Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
29.11.17 13:12

Ahoj holky, tak jsem doma z nemocnice. Spontánní potrat, naštěstí bez revize. Ať to zapříčinilo cokoliv, už to nevrátím. :,( :,(
Má někdo podobnou zkušenost a třeba další pokus vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.11.17 13:41
@tereseka píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z nemocnice. Spontánní potrat, naštěstí bez revize. Ať to zapříčinilo cokoliv, už to nevrátím. :,( :,(
Má někdo podobnou zkušenost a třeba další pokus vyšel?

Ahoj, mela jsem spontanni potrat i s revizi a dalsi pokus dopadl krasne, mame holcicku, proste se to nekdy stava. Tak nesmutni dlouho a hura na dalsi pokus. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 13:55

Holky měl jste tu někdo prosím nativ s minimální dávkou FSH Puregon atd.?

Kolik dní jste píchali a kdy byla OPU?

• Citovat
  • Upravit
4535
29.11.17 14:26

@tereseka tak to mě moc mrzí, ale jak říkal můj doktor „je pohnojeno“ tak byvh sla hned do dalsiho pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.11.17 14:50

@indonesie @Mallorka dekuju :hug: byla bych tak moc ráda aspoň za jednoho mimiska i celá rodina.. :srdce:
V lednu jdu na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou, ale mám strach, že další stimulace by dopadla podobné nebo hůř. Ze sedmi embryí zbylo jedno 5 dní kultivace. Co říkáte měla bych uvažovat o min. stimulaci? Amh 1,4 naměřeno v cervnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.11.17 14:58
@tereseka píše:
@indonesie @Mallorka dekuju :hug: byla bych tak moc ráda aspoň za jednoho mimiska i celá rodina.. :srdce:
V lednu jdu na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou, ale mám strach, že další stimulace by dopadla podobné nebo hůř. Ze sedmi embryí zbylo jedno 5 dní kultivace. Co říkáte měla bych uvažovat o min. stimulaci? Amh 1,4 naměřeno v cervnu.

Já jsem potratila před 2,5 lety (otěhotněla jsem přirozeně) od té doby po 5ti IVF a domácím snažení bez úspěchu.. AMH tenkrát 1,5.. teď už 1. Embryo, které by mi vydrželo 5ti denní kultivaci jsem měla jen 1× :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.11.17 15:20

@katy3011 mě právě taky přežilo jen jedno a mam hrůzu, ze příště by nemuselo ani to :(
Tyjo, 5×ivf to musi být dost náročné. Takže jsi zatím ještě bez miminka?
Já mám takový pocit, ze těmi ivf se ta hodnota snižuje, i když se všude píše že ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
29.11.17 18:49

@Lucake jsi hodna luci :hug: :hug:
To je uzasny! Jezis to to leti! Nestiham vsechny ty deti sledovat :oops: ale jsem moc rada, ze se mate fajn! :mavam: :*

@indonesie o tebe nemam zadnou obavu, ty to umis! ;) :potlesk: :hug:

@Mallorka kuju :kytka:

Jestli vsechno klapne, tak ket bude 7.12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.11.17 20:07

@jijisan ahoj, ráda tě zas vidím :) Já mám KET 4. 12, tak můžeme pak vyšilovat spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
29.11.17 20:13

@mose ahoj kocko! :mavam: :mavam: no, tak to beru! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
29.11.17 20:18

@jijisan ahoj, a budeš mít darovatka nebo svoje? Kolik máte mrazacku? Věřím, že na vánoce dostanete krásný dáreček :andel:

@mose také přeji hodně úspěchů. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
29.11.17 20:25

@Mallorka ahoooj! Darovatka, porad delam vajecny zmetky :mrgreen: mame 6 prvojader na ledu, strasne se bojim, ze nebude nic na ket… Minule to tak dopadlo :( ale douuuuuufaaaaam v aspon jednoho bojovnicka… :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
29.11.17 20:30

@jijisan a ja doufam v minimálně tri bojovníky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
29.11.17 20:33

@tereseka mrzi me to, drzim pesti. Ja mela biochemko po prvni minimalce, druha vysla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.11.17 21:03

@Lucake :kytka: děkuji. Vím, že jsi tady psala docela dobry příspěvek o minimalkach. Najdu si to! Jednou, dvakrát i třikrát to chci zkusit..a jsem do toho ochotna dat všechno. finance, dovolenou..a jako poslední možnost prijmout i darovany.. :(
Jinak jak už jsem psala mas roztomilouckeho chlapečka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital