Nízká BT po ovulaci

1142
30.11.11 18:59

Nízká BT po ovulaci

Ahoj holky, je možné aby došlo k ovulaci, ale BT se nezvýšila? Třeba kvůli nějaké hormonální poruše? Setkala jste se s tím některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
30.11.11 19:31

a cim mas potvrdenu ovulaciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.11.11 19:48

no je to spíš takový teoretický dotaz. Ve čtvtek - 13DC - mi Dr. dělal folikulometri, ale bohužel jsem se nezeptala, jak byl folikul velký. Což nemění nic na tom, že mi nechal píchnout Pregnyl s tím, že do 36h přijde ovulace. No a už je to v podstatě týden a BT je stále dole. Tak jsem z toho zmatená. Cca od 12DC jsem měla ovulační bolesti, které předevčírem přestaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.11.11 19:54

ak je BT dole, tak ovulacia pravdepodobne neprebehla.
i ked po tom pregnyle by mala, ale zas ktovie aky bol folikul velky, lebo bezny gyn je vacsinou trosku mimo co sa tyka liecby neplodnosti.

mne gyn povedala, ze uz som po ovulacii- no to isto, ovulacia prisla 10 dni na to. ovulacne testy nerobis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.11.11 20:10

no je pravda, že asi neproběhla. Měla bych jít k Dr. opět na začátku dalšího cyklu, s tím, že mi bude dělat hormonální profil. Mám nejspíš celkově ty hormony nějaké rozlítané. Tak si na něj musím připravit otázky. Ovulační testy nedělám, jen měřím BT, a to už nějakou dobu, takže jsem si myslela, že ovulaci z nich poznám. Podle ní prostě ještě neproběhla. Problém je v tom, že mám stále nepravidelný cyklus. Ovulace probíhá většinou mezi 18-23 dnem, beru Utrogestan na srovnání cyklu, ale nezabírá. Možná taky proto, že nedodržuju předepsané užívání. Měla bych ho brát 16.-23. DC, ale vždy ho začnu brát až když se mi teploty zvednou. Tak mě napadlo, že se mi třeba teď nezvedla, protože mám málo vlastního Progesteronu (zajímalo mě jestli existuje taková možnost).
Jinak mi i říkal, že mám nízkou sliznici (5mm) a napsal mi na dva dny Estrofem, aby se to aspon trochu před ovulací dohnalo. A teď mi dochází, že třeba bylo moc brzy na ovulaci, proto byla ještě nízká.. No snad brzy přijde, jedu na víkend pryč a byl by to další promarněný měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.2.12 20:12

NÍZKÁ BT PO OVULACI

Ahojda holčiny, prosím vás mám v grafu vyznačenou ovulaci , ale pak BT klesla a už skoro týden se drží dole , zažila to některá z vás ???? :nevim: nikdy jsem to takto neměla, většinou se mi to drží pořád na hoře a klesne až jeden den před MS … a MS by měla přijít až 26.2 … zde je můj graf http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?… … děkuji za názory a za vaše komentáře :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.8.17 22:19

@eliasek89 ahoj, zajímalo by mě, jak to u tebe dopadlo? :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie