Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem doma z nemocnice. Spontánní potrat, naštěstí bez revize. Ať to zapříčinilo cokoliv, už to nevrátím.
![]()
Má někdo podobnou zkušenost a třeba další pokus vyšel?
@tereseka píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z nemocnice. Spontánní potrat, naštěstí bez revize. Ať to zapříčinilo cokoliv, už to nevrátím.![]()
Má někdo podobnou zkušenost a třeba další pokus vyšel?
Ahoj, mela jsem spontanni potrat i s revizi a dalsi pokus dopadl krasne, mame holcicku, proste se to nekdy stava. Tak nesmutni dlouho a hura na dalsi pokus.
![]()
Holky měl jste tu někdo prosím nativ s minimální dávkou FSH Puregon atd.?
Kolik dní jste píchali a kdy byla OPU?
@tereseka tak to mě moc mrzí, ale jak říkal můj doktor „je pohnojeno“ tak byvh sla hned do dalsiho pokusu
@indonesie @Mallorka dekuju
byla bych tak moc ráda aspoň za jednoho mimiska i celá rodina.. ![]()
V lednu jdu na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou, ale mám strach, že další stimulace by dopadla podobné nebo hůř. Ze sedmi embryí zbylo jedno 5 dní kultivace. Co říkáte měla bych uvažovat o min. stimulaci? Amh 1,4 naměřeno v cervnu.
@tereseka píše:
@indonesie @Mallorka dekujubyla bych tak moc ráda aspoň za jednoho mimiska i celá rodina..
V lednu jdu na konzultaci, tak uvidím co mi řeknou, ale mám strach, že další stimulace by dopadla podobné nebo hůř. Ze sedmi embryí zbylo jedno 5 dní kultivace. Co říkáte měla bych uvažovat o min. stimulaci? Amh 1,4 naměřeno v cervnu.
Já jsem potratila před 2,5 lety (otěhotněla jsem přirozeně) od té doby po 5ti IVF a domácím snažení bez úspěchu.. AMH tenkrát 1,5.. teď už 1. Embryo, které by mi vydrželo 5ti denní kultivaci jsem měla jen 1× ![]()
@katy3011 mě právě taky přežilo jen jedno a mam hrůzu, ze příště by nemuselo ani to ![]()
Tyjo, 5×ivf to musi být dost náročné. Takže jsi zatím ještě bez miminka?
Já mám takový pocit, ze těmi ivf se ta hodnota snižuje, i když se všude píše že ne..
@Lucake jsi hodna luci
![]()
To je uzasny! Jezis to to leti! Nestiham vsechny ty deti sledovat
ale jsem moc rada, ze se mate fajn!
![]()
@indonesie o tebe nemam zadnou obavu, ty to umis!
![]()
@Mallorka kuju ![]()
Jestli vsechno klapne, tak ket bude 7.12…
@jijisan ahoj, ráda tě zas vidím
Já mám KET 4. 12, tak můžeme pak vyšilovat spolu ![]()
@jijisan ahoj, a budeš mít darovatka nebo svoje? Kolik máte mrazacku? Věřím, že na vánoce dostanete krásný dáreček ![]()
@mose také přeji hodně úspěchů. ![]()
@Mallorka ahoooj! Darovatka, porad delam vajecny zmetky
mame 6 prvojader na ledu, strasne se bojim, ze nebude nic na ket… Minule to tak dopadlo
ale douuuuuufaaaaam v aspon jednoho bojovnicka…
![]()
@tereseka mrzi me to, drzim pesti. Ja mela biochemko po prvni minimalce, druha vysla
@Lucake
děkuji. Vím, že jsi tady psala docela dobry příspěvek o minimalkach. Najdu si to! Jednou, dvakrát i třikrát to chci zkusit..a jsem do toho ochotna dat všechno. finance, dovolenou..a jako poslední možnost prijmout i darovany.. ![]()
Jinak jak už jsem psala mas roztomilouckeho chlapečka ![]()