonálního tělíska menzes nechodí. Zavolala bych lékaři a zeptala se co dělat, možná už ji tam ani nemáš třeba se odplavila s menzes. ![]()
Mirenu nemám určitě ta je dražší a kdyby mi vydla to bych poznala ne? No nic zavolám k doktorovi a uvidí se co mi na to řekne