Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
23.11.17 00:39
@kabelka123 píše:
Ahoj holky, prosím, nevíte, kde v zahranici muzu koupit DHEA (kromě USA)? Diky za odpoved. :lol:

myslím si, že ve Velké Británii..
já jsem si ji před měsícem koupila v USA, beru 3 tablety denně celkem 75 mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.11.17 07:36

@jijisan strasne moc na tebe budu myslet a drzet pesti :hug: :hug: :hug: vis, jak moc ti to preju, asi nevim o nikom, komu bych to prala vic :srdce:

Vetsi se konecne rozmluvil a je s nim hrozna sranda a malemu rostou zoubky, je obrovskej (ma v 9 mesicich skoro 11 kilo) a je to nase citlivka :) psovi jsem prestehovala pelech do pracovny, at ma od nich trochu klid, je strasne tezke si udelat na vsechny cas tak, aby kazdy mel nejaky „svuj“ cas, nevic to odnasime my s muzem a ten chudak pes. verim, ze za par mesicu bude lip, az bude mimino trochu samostatnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.11.17 08:22

@kabelka123 @katy3011 holky,jakou s tim DHEA mate zkusenost? Doktorka mi to natukla, ale s tim, ze to u nas je neprodejne, takze mi k tomu nic rikat nebude, ale ze bych to mohla zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.11.17 19:09
@jijisan píše:
@Lucake ahoj maminko! :* no, dala jsem pulrocni pauzu a zkousime zase stesti no… Pripravuju se na ket a mam stazenou prtku :mrgreen:
Co ty??? Co deti pes a muz? :lol: :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj Jiji!
KET to je skvely plan :-)

My zkousime nativy, mela jsem 3 x opu ale poprve nezrale vajicko, podruhe prazdny folik a potreti dve cysty, ted si dam pauzicku a pak po vanocich uvidime..tobe ale moc moc drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
24.11.17 13:07

@ejbinka to jsou moc pekne hodnoty, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
24.11.17 16:34

@tereseka ahojky, jak se cítíš? Byla jsi na druhém odberu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
24.11.17 16:35

@jijisan @indonesie hodne stesti do noveho snazeni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.11.17 18:14

@ejbinka ahoj :) chtěla bych se zeptat jak si dokázala snížit FSH? :lol: jinak super, gratuluji k nižší hodnotě a teď už jen vše dobré :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
26.11.17 07:32

@ejbinka upřímně to na ten vek neni nic moc vysledek ale zase poměr fsh a LH je dobrý a hlavne jsi relativně mladá takze tam jsou dobre šance. Bylas někdy na folikulometrii 2-3dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
27.11.17 12:09

@ejbinka já měla ve 29 letech naměřeno 7.9 a doktor neřešil. Horní hranice je 10? Já myslím, že vzhledem k věku to máš hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
27.11.17 12:30

@ejbinka laborator muze mit svoje limity trochu jinak, melo by byt do 3-10, nad 12 uz to je duvod zacit jednat. ted mas vysoky estradiol, ma byt do 90 (nekde se uvadi 75), nad uz je horsi zasoba vajicek. Mas to delane 2-3DC? Ja si toho nejdriv nevsimla :think: Vsechno se musi brat v pomeru k sobe, vysoky Estradiol potlacuje FSH, ktere potom vyjde umele nizsi. Dulezity je i ten pomer FSH a LH, ten mas docela dobry (cim vice je to 1:1, tim lepe). Kdyz je ten pomer vyssi nez 2, vyzaduje stimulace vyssi davky hormonu nebo je dobre zvazit minimalku, protoze vajicek byva i pri velke stimulaci malo. Takze celkove ten vysledek neni s ohledem na vek nic moc, pokud je delany 2-3DC. kdybys mela 40 jako ja, byl by super, ale na 34 to bude chtit asi trpelivost. Nechci ti kazit radost, jen ti dat informace, nakonec dulezite i je, kolik mas antralnich folikulu. Ja mela v 36 letech vsechny hodnoty velmi dobre a stejne jsem mela antralnich max 7. A i s horsimi hodnotami, cim nizsi vek, tim lepsi sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
27.11.17 12:31

@Mallorka ono se totiz musi brat v potaz cely HP a pomer mezi vysledky, nejenom jednotlive hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
27.11.17 13:27

@Lucake tak to jsem nevěděla.
Někdy je lepší nevědět nic, aspoň člověk nezaměstnava tolik hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
27.11.17 14:02

@ejbinka přesně :lol:

Držím moc pěsti, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
28.11.17 11:17