Kolik stojí nitroděložní tělísko bez hormonů? Jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.14 21:43

@Olion, dekuji, doufám, že někdo poví. Zatím mrtvo a nevím nic. Sedím tu jak na trni a na netu nic k nalezení :-(

• Citovat
  • Upravit
1914
23.4.14 22:45

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Nejsem teda doktor, ale co vim, tak ti mudr nejspis co nerychleji vynda telisko, aby mel vetrlec delohu sam pro sebe. Rizika tam urcite jsou, ale nejsi prvni, komu se to takto prihodilo, takze bude dobre vedet, co a jak. A jake telisko jsi mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
23.4.14 22:59

Co jsem si zjiš%tovala, než jsem si nechala tělísko dát, tak je to prý tak, že /a ted přesně nevím ten týden/, tak do 10TT se tělísko vyjímá, poté už ne a nechává se v děloze až do porodu, protože vyjmutí je vzhledem k velikosti plodu už příliš nebezpečné.
Jinak se může stát, že po vyjmutí potratíš, to riziko bude o něco větší, než kdybys tělísko neměla - ale tak to je celkem logické, přecijen máš v děloze zavedené cizí těleso…
ale určitě urychleně na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.14 22:36

@hany18 Děkuji i Mar-tance, za info. Objednána jsem na pondělí, tak uvidíme. Trochu stresu na víkend…:-(Anonymní Kamila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.14 22:37
[cimám klasickou Danu s mědi. Zapomněla jsem napsat :-)e] @Anonymní píše:
@hany18 Děkuji i Mar-tance, za info. Objednána jsem na pondělí, tak uvidíme. Trochu stresu na víkend…:-(Anonymní Kamila

A mam

• Citovat
  • Upravit
1914
7.5.14 18:36
@Anonymní píše:
@hany18 Děkuji i Mar-tance, za info. Objednána jsem na pondělí, tak uvidíme. Trochu stresu na víkend…:-(Anonymní Kamila

tak co? A jak jsi poznala, ze jsi tehule? Ze te napadlo delat test? Ja si ho totiz delala dnes a mam uuuuplne slaboulinkou carku, ale rikam si, ze to u teliska muze byt…kdyz v podstate muzu mit oplodnene vajicko, ktere se prave kvuli telisku pak neusadi…kazdopadne jsem z toho pekne paf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 22:05

@hany18 tělísko vyndano a čekám, zda se mimi udrží. Jsme 6+3…interrupci nechci. Ted je ne mimu, zda bude chtít být na světe :-)

• Citovat
  • Upravit
1914
7.5.14 22:13
@Anonymní píše:
@hany18 tělísko vyndano a čekám, zda se mimi udrží. Jsme 6+3…interrupci nechci. Ted je ne mimu, zda bude chtít být na světe :-)

a jak jsi „poznala“,ze jsi v tom, mela jsi ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 22:50

@hany18 právě, že mrcha nedorazila, tak jsem zavetrila :-)

• Citovat
  • Upravit
1914
7.5.14 23:04
@Anonymní píše:
@hany18 právě, že mrcha nedorazila, tak jsem zavetrila :-)

aha, tak ja ji teda pred 14 dny normos mela, ale je mi proste nejak divne, unava, kdyz mam hlad, t ak hnedle uplne vlci a nevim, co bych snedla, divne pobolivani bricha, prsa teda zatim nic, tak snad je to jen plany poplach. Druhe mimi opravdu neplanujeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 14:16
[cice] @hany18 píše:
aha, tak ja ji teda pred 14 dny normos mela, ale je mi proste nejak divne, unava, kdyz mam hlad, t ak hnedle uplne vlci a nevim, co bych snedla, divne pobolivani bricha, prsa teda zatim nic, tak snad je to jen plany poplach. Druhe mimi opravdu neplanujeme :think:

A ja bez příznaků, pouze neprisla. Neboj, to může být jen stres, počasí nebo jakakoliv jiná změna, treba běžná hormonalni nerovnováha. Kdyby přeci, skoc si k dr. Tam to zjistí ;-)

• Citovat
  • Upravit
2154
14.6.14 17:32

:mavam: nevíte, jestli penicilin snižuje účinnost nitroděložního tělíska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.6.14 17:33

@krťousová myslim že ne..tělísko je mechanická překážka dle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
14.6.14 17:35

@Petra2829 děkuji :) škoda, chtěla jsem se vymluvit chlapovi :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.6.14 17:43

@krťousová :mrgreen: já si to teda myslím… třeba ti někdo napíše něco jného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí