Kolik stojí nitroděložní tělísko bez hormonů? Jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31287
23.1.17 20:41

Podle mě žádný problém. Dnes už se může dávat i holkám, co nerodily, pokud netrpíš na záněty a pod., pokud s tebou lékař probral pro a proti (což platí samozřejmě pro jakýkoliv druh antiko), tak proč ne?
Já po patnácti letech a různých typech AK jsem s nehormonálním tělískem nejspokojenější (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.17 20:59
@terezkakol píše:
Ahoj, co říkáte na tělísko v tak mladém věku?

Já ji měla na 5 let zhruba od 19-20. Nic lepšího nemůžu doporučit. Měloa jsem Mirenu a nebyl s ní jediný problém. Můžeš brát antibiotika, zvracet atd. nic ti nesnižuje účinnost. Před mirenou jsem vyzkoušela kde co, několikatery prášky, hormonální náplasti… Mirenu můžu jen doporučit, a na věk nekoukej. Mě ji tehdy zaváděli ambulantně v narkóze, protože jsem ještě nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
23.1.17 21:02

Já myslím, že je to jedno v kolika. Pořád lepší než být v 18-ti nechtěně a neplánovaně těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.17 13:20

Zdravim mam telisko od pondelka doktor mi rekl ze se mam tri tydny hlidat a nemuzu s pritelem nic jenze jsme zvykli trikrat tydne.. On ma i jine moznosti ale ja uz to nevydrzim.. Nespinim a nemam bolesti.. Muj doktor je dusledny i kdyz to nekdy prehani.. Uz jsem z toho na nervy opravdu to nezvladam.. Myslite ze bych mohla?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
201
11.2.17 20:27
@Anonymní píše:
Zdravim mam telisko od pondelka doktor mi rekl ze se mam tri tydny hlidat a nemuzu s pritelem nic jenze jsme zvykli trikrat tydne.. On ma i jine moznosti ale ja uz to nevydrzim.. Nespinim a nemam bolesti.. Muj doktor je dusledny i kdyz to nekdy prehani.. Uz jsem z toho na nervy opravdu to nezvladam.. Myslite ze bych mohla?? :oops:

Ja drzela pust asi 12h :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.2.17 20:36
@Anonymní píše:
Zdravim mam telisko od pondelka doktor mi rekl ze se mam tri tydny hlidat a nemuzu s pritelem nic jenze jsme zvykli trikrat tydne.. On ma i jine moznosti ale ja uz to nevydrzim.. Nespinim a nemam bolesti.. Muj doktor je dusledny i kdyz to nekdy prehani.. Uz jsem z toho na nervy opravdu to nezvladam.. Myslite ze bych mohla?? :oops:

Počkali jsme do konce MS. Dr. zavadela druhý den cyklu. O tak dlouhém půstu jsem ani nevěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
12.2.17 08:58

Ja teda zadny pust take nedrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.2.17 09:02
@terezkakol píše:
Ahoj, co říkáte na tělísko v tak mladém věku?
Že to samozřejmě jde. Moje dcera ho už bude mít rok,18 jí bude tento měsíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.2.17 12:41

Psala jsem ten anonym moc diky za odpovedi :-) Vcera jsem to prubla mela jsem ale strach jak doktor rikal ze tam jsou ty snurky od toho kontrolovala jsem to psali na netu ze se museji hlidat a kdyz se nenahmataji je problem a prisli mi hrozne tvrde a hrube.. Mela jsem strach ze to priteli nejak ublizi ale vse bylo ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.2.17 16:43

@Aneta1802 šńůrky si nech zastřihnout, hrozí, že když si dáš tampon, vymotáš si tělísko ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.2.17 21:31

Holky jaký šňurky, já nikdy nic nenahmatala, ani přítel si na nic nestěžoval… tělísko je dost hluboko… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.17 07:26

Jsem těhotná i s nitroděložním tělískem?

Ahoj, dostala jsem se do komplikované situace. Mám zavedené NT nehormonální (v červnu to bude už 5 let),je to nějaké obyčejné za 2000Kč. Když mi ho doktor dával, říkal že je na 4 roky, ale při poslední kontrole řekl, že ho můžu ještě mít a vymění se až letos. Teď mám ale už zpoždění MS 10.den,ráno jsem začala trošku špinit, ale jen takový narůžovělý výtok. Včera jsem si dělala dva těhu testy a oba byly okamžitě pozitivní, žádní duchové, ale krásná dálnice :) Jenže všude čtu jak je těhotenství s tělískem komplikované, že může dojít k samovolnému potratu, nebo že se tělísko nechává uvnitř i s miminkem. Doktor teď přes víkend neordinuje, takže tam budu volat až v pondělí, ale do té doby se snad ukoušu myšlenkama na to, co se bude dít dál. Nemáte někdo podobnou zkušenost? A jak to u vás probíhalo? Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.17 11:20

Hele jak to mate se sexem jestli to pro vás neni moc osobni ja po kazdym zacnu krvacet sice jen trosku ale prece.. Mam telisko tri tydny. Jak to bylo u vas ze zacatku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
26.2.17 17:25

U mě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
27.2.17 15:12

@Dorothy77 muzu se zeptat jak to dopadlo? :think: