Noční kojení - dotazy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
23.10.12 10:25
@Mimunka píše:
@lucie1980
To od sedmi do sedmi bylo asi na me. :mrgreen:
Mimochodem, sama jsem tu zakladala pred casem diskusi na podobne tema, a jedna maminka tam dala pekny a zajimavy odkaz na clanek o nocnim kojeni jako takovem, vcetne asi 10 ruznych postupu, jak s tim prestat. Velmi doporucuji.

jj já ho četla :) u nás to jsou asi zase zuby, nějak se špičák nemůže prořezat, je to otrava. budí se mi zas častějc a i chvilku trochu míň jedl, což je u nás dost výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.10.12 17:43

Ja asi budu za blba. Aleto se jeste zhorsi? Mala ma 5 mesicu a ja ji celou dobu kojim maximalne jednou za noc. Nekdy se stane, ze prospi az do rana. A to mi mamka nadava, ze kojim v noci, ze ji nemem dat nic :-D Tak mi nerikejte, ze zacne touzit po castejsim kojeni v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.10.12 19:25

@be-rus-ka :mrgreen: jsme tě vyděsily co?

no tak u mě v domovský diskuzi se to stalo i maminkám, který původně prospaly s dětmi celou noc. jedna jede co hodinu a půl a není to tím, že by mládě chtělo kojení, jiná taky někdy i třikrát za noc když rostou zuby, další taky, ale je tam minimálně jedna, která v noci kojí tak jednou :) takže vlastně nic moc vyhlídky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.10.12 19:35

Souhlasim. Do pul roku mi dcera spala celou noc s jednim buzenim na kojeni, pak z toho byly dve buzeni a pak co hodina, a to uz jsem tedy nedavala a nocni kojeni zrusila. Nejlepsi co jsem vubec mohla udelat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.10.12 19:37
@Saroya píše:
jj já ho četla :) u nás to jsou asi zase zuby, nějak se špičák nemůže prořezat, je to otrava. budí se mi zas častějc a i chvilku trochu míň jedl, což je u nás dost výjimka.

Jinak zuby a jidlo u nas je hotova story..vzdy poznam, kdyz zacnou rust zuby, protoze absolutne prestane jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 09:53

NIKDY :)

Já mám 3 letou Kateřinku a ta se budí dodnes…sama spí v postýlce od 2 a půl let…a vždy se budí buď chce napít nebo čůrat…a teď mě řve když se vnoci probudí mami chci čůrat já musím vstát od 9 měsíční Elišky, která spí semnou vposteli a Káťa řve mami bubák a podobně ale pak zalehne a spí dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.10.12 11:35

Tak jasne, zoubky, chapu. A mala se mi taky zbudi vickrat v noci. asi celkem tak trikrat, ale kojim jen jednou a vic proste nedostane. :-D Jen mam strach aby nezacala chtit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová